Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επιβεβαιωθηκε οτι το target group του iphone ειναι οι μπετοβλακες.
επιβεβαιωθηκε οτι το target group του iphone ειναι οι μπετοβλακες.
Οντως δεν υπαρχει.Στην Ελλαδα εχει πατωσει σε πωλησειςΕίμαι κάτοχος Samsung Galaxy S6, το μηχάνημα απλά δεν υπάρχει....
γιατι υπαρχει κστι σε κινητο που να αξιζει χιλια????1000 ευρω κινητο και θα εχει μονο 12 αρα καμερα..... ελεος το νοκια 1520 που εχει γνωστος μου εχει 16 και βγαζει πολυ καλυτερες απο το ιφον 6 που εχω,πραγματικα και εγω μεχρι εδω θα ειμαι...θα το κρατησω κανα 2 μηνο και θα το δωσω σε καμια ελλεινιδα να κανει μοστρα ...
το s6 πρεπει να ειναι απο τις πιο προηγμενες συσκευες, ram, αποθηκευτικος χωρος(οχι τα GB αλλα το μεσο), οθονη, επεξεργαστης, κ.ο.κ. αλλα πασχει στο οτι δεν εχει δημιουργησει μια αιρεση οπως η apple 'η οι ιεχωβαδες.Οντως δεν υπαρχει.Στην Ελλαδα εχει πατωσει σε πωλησεις
το σημα.γιατι υπαρχει κστι σε κινητο που να αξιζει χιλια????
μονο αν εχει εξτρα οπσιοντο μουνι της νομικου κ το γαμας οποτε θες ,τοτε ναι 1000..αλλιως ,,νοου
Καταρχήν το nokia1520 εχει 20M κάμερα, και αν είναι να δώσεις 1000 ευρω για κινητο iPhone δεν θα το πάρεις για την κάμερα μονο. Ενώ σε πολλά συγκριτικά test που έχουν γίνει οι αριθμοί των megapixel δεν λένε πάντα την αλήθεια.1000 ευρω κινητο και θα εχει μονο 12 αρα καμερα..... ελεος το νοκια 1520 που εχει γνωστος μου εχει 16 και βγαζει πολυ καλυτερες απο το ιφον 6 που εχω,πραγματικα και εγω μεχρι εδω θα ειμαι...θα το κρατησω κανα 2 μηνο και θα το δωσω σε καμια ελλεινιδα να κανει μοστρα ...
Και τι αλλο παιρνεις εκτος απο το brandname που ειναι το 70% της αξιας του κινητου;Γιατι σαν τεχνολογια κατωτερο ακομη και απο πολλα κινεζικα.Καταρχήν το nokia1520 εχει 20M κάμερα, και αν είναι να δώσεις 1000 ευρω για κινητο iPhone δεν θα το πάρεις για την κάμερα μονο. Ενώ σε πολλά συγκριτικά test που έχουν γίνει οι αριθμοί των megapixel δεν λένε πάντα την αλήθεια.
το γαμησες τωρα...δεν νομιζω να σε χαλαγεΓιατι σαν τεχνολογια κατωτερο ακομη και απο πολλα κινεζικα.
Καταρχήν το nokia1520 εχει 20M κάμερα, και αν είναι να δώσεις 1000 ευρω για κινητο iPhone δεν θα το πάρεις για την κάμερα μονο. Ενώ σε πολλά συγκριτικά test που έχουν γίνει οι αριθμοί των megapixel δεν λένε πάντα την αλήθεια.
το θέμα είναι ότι το μηλαρακι παίζει ρόλο στην τιμή της συσκευής, όπως και πολλά άλλα. Το σίγουρο είναι όμως ότι απευθύνεται σε αγοραστικό κοινό με μεγάλο πορτοφόλι.Και τι αλλο παιρνεις εκτος απο το brandname που ειναι το 70% της αξιας του κινητου;Γιατι σαν τεχνολογια κατωτερο ακομη και απο πολλα κινεζικα.
Και τι αλλο παιρνεις εκτος απο το brandname που ειναι το 70% της αξιας του κινητου;Γιατι σαν τεχνολογια κατωτερο ακομη και απο πολλα κινεζικα.
το θέμα είναι ότι το μηλαρακι παίζει ρόλο στην τιμή της συσκευής, όπως και πολλά άλλα. Το σίγουρο είναι όμως ότι απευθύνεται σε αγοραστικό κοινό με μεγάλο πορτοφόλι.
Είναι λοιπόν και θέμα πρεστίζδεν ειναι απαραιτητο αυτο στην Ελλαδα τουλαχιστον...ο καθε φτωχομπινες που ξερω εχει iphone...θα κανουνε το παν για να παρουνε την μαλακια....θα πουλησουνε το σπιτι τους αν χρειαστει...ειναι πια βασικο πρωτης αναγκης για τους βλακες τους Ελληνες
Σε αυτους που βαζουν 150 δοσεις στον κωτσοβολο για να πουλανε μουρη,περισσοτερο απευθυνεται.το θέμα είναι ότι το μηλαρακι παίζει ρόλο στην τιμή της συσκευής, όπως και πολλά άλλα. Το σίγουρο είναι όμως ότι απευθύνεται σε αγοραστικό κοινό με μεγάλο πορτοφόλι.
δεν ειναι απαραιτητο αυτο στην Ελλαδα τουλαχιστον...ο καθε φτωχομπινες που ξερω εχει iphone...θα κανουνε το παν για να παρουνε την μαλακια....θα πουλησουνε το σπιτι τους αν χρειαστει...ειναι πια βασικο πρωτης αναγκης για τους βλακες τους Ελληνες