Νέα

Αμερικανικές εκλογές 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τροβαδούρος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

• Donuld Trump

Ψήφοι: 35 51,5%
  • Joe Biden

Ψήφοι: 33 48,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
9000 διαφορα στην ατλαντα, 90000 στην πενσυλβανια...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οταν οι Ρεπουμπλικάνοι παίρνουν 6.047.895 ψήφους περισσότερους απο το 2016, δηλαδή 9,6% παραπάνω είναι φυσιολογικό. Όταν οι Δημοκρατικοί παίρνουν 6.776.297 παραπάνω, δηλαδή 9,3% είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στο Μισιγκαν το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με το τρομερό και φοβερό +0,3% και 10.704 ψήφους διαφορά. Όταν οι Δημοκρατικοί ανατρέπουν αυτήν την "τεράστια" διαφορά και κερδίζουν με +2,7% και 145.137 ψήφους είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στην Πενσυλβάνια το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με το επίσης φοβερό και τρομερό 0,72% και 44.292 ψήφους. Όταν οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν με +13% και 800.000 ψήφους διαφορά είναι φυσιολογικό. Όταν οι Δημοκρατικοί μειώνουν τη διαφορά και πλησιάζουν τις ψήφους που πήραν το 2016 είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στο Ουισκόνσιν το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με την γνωστή πλέον τεράστια διαφορά του 0,77% και 22.748 ψήφους. Όταν όμως οι Δημοκρατικοί κερδίζουν με 0,63% και 20.535 ψήφους διαφορά είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Εν τω μεταξύ η μονη βεβαιωμένη νοθεία είναι αυτή των Αμερικανικών Ταχυδρομείων, για την οποία έχει ήδη δράσει εισαγγελέας και οι υπεύθυνοι, μεταξύ αυτών ο ελεγχόμενος απο τον Τρόμπα επικεφαλής τους, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης, καθώς "παρέβλεψαν" την παράδοση μεγάλου αριθμού επιστολικών ψήφων.
Κατά τα άλλα το σανό τον τρώμε εμείς.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.956
Πόντοι
46.423

Συνημμένα

• 20201106_010319.jpg
    20201106_010319.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 28

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Οταν οι Ρεπουμπλικάνοι παίρνουν 6.047.895 ψήφους περισσότερους απο το 2016, δηλαδή 9,6% παραπάνω είναι φυσιολογικό. Όταν οι Δημοκρατικοί παίρνουν 6.776.297 παραπάνω, δηλαδή 9,3% είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στο Μισιγκαν το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με το τρομερό και φοβερό +0,3% και 10.704 ψήφους διαφορά. Όταν οι Δημοκρατικοί ανατρέπουν αυτήν την "τεράστια" διαφορά και κερδίζουν με +2,7% και 145.137 ψήφους είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στην Πενσυλβάνια το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με το επίσης φοβερό και τρομερό 0,72% και 44.292 ψήφους. Όταν οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν με +13% και 800.000 ψήφους διαφορά είναι φυσιολογικό. Όταν οι Δημοκρατικοί μειώνουν τη διαφορά και πλησιάζουν τις ψήφους που πήραν το 2016 είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Στο Ουισκόνσιν το 2016 οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν με την γνωστή πλέον τεράστια διαφορά του 0,77% και 22.748 ψήφους. Όταν όμως οι Δημοκρατικοί κερδίζουν με 0,63% και 20.535 ψήφους διαφορά είναι "νοθεία". Γιατί;
Γιατί έτσι.
Εν τω μεταξύ η μονη βεβαιωμένη νοθεία είναι αυτή των Αμερικανικών Ταχυδρομείων, για την οποία έχει ήδη δράσει εισαγγελέας και οι υπεύθυνοι, μεταξύ αυτών ο ελεγχόμενος απο τον Τρόμπα επικεφαλής τους, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης, καθώς "παρέβλεψαν" την παράδοση μεγάλου αριθμού επιστολικών ψήφων.
Κατά τα άλλα το σανό τον τρώμε εμείς.

τι ψάχνεις τώρα και συ...
το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό δεν πάει με την λογική. Άμα έχεις αποδεχθεί εξαρχής το αφήγημα που πούλησε ο τραμπ {νεοταξίτες, σύστημα, μπλα,μπλα....} και έχεις μπει σε mode πιστού πλέον ότι πει ο ηγέτης είναι η μόνη και αυταπόδεικτη αλήθεια. Ορθολογικές σκέψεις περί της καταγγελόμενης νοθείαςόπως αυτές που έγραψες χθες στο ποστ #328 είναι απλά κενές νοήματος για αυτούς στους οποίους τις απεύθυνεις

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που οι πολίτες της να ψηφίζουν με αυτόν τον γελοίο/ανεκδιήγητο τρόπο :confused:

Μη φοβάσαι.
Σε λίγα χρόνια θα γίνουν όλα ηλεκτρονικά παντού, οπότε θα αναλάβουν και επισήμως πλέον τη διακυβέρνηση οι χάκερ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που οι πολίτες της να ψηφίζουν με αυτόν τον γελοίο/ανεκδιήγητο τρόπο :confused:

17 χωρες στην πλειονοτητα τους ανεπτυγμενες ψηφιζουν με γραμμα και ειναι μια χαρα τροπος

Μη φοβάσαι.
Σε λίγα χρόνια θα γίνουν όλα ηλεκτρονικά παντού, οπότε θα αναλάβουν και επισήμως πλέον τη διακυβέρνηση οι χάκερ.

τα λεφτα σου που ειναι ηλεκτρονικα μονο στα εχει παρει κανενας χακερ?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

17 χωρες στην πλειονοτητα τους ανεπτυγμενες ψηφιζουν με γραμμα και ειναι μια χαρα τροπος

Μη φοβάσαι.

τα λεφτα σου που ειναι ηλεκτρονικα μονο στα εχει παρει κανενας χακερ?

Σιγά μην ασχοληθεί με τα 300 ευρώ που έχω στην τράπεζα.
Αυτοί που γνωρίζουν όντως, δε μιλάω για script kiddies και amateurs αλλά για την elite, αυτοί έχουν άπλετο χρήμα με μεθόδους που δεν ανιχνεύονται.
Γιατί νομίζεις ότι εφηύραν τα bitcoin κι αυτές τις αρχιδιές;
Για να πλουτίσουμε εμείς ή για να ξεπλύνουν τα λεφτά τους;

Πίστεψε με έχω αρκετή γνώση στο αντικείμενο για να γνωρίζω το πόσο ανίδεος είμαι και να φανταστώ πόση δύναμη μπορεί να έχει κάποιος που δεν είναι σαν κι εμένα αλλά πιο έξυπνος.

Οπότε αφού έχουν λεφτά, λογικό είναι θα προβούν στην αμέσως επόμενη ενέργεια που κάνει όποιος έχει λεφτά. Εξουσία.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Οι ΗΠΑ έχουν ολόκληρο playbook για ανατροπή μέσω "δημοκρατικών" ή "ειρηνικών" διαδικασιών που το έχουν εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία σε άλλες χώρες. Απλά τώρα το εφαρμόζουν και στην δική τους. Αυτό γίνεται.

Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν η μαζική αντίδραση των Αμερικανών στην κάλπη υπέρ Trump ανεξαρτήτου χρώματος. Θεωρούσαν ότι θα νικήσουν χαλαρά. Ε τώρα τρέχουν να συμπληρώσουν ψήφους να καταμετρηθούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ είναι ΑΔΎΝΑΤΟΝ αυτό το αποτέλεσμα. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ δεν μπορεί ένα ραμολί με άνοια που δεν μπορεί να πεί δύο κουβέντες ή μπερδεύει το σε ποιά πολιτεία βρίσκεται να πάρει το ΡΕΚΌΡ όλων των εποχών σε ψήφους που το είχε ο Obama όταν οι ΗΠΑ είχαν πάθει φρενίτιδα μαζί του.

