You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amazon Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Blacknight
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οταν ξυρισε το μουσι ομως ηταν λες και ειχε παθει εγκεφαλικο!!
Ξερουμε που βρισκονται οι :
1. Liana, ψηλη, μελαχρινη, ναζιαρα/καυλιαρα απο Κιργισταν? Φραπε και κουλουρι (προτιμηση της) εκτος μαγαζιου.
2. Sonia, κολλητη της 1., καστανη με γκριζογαλανα ματια, επισης Κιργισταν. Με
επισκεψη στα Βλαχικα-Βαρη για παϊδακια αποζημιωνει πλουσιοπαροχα.
1. Liana, ψηλη, μελαχρινη, ναζιαρα/καυλιαρα απο Κιργισταν? Φραπε και κουλουρι (προτιμηση της) εκτος μαγαζιου.
2. Sonia, κολλητη της 1., καστανη με γκριζογαλανα ματια, επισης Κιργισταν. Με
επισκεψη στα Βλαχικα-Βαρη για παϊδακια αποζημιωνει πλουσιοπαροχα.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τι έγινε ρε παιδιά? Όλες οι του ΑΜΑΖΩΝ, από το Κιρκιστάν δηλώνανε? Καραβιά τις έφερε ο Κανελλάκης για τον Ιωνικό?
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν δηλωνουνε αλλα ειναι απο Κιργισταν. Παει ο ιδιος και τις φερνει.
Οff topic: Ο Renesis καλα κρατει??
Αυτός καλά κρατεί, ο ιδιοκτήτης χάνει λάδια...
Ε πες του να μου φέρει και μένα μία... Μπας και στρώσουμε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..πειτε μου αμα ειναι, να παω να κανω κανεναν αγιασμο αρπαχτη....Χθες το βράδυ κατά τις 9:30 πέρασα από μπροστά και είδα φωτισμένη την πινακίδα. Λέτε να έχουμε επαναλειτουργία;
Επισκέπτης
κ ευχελαιο(ελπιζω να το γραφω σωστα) μετα απο καμια 10αρια μερες για να μεινει ανοιχτο...;) ;) ;)..πειτε μου αμα ειναι, να παω να κανω κανεναν αγιασμο αρπαχτη....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πες μου κι αλλα να αρχισω να χρεωνω..κ ευχελαιο(ελπιζω να το γραφω σωστα) μετα απο καμια 10αρια μερες για να μεινει ανοιχτο...;) ;) ;)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
..πειτε μου αμα ειναι, να παω να κανω κανεναν αγιασμο αρπαχτη....
Εγώ πάντως προσφέρομαι να κρατάω τα εξαπτέρυγα...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καπιτάν μου, θα σε φωναξουμε στη μετακομιση, που λεει και το ανεκδοτο..Εγώ πάντως προσφέρομαι να κρατάω τα εξαπτέρυγα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Χθες το βράδυ κατά τις 9:30 πέρασα από μπροστά και είδα φωτισμένη την πινακίδα. Λέτε να έχουμε επαναλειτουργία;
Τώρα είδα ότι είναι το Νο. 666 ποστάρισμα!!!
επειγοντως εξομολογηση απο πατερ μασαζιο ή ευδαιμονιο ή λαδομασαζιο ή giorgospapa....μπας και σωθεις απο την κολαση!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
επειγοντως εξομολογηση απο πατερ μασαζιο ή ευδαιμονιο ή λαδομασαζιο ή giorgospapa....μπας και σωθεις απο την κολαση!
Με περισσή ευλάβεια και ταπεινότητα ζητώ την ευλογία Του!!!
Ανοιξε το μαγαζι μετα την ανακαινιση.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ:Mono το πλαστικο δερμα απο τους καναπεδες αλλαξε,ο φωτισμος τα ιδια.Πριβε δεν υπαρχει πια,εβγαλαν τα ξυλα οι καναπεδες ιδιοι,ιδιοι πινακες.3 Νεα γκαρσονια(ευγενεστατα) (υπαρχουν βεβαια και οι παλιοι) και φουσκωτοι(εγενεστατοι).
Ποτο 11,χορος 10,ποτο απλο 10,διπλο 20.
8 εργατριες απο 20-26 ετων ,οντως ολες πολυ νεες δεν μιλουν ελληνικα σχεδον καθολου ελληνικα.6 Ρουμανες(μπορει και μολδαβες)νεες και σφικτες οχι τιποτα μουναρες(απλα καλες),2 μαυρες Αννα(Κενυα) κορμαρα και Τζεσσικα εχει πιασιματα.
Απο χορο πηρα Βαλεντινα πολυ καλη στον απλο χορο,αλλα λογο ελλειψης χρονου εκατσα λιγο,θα φερει και αλλες μου ειπαν.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ:Mono το πλαστικο δερμα απο τους καναπεδες αλλαξε,ο φωτισμος τα ιδια.Πριβε δεν υπαρχει πια,εβγαλαν τα ξυλα οι καναπεδες ιδιοι,ιδιοι πινακες.3 Νεα γκαρσονια(ευγενεστατα) (υπαρχουν βεβαια και οι παλιοι) και φουσκωτοι(εγενεστατοι).
Ποτο 11,χορος 10,ποτο απλο 10,διπλο 20.
8 εργατριες απο 20-26 ετων ,οντως ολες πολυ νεες δεν μιλουν ελληνικα σχεδον καθολου ελληνικα.6 Ρουμανες(μπορει και μολδαβες)νεες και σφικτες οχι τιποτα μουναρες(απλα καλες),2 μαυρες Αννα(Κενυα) κορμαρα και Τζεσσικα εχει πιασιματα.
Απο χορο πηρα Βαλεντινα πολυ καλη στον απλο χορο,αλλα λογο ελλειψης χρονου εκατσα λιγο,θα φερει και αλλες μου ειπαν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις