ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
θυμήθηκα μια τυπισα που ειχε θήκη iphone(χωρις κινητο) και εκανε οτι εβγαζε σελφι(με τη θήκη) :S :S :S
θυμήθηκα μια τυπισα που ειχε θήκη iphone(χωρις κινητο) και εκανε οτι εβγαζε σελφι(με τη θήκη) :S :S :S
για παρει καποιος iPhone 6 εν ετη 2019 αν δεν του το χαρισουν και το αγορασει πρεπει να είναι κουτος.τυπε ακομα παιρνουν το 6s μονο και μονο για εχουν iphone,το 11 θα το παρουν σε 6-7 χρονια που θα εχει πεσει η τιμη :S :S :S
Τι iPhone 11 και μαλακίες...???
Τα αμερικανάκια πάνε 200 χρόνια πίσω...!!!
#Ένα είναι το κινητό: SAMSUNG GALAXY FOLD - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
Παιδια τι προσφερει το νεο μοντελο? Ακουσα οτι θα εχει οθονη με ευκρινεια 10 εκατομμυριων χρωματων...επιτελους γιατι με τα 9,5 εκατομμυρια χρωματα του προηγουμενου μοντελου ειχε βαρεθει το ματι μου... :S
Στο βίντεο που έκανα ποστ , των pcsteps , αναφέρει σε κάποια φάση ότι για τα 6αρια και τα 7αρια είχε βγάλει η apple αναβάθμιση στο λειτουργικό τους που εριχνε την απόδοση τους , με την δικαιολογία ότι το έκαναν για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία τους ...για παρει καποιος iPhone 6 εν ετη 2019 αν δεν του το χαρισουν και το αγορασει πρεπει να είναι κουτος.
οι αιφονακηδες τα πουλανε 100-150 για να παρουν πιο καινουργια αιφον.
samsung το τελειοτερο κινητο
το καλυτερο menu εχει με διαφορά απο τα υπολοιπα κινητα
το μενου εχει να κανει κυρίως με ποιο android εχεις....αν εχεις το 9 android εισαι κομπλεsamsung το τελειοτερο κινητο
το καλυτερο menu εχει με διαφορά απο τα υπολοιπα κινητα
iPhone 11 τιμές
iPhone 11 64GB: €869
iPhone 11 128GB: €929
iPhone 11 256GB: €1059
iPhone 11 Pro τιμές
iPhone 11 Pro 64GB: €1229
iPhone 11 Pro 256GB: €1429
iPhone 11 Pro 512GB: €1679
iPhone 11 Pro Max τιμές
iPhone 11 Pro Max 64GB: €1339
iPhone 11 Pro Max 256GB: €1539
iPhone 11 Pro Max 512GB: €1789
Δεν έχω iphone,αλλά Samsung εδώ και χρόνια.
Απλά απορώ γιατί πάρα πολλοί κατηγορούν την Apple.
Μαγκιά της πραγματικά ό,τι κάνει και αν είναι υπερτιμημένες οι συσκευές της κλπ.
Τεράστια μαγκιά της και της αξίζουν συγχαρητήρια.
Μάλλον ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού ή οτι πετροβολούν τον επιτυχημένο.
(κανένας πχ δεν κατηγορεί την Xiaomi για κάτι-που είναι και αυτή εξίσου επιτυχημένη βέβαια).
Εχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής,από χαρακτηριστικά υστερούν σε σχέση με άλλες εταιρείες
Δεν φταίει σε τίποτα η Apple που πολλοί θεωρούν τα κινητά της επίδειξη πλούτου ή στάτους.
Μην ξεχνάμε,η APPLE έβγαλε το πρώτο ευρείας κυκλοφορίας smartphone,καθιέρωσε το tablet,το notch κλπ και όλοι ακολούθησαν.
ΥΓ Δεν ξέρω αν οφείλεται σε οικονομική στενότητα,αλλά μου κάνει εντύπωση σε δημόσια μέρη μπαράκια,χώρους εργασίας κλπ πόσα λίγα IPHONE πλέον βλέπεις.
Και όσοι έχουν,έχουν μέχρι το IPHONE 7 το πολύ.
Τα 8,X,ΧΣ κλπ σπανίζουν.
Όπως φυσικά σπανίζουν και άλλες ναυαρχίδες όπως Note,p30 pro,mate 20 pro κλπ αλλά οι περισσότεροι έχουν πλέον mid range κινητά κινέζικα Xiaomi,Huawei κλπ που είναι βέβαια πάρα πολύ καλά και σε καλές τιμές.
ΥΓ Δεν ξέρω αν οφείλεται σε οικονομική στενότητα,αλλά μου κάνει εντύπωση σε δημόσια μέρη μπαράκια,χώρους εργασίας κλπ πόσα λίγα IPHONE πλέον βλέπεις.
Και όσοι έχουν,έχουν μέχρι το IPHONE 7 το πολύ.
Τα 8,X,ΧΣ κλπ σπανίζουν.
Όπως φυσικά σπανίζουν και άλλες ναυαρχίδες όπως Note,p30 pro,mate 20 pro κλπ αλλά οι περισσότεροι έχουν πλέον mid range κινητά κινέζικα Xiaomi,Huawei κλπ που είναι βέβαια πάρα πολύ καλά και σε καλές τιμές.
Σιγουρα θα φταιει και η οικονομικη στενοτητα, αλλα και απο την αλλη ποσα χρονια μπορεις να κοροιδευεις τους μπουφους μεχρι να καταλαβουν οτι το ενα απο το αλλο μοντελο δεν εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα!!!!!