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Ακόμα μετράνε στο Αμέρικα; :)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Ας βγει αυτος που θα στηριξει τα ελληνοτουρκικα καλυτερα- μαζι με την κυπρο φυσικα- και οχι να κλεινει το ματι στα μεμετια πισω-απο την πλατη μας-στο ονομα της μπιζνας (βλεπε γερμανια)
- με αυτον ειμαι- που θα ειναι με εμας δηλαδη - και οχι με τους αλλους..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όχι ρε πούστη μου! Μετά τον Τραμπαρίφα και το άφθονο γέλιο που προσφέρει θα χάσουμε και τον Πρόεδρο;
Πιρφόρος και μουνοείλωτας ο Πρόεδρος; :)
Η αλήθεια είναι ότι ο Βλαδίμηρος είναι μεγάλη μορφή και σοβαρός ηγέτης. Ένας μέτριος υπάλληλος μυστικών υπηρεσιών, που αναρριχήθηκε στο ανώτατο αξίωμα και συνέφερε την υπερδύναμη, επαναφέροντας μεγάλο μέρος της παλιάς της αίγλης. Κοφτερό μυαλό και μεγάλος σκακιστής. Πραγματικός αυτός, όχι σαν τον μπαρμπα Ταγιπ. Μπορεί να μην ήταν χαρισματικός ως πολιτικός αλλά ήταν εξαιρετικός ως κυβερνήτης. Και εξαιρετικά δολοφονικός θα έλεγα.
Αυτός πραγματικά θα λείψει από την παγκόσμια σκηνή.
Ο Τρόμπας ούτε καν, αλλωστε ετοιμάζει διάδοχο για το 2024. Τον Τρόμπα Τζούνιορ.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ετοιμάζεται για «απόσυρση» μετά από πίεση της ερωμένης του Αλίνα Καμπάεβα;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτα ειναι στην Αμερικη. Πολιτειες να μετρανε, να πηγαινουν για υπνο και να συνεχιζουν την αλλη μερα. Ανθρωπινα, χαλαρα. Και οταν τους λενε Αντε, τι θα γινει; Να απανταει ο αρμοδιος επισημα. 10 ημερες ειναι το περιθωριο, τη δεκατη ημερα θα το βγαλουμε το αποτελεσμα, μην ανησυχειτε, εχουμε καιρο.

Οχι οπως στην Ελλαδα που τους κλεινουν σε μια ταξη 24 ωρες συνεχομενα, με τον δικαστικο επιμελητη και τον αστυνομικο για μπαμπουλα μη κουνηθει κανεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι ΗΠΑ έχουν ολόκληρο playbook για ανατροπή μέσω "δημοκρατικών" ή "ειρηνικών" διαδικασιών που το έχουν εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία σε άλλες χώρες. Απλά τώρα το εφαρμόζουν και στην δική τους. Αυτό γίνεται.

Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν η μαζική αντίδραση των Αμερικανών στην κάλπη υπέρ Trump ανεξαρτήτου χρώματος. Θεωρούσαν ότι θα νικήσουν χαλαρά. Ε τώρα τρέχουν να συμπληρώσουν ψήφους να καταμετρηθούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ είναι ΑΔΎΝΑΤΟΝ αυτό το αποτέλεσμα. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ δεν μπορεί ένα ραμολί με άνοια που δεν μπορεί να πεί δύο κουβέντες ή μπερδεύει το σε ποιά πολιτεία βρίσκεται να πάρει το ΡΕΚΌΡ όλων των εποχών σε ψήφους που το είχε ο Obama όταν οι ΗΠΑ είχαν πάθει φρενίτιδα μαζί του.
ενω αυτο που πανε να κανουν στην PA στατιστικα ειναι μια χαρά?:tooth:
γελάνε και τα τσιμεντα με τη χοντροκομμενη αθλιοτητα που πηγαν να κανουν οι αριστεροι και οι ψευτοδεξιοι,αυτο που καναν στην Ελλαδα το βραδυ του 2000 με τον Σημιτη μοιαζει εργο τέχνης,:grin:
για αυτο και εχουν κρυφτει στις τρυπες τους και δεν τολμανε να βγουνε μπροστα στο Ντοναλντ που λέει ανοιχτα οτι θα τους γαμησει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω Τραμπ υποστηριζα. Οπως και εναντιον της Κλιντον Τραμπ. Βεβαια ο Μπαιντεν ειναι λεει φιλελληνας, μακρα φιλελληνικη σταση Δημοκρατικων. Ομπαμα, Χιλαρυ Κλιντον. Εγω ομως ξερω οτι απο τον Ομπαμα ενα πραγμα ηταν να κανει, την επαναλειτουργια της Σχολης της Χαλκης. Δε το καταφερε τοσα χρονια που εμεινε. Απο την αλλη, επειδη εγω τα λεω ολα, επι Τραμπ εγινε τζαμι η Αγια Σοφια, Η Μονη της Χωρας. Δυο μνημεια που τα γνωριζουν ολοι στον πλανητη. Ο Τραμπ δε τα καταφερε να το αποτρεψει. Η καλυτερα, αδιαφορησε, μη δυσαρεστησει τον φιλο του Ερντογαν. Οσον αφορα την εκλογικη διαδικασια. Παραδοξοτητα του Τραμπ και των οπαδων του που ζητανε απο τη πρωτη ημερα των εκλογων να σταματησει η διαδικασια, να μη λαμβανονται υποψη οι επιστολικες ψηφοι. Γιατι να μη μετρηθουν, επειδη δε σε συμφερει; Ψηφισαν 10, με διαφορους τροπους που οριζει-επιτρεπει το συστημα. Εσυ λες μονο οι 5 μετραει η ψηφος τους; Απο την αλλη, φαουλ και ο Μπαιντεν που βγαινει και λεει, Δεν ειμαι ακομα Προεδρος. Θα ειμαι σε λιγο που θα μετρηθουν τοσο οι ψηφοι, οσο και οι επιστολικες ψηφοι. Ολες.> Ουτε τοτε θα εισαι Προεδρος Μπαιντεν. Ξερεις αν υπαρχει νοθεια; Το γνωριζεις; Απο που; Πρωτα θα αποφασισουν τα δικαστηρια, ποιο ειναι το τελικο αποτελεσμα σε καθε Πολιτεια, και μετα θα εισαι Προεδρος.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Εγω Τραμπ υποστηριζα. Οπως και εναντιον της Κλιντον Τραμπ. Βεβαια ο Μπαιντεν ειναι λεει φιλελληνας, μακρα φιλελληνικη σταση Δημοκρατικων. Ομπαμα, Χιλαρυ Κλιντον. Εγω ομως ξερω οτι απο τον Ομπαμα ενα πραγμα ηταν να κανει, την επαναλειτουργια της Σχολης της Χαλκης. Δε το καταφερε τοσα χρονια που εμεινε. Απο την αλλη, επειδη εγω τα λεω ολα, επι Τραμπ εγινε τζαμι η Αγια Σοφια, Η Μονη της Χωρας. Δυο μνημεια που τα γνωριζουν ολοι στον πλανητη. Ο Τραμπ δε τα καταφερε να το αποτρεψει. Η καλυτερα, αδιαφορησε, μη δυσαρεστησει τον φιλο του Ερντογαν. Οσον αφορα την εκλογικη διαδικασια. Παραδοξοτητα του Τραμπ και των οπαδων του που ζητανε απο τη πρωτη ημερα των εκλογων να σταματησει η διαδικασια, να μη λαμβανονται υποψη οι επιστολικες ψηφοι. Γιατι να μη μετρηθουν, επειδη δε σε συμφερει; Ψηφισαν 10, με διαφορους τροπους που οριζει-επιτρεπει το συστημα. Εσυ λες μονο οι 5 μετραει η ψηφος τους; Απο την αλλη, φαουλ και ο Μπαιντεν που βγαινει και λεει, Δεν ειμαι ακομα Προεδρος. Θα ειμαι σε λιγο που θα μετρηθουν τοσο οι ψηφοι, οσο και οι επιστολικες ψηφοι. Ολες.> Ουτε τοτε θα εισαι Προεδρος Μπαιντεν. Ξερεις αν υπαρχει νοθεια; Το γνωριζεις; Απο που; Πρωτα θα αποφασισουν τα δικαστηρια, ποιο ειναι το τελικο αποτελεσμα σε καθε Πολιτεια, και μετα θα εισαι Προεδρος.

τι λες ρε φίλε;
εμείς δεν έχουμε δολάρια, την Ελλάδα την συμφέρει η ουδετερότητα του Μπάιντεν, άρα υποστηρίζουμε μπάιντεν
ο ζαν κλωντ που είναι συριζαίος, ανθέλληνας και οπαδός του καπιταλισμού υποστηρίζει τραμπ
και ο τραμπ γελοιοποιείται διαρκώς, μόνος του έχασε την αριζόνα και τις άλλες πολιτείες με τον διχαστικό λόγο
και θα εκλεγεί ο παππούς που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και το μυαλό του έχει αρχίσει να νερουλιάζει...
Υπάρχει άλλος εν ενεργεία Πρόεδρος που να μην επανεξέλεγη;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

τι λες ρε φίλε;
εμείς δεν έχουμε δολάρια, την Ελλάδα την συμφέρει η ουδετερότητα του Μπάιντεν, άρα υποστηρίζουμε μπάιντεν
ο ζαν κλωντ που είναι συριζαίος, ανθέλληνας και οπαδός του καπιταλισμού υποστηρίζει τραμπ
και ο τραμπ γελοιοποιείται διαρκώς, μόνος του έχασε την αριζόνα και τις άλλες πολιτείες με τον διχαστικό λόγο
και θα εκλεγεί ο παππούς που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και το μυαλό του έχει αρχίσει να νερουλιάζει...

To εγραψα προγουμενως οτι η εκλογη Μπαιντεν θεωρειται απο την Ελλαδα κατι πολυ ευνοικο. Οπως ολοι οι Ελληνες πολιτικοι, δημοσιογραφοι, εχουν πει προ των εκλογων οτι μακαρι να εκλεγει ο Μπαιντεν. Τωρα, γιατι ο σουπερ φιλελληνας ανθρωπιστης Δημοκρατικος Ομπαμα, , ουτε η Χιλαρυ Κλιντον που ηταν υπουργος νομιζω, δε κατορθωσαν τοσα χρονια να καταφερουν ενα απλο πραγμα, την επαναλειτουργια της Σχολης της Χαλκης. Στα λογια αν μενουν οι προθεσεις, ανουσιο. Και γιατι ηταν απλο; Στη Τουρκια ειναι η Θεολογικη Σχολη της Χαλκης, τι να σου κανει ο Ομπαμα; Α, στη Τουρκια δε μπορει. Αλλα μπορει να πιεσει την Ελλαδα, πχ ταυτοτητες-θρησκευμα, Μακεδονικο, κ.α. Μακαρι να γινουν πραξη οι εξαγγελιες Μπαιντεν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

τι λες ρε φίλε;

To εγραψα προγουμενως οτι η εκλογη Μπαιντεν θεωρειται απο την Ελλαδα κατι πολυ ευνοικο. Οπως ολοι οι Ελληνες πολιτικοι, δημοσιογραφοι, εχουν πει προ των εκλογων οτι μακαρι να εκλεγει ο Μπαιντεν. Τωρα, γιατι ο σουπερ φιλελληνας ανθρωπιστης Δημοκρατικος Ομπαμα, , ουτε η Χιλαρυ Κλιντον που ηταν υπουργος νομιζω, δε κατορθωσαν τοσα χρονια να καταφερουν ενα απλο πραγμα, την επαναλειτουργια της Σχολης της Χαλκης. Στα λογια αν μενουν οι προθεσεις, ανουσιο. Και γιατι ηταν απλο; Στη Τουρκια ειναι η Θεολογικη Σχολη της Χαλκης, τι να σου κανει ο Ομπαμα; Α, στη Τουρκια δε μπορει. Αλλα μπορει να πιεσει την Ελλαδα, πχ ταυτοτητες-θρησκευμα, Μακεδονικο, κ.α. Μακαρι να γινουν πραξη οι εξαγγελιες Μπαιντεν.
Δεν υπάρχουν φιλέλληνες. Απλά οποιοσδήποτε εκτός του Τουρκολάγνου Τρόμπα φαντάζει καλύτερος. Θα δούμε και το Μπάιντεν. Μόνον ο Μενέντεζ είναι φιλέλληνας με την έννοια του όρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom