Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και λοιμώδη μονοπυρήνωση επίσης.
πολυ σωστο αλλα ειπαμε αυτη ειναι λοιμωδες νοσημα,με την ιδια λογικη και γριπη επισης και αλλα πολλα...αλλα παλι αυτος που τα εχει πρεπει να ναι αρρωστος τοτε κοντα,η πουτανα με πυρετο θα δουλευει;αν τυχει να ναι στο αρχικο σταδιο και γιαυτην πασο...αλλα με την ιδια λογικη αυτο το κολλας και απο την γκομενα σου πχ αν ειναι αρρωστη...το παιδι ρωταει για κατι σοβαρο και ανιατο προφανως...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
το παιδι ρωταει για κατι σοβαρο και ανιατο προφανως...
Ρώτησε αν κολλάς κάτι ρε παίχτη.
Επίσης σκέψου πόσο σοβαρό και ανίατο είναι το καρούμπαλο που θα αρπάξει απο την τακουνιά ο παντρεμένος που θα γυρίσει με μονοπυρήνωση στο σπίτι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρώτησε αν κολλάς κάτι ρε παίχτη.
Επίσης σκέψου πόσο σοβαρό και ανίατο είναι το καρούμπαλο που θα αρπάξει απο την τακουνιά ο παντρεμένος που θα γυρίσει με μονοπυρήνωση στο σπίτι.
μονοπυρηνωση περναν οι εφηβοι και νεαροι ενηλικες, τωρα αν ειναι και παντρεμενοι τι να πω κριμα και για τα δυο....

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Βλενόροια απο ακάποτο στοματικό μάλλον Βικυ απο Διδύμου

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από ακάποτο μπορεί κανείς να κολλήσει Μύκητες,Βλενόροια,Χλαμύδια,Έρπη,Κονδυλώματα και Σύφιλη με τη σειρά επικυνδινότητας να είναι αυτή που έγραψα τις ασθένειες.Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις Ηπατίτιδα Β (όχι Γ) και HIV.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από ακάποτο μπορεί κανείς να κολλήσει Μύκητες,Βλενόροια,Χλαμύδια,Έρπη,Κονδυλώματα και Σύφιλη με τη σειρά επικυνδινότητας να είναι αυτή που έγραψα τις ασθένειες.Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις Ηπατίτιδα Β (όχι Γ) και HIV.

Ισως το πιο σωστο ποστ σε αυτο το θρεντ! Μπορει οι πιθανοτητες για Aids να ειναι ελαχιστες εως απιθανες ομως ολα αυτα που αναφερει ο φιλος ισχυουν! Οποτε υπαρχει φοβος στο στοματικο και καλο θα ηταν να προτιματε το σκουφι(οσο κι αν ειναι ξενερωτο). Ακομα κι αν οι κοπελες περνανε απο εξετασεις ποτε δε μπορεις να ξερεις με ποιους και ποσους εχει παει μεσα σε αυτο το διαστημα απο τις τελευταιες εξετασεις(ακομα κι αν κανουν καθε 2 βδομαδες οπως αναφερει ενα φιλος). Ακομα κατι σημαντικο που δεν ενδιαφερει τους αντρες αλλα καλο θα ηταν να το γνωριζετε(ή ακομα και για καποιες γυναικες που πιθανον κυκλοφορουν στο σαιτ) ειναι οτι συμφωνα με πασιγνωστο πορνοσταρ(νομιζω αυτος που κανει τις οντισιον της private), δε θυμαμαι με σιγουρια το ονομα του, το aids μπορει να το κολλησει μια γυναικα αν ο ανδρας(ο οποιος και καλα ειναι φορεας) της χυσει το σπερμα στο ματι και ερθουν σε επαφη(υγρο με υγρο). Αυτα τα ολιγα και ελπιζω διαφωτιστικα ;)

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Από ακάποτο μπουκιτσι μπορείς να κολλήσεις οτιδήποτε μπορεί να κολλήσεις και από ακάποτο σεξ.
Κι αυτό γιατι αν η κοπέλλα έχει μια απλή ουλίτιδα, με την υποπίεση που δημιουργείται στο στόμα από το ρούφηγμα, θα βγει αίμα. Όλο κι όλο που χρειάζεται είναι ένα μικρό σπάσιμο στην συνέχεια του δέρματος του πέους και .....  ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ!
Το μόνο που αλλάζει σε σχέση με το σεξ είναι οι πιθανότητες αλλά τις μαμακίες τις αφήνω για τους τζογαδόρους!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
οκ ακαποτα τσιμπουκια ειναι επικινδυνα...ομως τουλαχιστον ειναι ακινδυνο το γλυψιμο αρχιδιων?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
οκ ακαποτα τσιμπουκια ειναι επικινδυνα...ομως τουλαχιστον ειναι ακινδυνο το γλυψιμο αρχιδιων?

Αυτό είναι ακίνδυνο.Βρες όμως σταθερή κοπέλα και πηγαίντε μετά από κάνα 2μηνο για εξετάσεις και μετα να τα κάνετε όλα άφοβα.Το μόνο που σε απασχολεί μετά είναι μην πιάσετε κάνα παιδί.Όσον αφορά πουτάνες αν και δεν ξερω τι παίζει δεν ακούγεται έξυπνο να σου κάνει στοματικό κάποια που έχει κάνει το ίδιο την ίδια μέρα σε πόσες δεκάδες άλλους.Και σκέψου κάποιοι να χουν χλαμύδια από αυτούς ή τίποτα κονδυλώματα ή έρπη.Δεν πιστεύω να αξίζει για απόλαυση λίγης ώρας να τρέχεις στα νοσοκομεία βδομαδες ή και μήνες και να φαρμακώνεσαι.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εγω ειχα κολλησει φλεγμωνη και μου ηταν κοκκινος και ειχε σαν εξανθηματα επανω, μου περασε μετα απο επισκεψη στο συγγρου και για 2 βδομαδες ντακταριν, ντακταντορ πλυσεις με φυσιολογικο ορο και αντισιπτικο σαπουνι. κατα 99% το κολλησα απο μια που ειναι στην κολοκυνθους 38α που ηταν καστανη καποτε και τωρα τα εχει βαψει μελαχρινα. μια με ανοιχτη λεκανη και χωρις πολλα δοντια.ονομα δεν θυμαμαι

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω ειχα κολλησει φλεγμωνη και μου ηταν κοκκινος και ειχε σαν εξανθηματα επανω, μου περασε μετα απο επισκεψη στο συγγρου και για 2 βδομαδες ντακταριν, ντακταντορ πλυσεις με φυσιολογικο ορο και αντισιπτικο σαπουνι. κατα 99% το κολλησα απο μια που ειναι στην κολοκυνθους 38α που ηταν καστανη καποτε και τωρα τα εχει βαψει μελαχρινα. μια με ανοιχτη λεκανη και χωρις πολλα δοντια.ονομα δεν θυμαμαι
:2funny: :2funny: :2funny:
Και γαμησες τετοια γκομενα χωρις καποτα? Το νου σου ρε, με μυκητες την γλιτωσες πολυ ελαφρα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αυτο εφταιγε.  η ανοιχτη λεκανη και τα λιγα δοντια.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Και γαμησες τετοια γκομενα χωρις καποτα? Το νου σου ρε, με μυκητες την γλιτωσες πολυ ελαφρα...
δεν ειπα οτι την γαμησα ακαποτα :uglystupid: :uglystupid: για ακαποτο τσιμπουκι μιλησα μονο.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια τελικα η κοπελα ειναι η μιλενα που δουλευει πρωινες ωρες στην κολοκυνθους επανω. οποτε παω απο εκεινη την φορα και την βλεπω φευγω με 1000 :badair: :badair:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εδω ρε παιδια μιλαμε για ακαποτα που ειναι δυσκολο να κολησεις κατι οχι απιθανο και δε λεμε για τα γλυφομουνια που ακουω εδω μεσα σε μπουρδελα σε στουντιο με σιτυ τουρς.εμπιστευεστε να γλυφετε το μουνι της καθεμιας που βρωμαει και μπακαλιαρο.εδω καμια φορα και της γκομενας μας σιχαινομαστε να γλυψουμε.το γλειφομουνι ειναι η μεγαλυτερη πηγη κινδυνου

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πως ηταν το τσιμπουκι εκει χωρις δοντια ???????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΕΝ εκανες ακαποτο με αυτην ε ????  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Πλακα κανεις ετσι ......?   :S :S :S :S :S
ΠΕΣ ΝΑΙ ........  :S :S :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πως ηταν το τσιμπουκι εκει χωρις δοντια ???????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΕΝ εκανες ακαποτο με αυτην ε ????  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Πλακα κανεις ετσι ......?   :S :S :S :S :S
ΠΕΣ ΝΑΙ ........  :S :S :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω εδωσα αυτη την πληροφορια οχι για να ακουσω εσενα να χαχανιζεις σαν 5χρονο απλα για να ξερουν και οι υπολοιποι για την συγκεκριμενη κοπελα. εγω δεν την εχω πλεον την ασθενεια αυτη, και δεν με νοιαζει οτι και να πεις,αλλα δεν πιστευω να σου αρεσε να ειχες κολλησει καμια συφιλη και να σε χλευαζανε εσενα?ε?

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκεσ μην μαλωνετε για τισ πουτανεσ εγω αν και νεο μελοσ εδω πριν καποιο καιρο και για 1,5 χρονο τραβιομουνα με καυτιριασμουσ μαγκεσ και με καποτα κι ολασ απλα τα υγρα τισ ειχανε τρεξει κατω στα μπαλακια ε και που να το ξερω να σου μετα απο 2 μηνεσ και τα παρασημα γι αυτο προσεχετε τα ακαποτα ξεχαστε τα στο συγγροσ μπαινοβγαινα μηνεσ και ακουσα και ειδα τα παντα εχω να παω με γυναικα εδω και 1,5 χρονο και δεν κοροιδευω τωρα συνηλθα και εχω μπριζωθει παντωσ απο μεταξουργειο μακρια οποσ και τα ακποτα ακουω και γω για κατη γλειψιματα μα ελεοσ ρε παιδια και μετα πατε και με κανενα κοριτσακι και να σου οι αρωστιεσ και ετσι παει αλυσιδα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εγω εδωσα αυτη την πληροφορια οχι για να ακουσω εσενα να χαχανιζεις σαν 5χρονο απλα για να ξερουν και οι υπολοιποι για την συγκεκριμενη κοπελα. εγω δεν την εχω πλεον την ασθενεια αυτη, και δεν με νοιαζει οτι και να πεις,αλλα δεν πιστευω να σου αρεσε να ειχες κολλησει καμια συφιλη και να σε χλευαζανε εσενα?ε?
  δικιο εχειs. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom