Συναγωνιστές και συναγωνίστριες (δεν ξέρω αν έχουμε στο forum κοπέλες, αλλά δε βαριέσαι…) σας χαιρετώ,
Είμαι 26 χρονών και νέος στο forum όπως βλέπεται.
Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ηλίθιες ερωτήσεις (τουλάχιστον έτσι μπορεί να φανούν).
Έχω ψάξει αρκετά στο forum χτες το βράδυ για να βρω τις απαντήσεις που χρειάζομαι ώστε να μην ανοίξω ένα νέο αχρείαστο thread αλλά όπως θα δείτε πιο κάτω δεν ήταν και ιδιαίτερα λογικό να ρωτήσει κάποιος άλλος τις συγκεκριμένες ερωτήσεις (πέραν ενός παλικαριού εδώ
).
Λοιπόν τα δεδομένα είναι ότι:
θα ταξιδέψω Αθήνα στις αρχές Ιουλίου για επαγγελματικούς λόγους (είμαι από Κύπρο).
Θα διαμένω σε ένα 5 * ξενοδοχείο στο κέντρο τις Αθήνας (υπάρχει λόγος που το λέω).
Επίσης, το σημαντικότερο, βρίσκομαι σε αναπηρικό τροχοκάθισμα.
Δεν έχω επιδοθεί ξανά στο άθλημα των call girls. Έχω όμως επιδοθεί στο άθλημα των στριπτιτζαδικων στα ανά την Ευρώπη ταξίδια μου.
Τα κορίτσια στα στριπτιτζαδικα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αναφορικά με το γεγονός ότι βρίσκομαι σε τροχοκάθισμα, το αντίθετο θα έλεγα. Θεωρούσαν (και έτσι ήταν όντως) ότι αφού πληρώνει κανονικά και με το παραπάνω, που λέει ο λόγος, «τι με νοιάζει αν δεν μπορεί να περπατήσει; Τα λεφτά, λεφτά είναι είτε περπατάς είτε όχι.» Κάπως έτσι ήταν το point of view τους. Είχα πάντα χωρίς κανένα κώλυμα όλο το set, lap dances, private και τα σχετικά.
Τα ερωτήματα είναι:
Ηλίθιο Ερώτημα 1: Ρωτώ λοιπόν, θεωρείτε κύριοι από την δική σας ζηλευτή και αξιοσέβαστη εμπειρία στο άθλημα, ότι τα call-girls πιθανόν να το βρουν μειονέκτημα το γεγονός του τροχοκαθίσματος και να αρνηθούν τις υπηρεσίες; Όπως αντιλαμβάνεστε σκοπεύω να καλέσω (με την βοήθεια σας) κάποια κορίτσια όταν θα βρίσκομαι Αθήνα.
Ηλίθιο Ερώτημα 2: Είδα στο forum ότι τα ξενοδοχεία στα οποία χρησιμοποιούν οι συναγωνιστές είναι πάνω - κάτω μια λίστα η οποία ανακυκλώνεται αναλόγως. Είτε στο ένα θα πας είτε στο άλλο της λίστας. Το γεγονός ότι θα μένω σε 5 * ξενοδοχείο πιθανολογείτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Τι εννοώ, αν μπει το κορίτσι στο ξενοδοχείο και τις πω είμαι στο δωμάτιο 12345, το προσωπικό του ξενοδοχείο θα της κάνει αυτής ή εμένα κάποιο πρόβλημα; Λόγο “image” του ξενοδοχείο ας πούμε.
Ηλίθιο Ερώτημα 3: Πως γίνεται η διαδικασία; Παίρνω απλώς μια εφημερίδα και καλώ ένα κορίτσι που μου αρέσει και έρχεται; Είδα στο forum διάφορα websites τα οποία μπορείς να κάνεις online booking την κοπέλα που θες αλλά τα πλείστα τώρα είναι αν-ενεργά. Προτιμώ την online φάση γιατί είναι πιο διακριτικό. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο site να προσφέρεται, ακόμα καλύτερα. Συμμεριζόμενοι πάντα την πιο πάνω κατάσταση.
Απολογούμαι για το μακροσκελές κείμενο. Τουλάχιστον είναι σαν μια πρώτη γνωριμία μεταξύ μας.
Κάνετε εξαιρετική δουλεία όλοι στο site.
Χάρηκα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Θα χαρώ να γνωρίσω και κάποιους από εσάς κατά την παραμονή μου στην Αθήνα.