giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αρα, ''μια αλλη αποψη (η δικη σου) λεει..''προσωπικη εκτιμηση-απαντηση στο σχολιο του φιλου Yorgos.
σωστα ????
αρα, ''μια αλλη αποψη (η δικη σου) λεει..''προσωπικη εκτιμηση-απαντηση στο σχολιο του φιλου Yorgos.
ειστε και φιλοι με τον ιωργο ????προσωπικη εκτιμηση-απαντηση στο σχολιο του φιλου Yorgos.
Κάτι σαν Μπάγιεβιτς? Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία?
ψηφιζω Μπαιρακταρη .Μακραν!Σάββα δαγκωτό, αν και στον Κάβουρα δούλευε παλιότερα ένα πολύ καλό MILF, δεν ξέρω όμως εάν συνεχίζει. xaxaxaxa
προσωπικη εκτιμηση-απαντηση στο σχολιο του φιλου Yorgos.
εκει ειναι η μιλφάρα, αλλα εχει περιεργα ωραρια..Σάββα δαγκωτό, αν και στον Κάβουρα δούλευε παλιότερα ένα πολύ καλό MILF, δεν ξέρω όμως εάν συνεχίζει. xaxaxaxa
ψηφιζω Μπαιρακταρη .Μακραν!
εκει ειναι η μιλφάρα, αλλα εχει περιεργα ωραρια..
μπαχαλο σου λεω, δεν την ''πιανεις'' με τιποτα. μονο με ζαριές..Με περίεργα εννοείς πρωίνά φαντάζομαι.
ειστε και φιλοι με τον ιωργο ????
μπαχαλο σου λεω, δεν την ''πιανεις'' με τιποτα. μονο με ζαριές..
αυτο προυποθετει αρχιδια..πολύ θα ήθελα να τη... φρικάρει λίγο ο φρίκουλας και να ανεβάσει review
ταπεινα ζητω συγνωμη για το στιγμιαιο κρασάρισμα του δισκου μου..ο Yorgos αχρείε έχει μόνο φίλους!
xaxaxa
για το βασο δεν ξερω. για το ζερο να σου πω μονο οτι ετοιμαζει μεγαλειωδη εκδοση με τα ωραρια ολων των τεμαχιων την τελευταια 18ετία..Φαντάζομαι Zero και Vasos θα κρατάνε logs!
Φρίκουλα ζούμε,Review σου για να δουμε!
λογικο, για λογικους ανθρωπους. οχι γι αυτους που λενε ''μια αλλη αποψη λεει..'' και εννοουν τη δικη τους..λογικο giorgospapa, αφου εγω το γραφω!!!!
τριτη αποψη οτι το σαιτ ειναι της μοδας, κατι που φαινεται και απο την αναγνωσιμοτητα του.