Νέα

Αναφορά του Exodos στο site...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλο ,πολιτικως ορθο παραμυθακι , αν λαβουμε υποψιν σε ποιο κοινο απευθυνεται το
εν λογω εντυπο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οσο μας χτυπανε γινομαστε δυνατοτεροι!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

smartakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πλάκα ποιά είναι ???? ...εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο τυπάκος που το έγραψε το αρθρο,απο εκείνη τη μέρα,δέν θα έχει 'ξεκολήσει' απ εδω μέσα...  :grin: :grin: ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δίπλα στον υπολογιστή που μου έδωσαν καθόταν ένας πολύ παράξενος τύπος γύρω στα 35, που σου έδινε την εντύπωση ότι έχει τεμαχίσει τη μάνα του ή ότι τουλάχιστον την έχει βάλει άκοπη στην κατάψυξη! Με την άκρη του ματιού μου πρόσεξα ότι περνούσαν πολλά βυζιά από την οθόνη του. Έτσι, γύρισα το κεφάλι μου για να δω τη διεύθυνση του site στο οποίο είχε μπει: .

Περίμενα λίγο να την κάνει ο ψυχοπαθής φρίκουλας και έτσι μπήκα και εγώ στο εν λόγω site για να δω τι τρέχει.

Αυτές οι φράσεις μου λένε ότι μάλλον γκόμενα γράφει το κείμενο.

Αν έφερνε και σουβλάκια από τον Κάβουρα και τσιγάρα από το περίπτερο, θα είχε λύσει τα προβλήματα πολλών γνωστών μου...

Και αυτό βρωμάει για γκόμενα που θεωρεί τον γκόμενό της και/ή τους φίλους της μουντρούχους που δεν κουνιούνται από το σπίτι τους. Επιπλέον, στον κάβουρα βρήκανε ποντίκια κυρία μου, από τον Σάββα να ψωνίζετε....xaxaxaxa

Δεν μπορώ να πω, όσο περισσότερο χάζευα στο site τόσο περισσότερο θαύμαζα τη δουλειά που είχε γίνει σε αυτό. Πρώτα απ’ όλα, τον «οδηγό πόλης» του. Σαφής, άρτια ενημερωμένος και αναλυτικότατος. Και όσοι από εσάς είστε τακτικοί του ΠΙΚΠΑ, στο site θα βρείτε μπουρδέλα, πονηρά στούντιο, πιάτσες, γαμοτέλ κ.λπ. Μόνο ταξί δεν στέλνουν για να σας πάει! Το πραγματικό ενδιαφέρον ξεκινά όμως από τη δύναμη του «καταναλωτή».

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ποστάρει τη γνώμη του για το «money-to-pushy-value» –αν δηλαδή πήγαν χαμένα ή όχι τα χρήματά του. Πέραν του οδηγού, ένα σωρό πληροφορίες δίνονται απλόχερα στον καθένα. Οδηγίες για πρωκτικό sex, για sex στο αυτοκίνητο (αξίζει, δείτε το!), tips για υγιή στύση και ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε το πέος σας και εσείς. Όλα καλά και όλα ωραία και μια χαρά δουλειά έκαναν τα παλικάρια που έφτιαξαν το site, γιατί λίγο info δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αλλά πώς θα γεμίζουν τις ώρες τους οι πιτσιρικάδες που κάποτε έβγαιναν για μπουρδελότσαρκες; Στα net cafes, με 24 Mbps σύνδεση;

Ρε, πλάκα μας κάνετε? Μήπως είναι πληρωμένο το κείμενο για να γίνει δαφήμιση στο Site?  :2funny: :2funny:

Domino’s και μαλακίες
Επειδή είμαι σίγουρος ότι σας άνοιξα την όρεξη με το delivery κοριτσιών που ανέφερα στην αρχή, ορίστε λίγες χρήσιμες πληροφορίες ακόμα. Πρώτα απ’ όλα, για να παραγγείλετε κάποιο κορίτσι, δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε. Μόνο ένα e-mail χρειάζεται. Μπαίνοντας στο site θα δείτε φωτογραφίες κοριτσιών, προφίλ, ανφάς, ξώβυζες κ.λπ. Κάντε click πάνω σε όποια κοπέλα σάς ενδιαφέρει για να δείτε τις σημαντικές πληροφορίες, όπως το ζώδιό της και το πόσο θα σας... γδάρει, γιατί η ταρίφα για τη μία ώρα ξεκινά από τα €250, αν και αρκετές είναι οι κοπέλες που δέχονται μόνο για 2 ώρες και πάνω. Ρίξτε και μια ματιά στις «υπηρεσίες» που προσφέρει η καθεμία. Τέλος, σημασία επίσης αξίζει να δώσετε εάν βρίσκεται η δεσποινίς που επιθυμείτε στη χώρα μας, γιατί αλλιώς θα πρέπει να την περιμένετε να πηδήξει τους πελάτες της στο Λουξεμβούργο (ή όπου αλλού στην ΟΝΕ είναι) και μετά να έρθει σε σας...

Πάντως, για μία επίσκεψη μόνο και καλά, πολλά έμαθε... Εδώ άλλοι διαβάζουν και διαβάζουν threads και πάνε στις receptions στα ξενοδοχεία και ζητάνε τα κορίτσια...πάλι καλά που δεν ρωτάνε εάν πέρασε ο κύριος Baby. 
:2funny: :2funny:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Ακομα και τα αρνητικα σχολια για το σαιτ διαφημιση του κανουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο...αλλά επειδή δεν είμαι δικηγόρος, μήνυση δεν μπορέι να παίξει;;

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μια αλλη αποψη λεει οτι
ο συγγραφεας του κειμενου ειναι γνωστης των τεκτενομενων στην ιστοσελιδα,
γνωση που δεν αποκταται με μια πρωτη ματια. Εχει αναλυσει σε βαθος πολλες παραμετρους.
Απλα , η φυση και το υφος του εντυπου καθορισαν τον τροπο της παρουσιασης.
Δεν θα εγραφε π.χ"Μια ωραια μερα που εψαχνα για μπουρδελο, εκανα google και ανακαλυψα ενα
σαιτ", θα ακουγοταν ασχημα. Αυτο θα το εβλεπε καποιος σε ενα αμιγως αντρικο εντυπο
αλλα ποτε σε καποιο που παρουσιαζει συναυλιες, εστιατορια , νεες ταινιες κτλ.

για τα σουβλατζιδικα δεν ξερω... :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.001
Πόντοι
606
βασικα δεν χαλαει τον τυπακο οτι το site ειναι απ'τα υψηλοτερα σε επισκεψιμοτητα στην ελλαδα!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε.... ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;) ;)

:birdman: :birdman: όλοι αυτοί ;);)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
απ ο,τι ξερω, αυτο δεν ειναι στη φιλοσοφια της ιδιοκτησιας. κατι σαν τη φιλοσοφια του μακη ενα πραμα. ο,τι και να γινεται, δεν προχωρει σε μηνυσεις..  :rolleyes:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
απ ο,τι ξερω, αυτο δεν ειναι στη φιλοσοφια της ιδιοκτησιας. κατι σαν τη φιλοσοφια του μακη ενα πραμα. ο,τι και να γινεται, δεν προχωρει σε μηνυσεις..  :rolleyes:

Κάτι σαν Μπάγιεβιτς? Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom