Νέα

Amazon Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Blacknight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πάει το Ουζερί "Η Ωραία Μολδαβία"...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το θρυλικό 'πριβοκουβούκλιο' όσοι το πρόλαβαν το πρόλαβαν  :rockon: Μάλιστα θυμάμαι όταν είχα κατέβει τελευταία φορά πρίν το αφαιρέσουν οι υπεύθυνοι, ρωτάγανε αξιότιμα μέλη απο δω αν λειτουργεί το 'φραποντούλαπο'  :rockon: Κάθε μέρα που έρχεται όλο και πιο ξενέρωτα θα είναι τα πράγματα δυστυχώς.

adm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι γεια σας
ξερει καννεις τιποτα για τη ναομι (βουλγαρα με γυαλακια κ λεπτη φωνουλα) που δουλευε στο amazon μεχρι πριν λιγο και συστηνοταν ως στελλα
η για τη γαβριελα (ρουμανα) που δουλευε παλαιοτερα πριν κλεισει για ανακαινηση

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλοι γεια σας
ξερει καννεις τιποτα για τη ναομι (βουλγαρα με γυαλακια κ λεπτη φωνουλα) που δουλευε στο amazon μεχρι πριν λιγο και συστηνοταν ως στελλα
η για τη γαβριελα (ρουμανα) που δουλευε παλαιοτερα πριν κλεισει για ανακαινηση
Την Γκαμπριελα την ψαχνω και εγω ,ρωτησα Τη Λουιζα και την Λιλλυ και καμια δεν ξερει που ειναι....πρεπει να αποσυρθηκε απο το αθλημα
Αρε Γκαμπρυ τι καυλα ησουν!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Την Γκαμπριελα την ψαχνω και εγω ,ρωτησα Τη Λουιζα και την Λιλλυ και καμια δεν ξερει που ειναι....πρεπει να αποσυρθηκε απο το αθλημα
Αρε Γκαμπρυ τι καυλα ησουν!!!!!!!!

η γκαμπρι ειναι λιντο ρε χαιβανι!η ασελια και η σονια ειναι ριτορνο!η ινα baby o πειραιως και η αλινα(νυν ντιανα ειναι λολιτα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η γκαμπρι ειναι λιντο ρε χαιβανι!η ασελια και η σονια ειναι ριτορνο!η ινα baby o πειραιως και η αλινα(νυν ντιανα ειναι λολιτα!

επισης η λιλυ ειναι baby o πειραιως μαζι με ινα και η φατιμα λογικα στο αφροδιτη!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

adm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η αφροδιτη του αφροδιτη διοτι υπαρχει και η αφροδιτη του diamond dolls παναθεμά σας! :2funny:
φιλε φαινεσαι ενημερωμενος καλα, μηπως ξερεις τιποτα και για τι ναομι που μετα το εκανε στελλα απο amazon .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Vaso η Γκαμπριελα που λεμε δεν ειναι η ΣΑΒΟΥΡΟΧΟΝΤΡΕΛΟ του Λιντο την οποια την ξερω Προσωπικα(μαζευε ντοματες και αγγουρακια στην Ιεραπετρα...),Μιλαμε για αλλη Γκαμπριελα !!!!!!!!!Πραγματικη Θεα!!!!!!!!!Η οποια ηταν Νο Φραπε!!!!!Ενω αυτη τηου Λιντο τα κανει ολα.....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
...και εγω σαν αστέρι τη θυμάμαι.
Αν έγινε σαβουροβαρέλω, καλύτερα να μην την ξαναδώ μπροστά μου  :o

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
...και εγω σαν αστέρι τη θυμάμαι.
Αν έγινε σαβουροβαρέλω, καλύτερα να μην την ξαναδώ μπροστά μου  :o
Αυτη που λει ο Βασος ειναι αλλη Γκαμπριελα Ρουμανα και αυτη(ενα φεγγαρι ηταν και αυτη στο Αμαζον),κατω απο 1.70 ενω η αλλη ηταν 1,70++ ΟΤΙ καλυτερο υπηρχε στο Αμαζον!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είδα νέα πινακίδα: "Amazon Palace" μάλλον άνοιξε ξανά με αλλαγές (;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Είδα νέα πινακίδα: "Amazon Palace" μάλλον άνοιξε ξανά με αλλαγές (;)
Αν δεν γινει φραπενειο οπως παλια δεν προκειται να στεριωσει ,παλι για αλλαγη ταμπελας θα παει...

walt

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
0
Για κάποιες πρώην αμαζόνες: Η ναόμι τώρα λέγεται στέλλα νομίζω και είναι στο στο αθενς κουίν στη λεωφόρο αθηνών, η λίλι στο βαβυ ο στη πειραιώς και η φατίμα, όπως μου είπε η λίλι κάπου στο αίγιο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χτεσινο ρεπορτ απο AMAZON.Αφιξη κατα τι 3.Μεσα στο μαγαζι εναs τυποs σε ενα τραπεζι και καμμια 15αρια κορασιδεs στισ καρεκλεs στο κεντρο του μαγαζιου.Πρωtη εντυπωση ,γαματα.
Παρελαση κατα σειρα.
1.ΕΥΑ .Μαυρη αλλα οχι απο τιs τουμπανιασμενεs!!!Αδιαφορη
2.Πωλινα.Ρωσιδα ψιλομετρια μελαχρινη δεν εβγαζε καυλα,αδιαφορη.
3.Λαουρα,Ρουμανα.Πολυ καλο κορμι(για τα γουστα μου),Κωλλαρα μεγαλη ,στρογγυλη και σφιχτη(θυμιζει λιγο ΚΑΡΛΑ αλλα λιγο ,μη το γαμισουμε το θεμα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:)μετριο προs το μικρο βυζι αλλα φυσικο και σφιχτο.Καλο προσωπο αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.(το προσωπο)Μπουταρεs.
4.Ρωξανη φιλη τησ Λαουραs επισηs Ρουμανα.Ξανθια,κοντουλα,μετριο προσωπο.Πολυ  (εωs παρα πολυ)καλο χαμηλο διαφορικο(ωραια ποδια ,κωλοs)αλλα πολυ(παρα πολυ)μικρο βυζι.Οποιοι ειναι λατρειs :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:απλα tην καινε.
5.Ολγα Ρωσιδα.Συμπαθητικη αλλα μεχρι εκει.Εμφανισιακα πολυ μετρια,αδιαφορη.
6.Τζενη Λιθουανεζα.Μικροκαμωμενη πολυ συμπαθητικη, ευχαριστη αλλα απλα βρισκοτανε σε λαθοs  χωρο.Το μονο που δεν σκεφτεσαι οταν την βλεπειs ειναι να κανειs χορο μαζι τηs .Αδιαφορη
.Οι υπολοιπεs ηταν κατω του μετριου και δεν προλαβαν να παρελaσουν λογω αποχωρησηs απο το μαγαζι(δικηs μου :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:)
Σε γενικεs  γραμμεs η ολη φαση πολυ κατω του μετριου.Αν ξαναγινει επισκεψη(πολυ δυσκολα)θα ειναι μονο λογω του 3 και του 4(α ρε αθανατεs Ρουμανεσ τι να σαs πουν οι ρωσιδεs.Ουτε για να σαs πλενουν τα στρινγκ δεν κανουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
εμενα μου αρεσε παλια σαν μαγαζι ειχα παει με την φιλη μου θα ξανα παο με την προτη ευκερια. αν πασ παρεα με γυνεκα εχει ενα μονο καλο οτι δεν στα πρηζουν για χωρο και ποτο
παντοσ χαρικα που ανικσε μου αρεσει εμενα που θημηζη ουζερη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom