Νέα

Η Samsung θέλει να ανεβάσει τον «πήχυ» με τα νέα smartphones της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα σαιτ που αναφερεις τυπε, ειδικα το τελευταιο, ειναι για ανθρωπους που ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα οχι για τον απλο χρηστη.

Ο απλος χρηστης, ουτε καν θα καταλαβει τι παιζει.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
το πιο ακριβο που βλέπω στο σκρουτζ,σαμσουγκ γκαλαξυ φολντ , 2500€ .........

γκουμούτσα βέβαια .........

Pure Gold & Diamond Vertu Constellation

Item Information
Condition:
Manufacturer refurbished
Price:
GBP 15,390.00
Approximately EUR 18,518.79

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
το πιο ακριβο που βλέπω στο σκρουτζ,σαμσουγκ γκαλαξυ φολντ , 2500€ .........

γκουμούτσα βέβαια .........

Vertu Signature S Design - Mother Pearl Diamonds Cellular Phone

Item Information
Condition:
Used

“Perfect Condition”
Price:
US $21,890.00

Vertu Signature S Design - Mother Pearl Diamonds (Unlocked) Cellular Phone

Item Information
Condition:
Used

“Perfect Condition”
Price:
US $21,890.00

Vertu Signature S Design - Mother Pearl Diamonds (Unlocked) Cellular Phone

Item Information
Condition:
Used

“Perfect Condition”
Price:
US $21,890.00

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ασταματητος...προτεινει στον ανθρωπο να παει να χωσει 2500 για μια μαλακια, ετσι απλα για να λεει οτι το πηρε.

Vertu Signature S Design - Gold Diamonds (Unlocked) Cellular Phone

Item Information
Condition:
Used

“Perfect Condition”
Price:
US $25,890.00

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το οτι εχει διαμαντια δεν το κανει καλο κινητο.

Εντελως αχρηστα, της σαμι το νεο το γαμαει για πλακα σε ολους τους τομεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι την ασφάλεια που προσφέρουν το ios δεν μπορείς να τη βρείς σε κανένα γκαλαξι και αν είναι να δώσω 1Κ για σμαρτφοουν και να φοβάμαι να μπω στο γουεμπ μπανκινκ καλυτερα να το πεταξω...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η αλήθεια είναι ότι την ασφάλεια που προσφέρουν το ios δεν μπορείς να τη βρείς σε κανένα γκαλαξι και αν είναι να δώσω 1Κ για σμαρτφοουν και να φοβάμαι να μπω στο γουεμπ μπανκινκ καλυτερα να το πεταξω...
κατεβασε ένα vpn ρε τυπε και μη φοβασε τιποτα,δεν πιστευω ότι εχεις επαναπαυτεί στο ios και δεν εχεις vpn?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446

Φίλε δδεν προσφέρει και καμιά τρελή ασφάλεεια το IOS για να αξίζει τόσα λεφτά. Άμα θες πραγματική ασφάλεια βάλε το Pure OS στο smartphone και WHONIX η TAILS στον υπολογιστή σου,όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Για να κάνεις όμως login στο web banking σου μιά χαρά είναι και τα android αν δεν κατεβάζεις μαλακίες εφαρμογές. Το πολύ πολύ βάλε κανα antivirus και κανα vpn όπως είπε και ο φίλος από πάνω και είσαι μια χαρά

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186

Από πού έχει προκύψει αυτό το κλισε οτι το ios είναι πιο ασφαλές?

Εμένα πριν 5-6 χρόνια μια χαρά μου χακάρανε το ipad
Μετά έβαλε η apple κωδικό επαλήθευσης μέσω σμσ κλπ

Aντιθέτως 6 χρόνια με samsung galaxy(5,7,10) δεν ειχα κανένα θέμα

Οσο για τα Xiaomi,εντάξει κι εγω ημουν αρνητικά διατεθειμένος με τα κινέζικα

Μέχρι που δοκίμσα ενα κινητό...220 ευρω,το Redmi note 8 pro

Aνετα συναγωνίζεται οποιοδήποτε flagship apple,samsung,και δεν υπερβάλλω
Μιλάμε τωρα στο 1/5 της τιμής ετσι?

Ασύλληπτη ταχύτητα,2 μερες μπαταρία με ολα ανοιχτα δεδομένα,skype,4g,τα πάντα άψογα

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Από πού έχει προκύψει αυτό το κλισε οτι το ios είναι πιο ασφαλές?

Εμένα πριν 5-6 χρόνια μια χαρά μου χακάρανε το ipad
Μετά έβαλε η apple κωδικό επαλήθευσης μέσω σμσ κλπ

Aντιθέτως 6 χρόνια με samsung galaxy(5,7,10) δεν ειχα κανένα θέμα

Οσο για τα Xiaomi,εντάξει κι εγω ημουν αρνητικά διατεθειμένος με τα κινέζικα

Μέχρι που δοκίμσα ενα κινητό...220 ευρω,το Redmi note 8 pro

Aνετα συναγωνίζεται οποιοδήποτε flagship apple,samsung,και δεν υπερβάλλω
Μιλάμε τωρα στο 1/5 της τιμής ετσι?

Ασύλληπτη ταχύτητα,2 μερες μπαταρία με ολα ανοιχτα δεδομένα,skype,4g,τα πάντα άψογα

Χαζομάρες της apple για να δικαιολογήσει και καλά τα παραπάνω φράγκα που χρεώνει.Τα Xiaomi πολύ καλά κινητά αλλά τα υπόλοιπα από τα κινέζικα δεν τα εμπιστεύομαι και ιδιαίτερα τα Huawei

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Χαζομάρες της apple για να δικαιολογήσει και καλά τα παραπάνω φράγκα που χρεώνει.Τα Xiaomi πολύ καλά κινητά αλλά τα υπόλοιπα από τα κινέζικα δεν τα εμπιστεύομαι και ιδιαίτερα τα Huawei

Και για το δείκτη sar,πρώτα πρώτα ηταν το iphone 7 και 8 στη λίστα που βγήκε πριν λίγους μηνες από γερμανική εταιρεία

Αλλά ψιλοθάφτηκε και ολοι μιλάνε για τα Χiaomi

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
εχεις εσυ να δωσεις χιλιάρικο για κινητο δηλαδή;;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Η Samsung έχει το ΚΝΟΧ. Το χρησιμοποιούν τόσο η Αστυνομία του Waterloo όπως και η Ουκρανική Κυβέρνηση, η Pepsico και πολλοί άλλοι. Τρέχεις το WebBanking μέσω KNOX και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
η τιμη σιγουρα θα ανεβει  τωρα για ολα τα αλλα παιζονται, τωρα οσον αφορα τα xiaomi  που ειναι θεωρητικα πιο φτηνα , να ξερετε οτι την πληρωνεται 1) οταν κανει data mining με πληροφοριες και συνηθειες απο εσας και τα πουλαει σε αλλες εταιριες κανονικα θα επρεπε να σας πληρωνει κιολας για να τα χρησιμοποιηται 2) οταν στα δευτερα μενου εχει διαφημισεις κτλ τι να το κανεις.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πρώην κάτοχος xiaomi και νυν iPhone 11 Pro Max έχω να πω ότι η xiaomara για τα λεφτά του ήταν ότι πιο τίμιο ,όμως με το iPhone εκτοξεύτηκε όλη η φάση.

Τα κριτήρια μου ήταν :
•κάμερα:όπου μετά από αναβάθμιση της Dslr μου ,μόλις έπιασα το τηλ στα χέρια μου απλά ήταν άλλου η φάση,με μόλις 12 mp και χωρίς τα 100 και πράσινα άλογα περνάει το βίντεο κυρίως αλλά και την φωτογραφία σε αλλα επίπεδα,για huawei & s10+ ούτε λόγος .Πολυ οποδεεστερα σ αυτό το θέμα.
•Μπαταρία: όπου για πρώτη φορά της το μήλο έφτιαξε τόσο μεγάλη μπαταρία σε συνδυασμό με νέο λογισμικό που προσωπικά μου κρατάει άνετα δυο μέρες με μόνιμη σύνδεση στο Ίντερνετ και πολλές ώρες χρήσης,το ξιαομι μ βγαζε άνετα μια μέρα στις ίδιες συνθήκες όταν το παλιό μου λενοβο έσβηνε στο μισάωρο.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Το οτι εχει διαμαντια δεν το κανει καλο κινητο.

Εντελως αχρηστα, της σαμι το νεο το γαμαει για πλακα σε ολους τους τομεις.

εχοντας Vertu το κινητό σου λειτουργεί σαν μουνομαγνήτης .... φυσικά όχι στις ασχετες - χαζές και αμαθείς νεο-ελληνίδες ..... Αν κυκλοφορήσεις στα διεθνή στέκια λεφτάδων θα δεις οτι η κατοχή αυτόυ του cellphone λειτουργεί σαν μαγνήτης .... παντού εκεί που υπάρχει πλουτος, Paris, London, Munich, Dubai, Moscow, HongKong, Budapest, Warsaw, Berlin, Shanghai, Beizing, υπάρχουν καταστήματα που προβάλουν και εμπορεύονται την γκάμα Vertu. Φυσικά στην ψωροκωσταινα δεν υπάρχει τιποτα σχετικό .... φίλοι μου ασιάτες και κινέζοι στην μύκονο ρωτο΄υσαν σχετικά και απογοτεύθηκαν απο την αρνητική απάντηση .... ίσως στο mall του Ναμος θα έπρεπε να υπάρχει αλλά ....
μείνε εσύ στα χιλιοπουλημένα και περιμενε να πιάσεις σουπερ μουνι εδω ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχοντας Vertu το κινητό σου λειτουργεί σαν μουνομαγνήτης .... φυσικά όχι στις ασχετες - χαζές και αμαθείς νεο-ελληνίδες ..... Αν κυκλοφορήσεις στα διεθνή στέκια λεφτάδων θα δεις οτι η κατοχή αυτόυ του cellphone λειτουργεί σαν μαγνήτης .... παντού εκεί που υπάρχει πλουτος, Paris, London, Munich, Dubai, Moscow, HongKong, Budapest, Warsaw, Berlin, Shanghai, Beizing, υπάρχουν καταστήματα που προβάλουν και εμπορεύονται την γκάμα Vertu. Φυσικά στην ψωροκωσταινα δεν υπάρχει τιποτα σχετικό .... φίλοι μου ασιάτες και κινέζοι στην μύκονο ρωτο΄υσαν σχετικά και απογοτεύθηκαν απο την αρνητική απάντηση .... ίσως στο mall του Ναμος θα έπρεπε να υπάρχει αλλά ....

Που ειναι το Beizing τυπε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Φίλε μου να σου πω κάτι, αν είναι να έχει κάποιος τέτοιο κινητό, τότε σημαίνει ότι έχει για να υποστηρίξει και τα υπόλοιπα. Δηλαδή να έχει ΠΟΛΛΑ λεφτά γενικότερα! Αν δεν έχει και κυκλοφορεί με τέτοιο κινητό τότε αργά ή γρήγορα θα γίνει ρόμπα! Σαν να έχεις Ferrari και δεν έχεις λεφτά να της βάλεις βενζίνη!

Αν λοιπόν κάποιος έχει τόσα πολλά λεφτά, μπορεί να καταφύγει και σε άλλες μεθόδους για να βρει όποια θέλει! Δεν είναι απαραίτητο να φλασάρεις το κινητό για να βρεις σούπερ μουνί!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τι διαφορα εχει το σαμσουνγκ των 150 ευρω απο το σαμσουνγκ των 1000 ευρω?
ιδια φαινονται

Πάρε ένα των 150 και ένα των 1000 ευρώ και πες μας την διαφορά όταν θα τα έχεις χρησιμοποιήσει και τα δύο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom