Metr69
Προμότορας
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 201
- Like
- 9.048
Kαλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάτι;
Οι μισές φωτό είναι πλαστές ,κάνει μπαμ
Kαλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάτι;
εχει αναφερθει χιλιες φορες φιλαρακι...δεν διαβαζεις,,,,Ναταλια από mamba.....μακρια...Οι μισές φωτό είναι πλαστές ,κάνει μπαμ
Οι μισές φωτό είναι πλαστές ,κάνει μπαμ
έπρεπε να ήσουν υποψιασμένοςΤελικά την έκανα τη μαλακία, ας όψονται η καυλωτικές φωτό που φυσικά καμιά σχέση με την πραγματικότητα....
Πρέπει να είναι η χειρότερη φόλα που έχω φάει σε όλη τη μπουρδελοζωή μου!!!
Παίδες μακρυά, τέτοιο μπάζο δεν συναντάς ούτε σε μπουρδέλο φαντάζομαι (έχω πάνω απο 20-25 χρόνια να επισκευτώ), όχι call girl... call-μπάζο σε όλα του
Τελικά την έκανα τη μαλακία, ας όψονται η καυλωτικές φωτό που φυσικά καμιά σχέση με την πραγματικότητα....
Πρέπει να είναι η χειρότερη φόλα που έχω φάει σε όλη τη μπουρδελοζωή μου!!!
Παίδες μακρυά, τέτοιο μπάζο δεν συναντάς ούτε σε μπουρδέλο φαντάζομαι (έχω πάνω απο 20-25 χρόνια να επισκευτώ), όχι call girl... call-μπάζο σε όλα του
.
Πολυ δυνατό εργαλείο η Μυρσίνη με εμφάνιση μοντέλου.Αρκετά μαζεμένη και κουμπωμένη,εκεί που χαλάρωσε ηταν προς το τέλος του ραντεβού που αποδείχτηκε καλο τυπάκι.Πιστευω πως θα κάνω μια προσπάθεια να την συναντήσω ξανα ελπίζοντας να ειναι πιο χαλαρή.Κόστος 80 ευρώ για κώλο δεν ρωτησα αν ειναι μεσα στην τιμή η εάν κάνει γενικά γιατί δεν με ενδιέφερε
φιλε δεν ξερω αν σου ηρθε η κοπελα απο τις φωτογραφιες( που αν το ψαξει κανεις ειναι ψευτικες) .Εμενα παντως μου ειχε ερθει αλλη απο την συγκεκριμενη αγγελια καμμια σχεση με αυτο που περιγραφεις!!
Αυτη στις φωτογραφιες δεν ηταν αλλα ηταν παρα πολυ καλη.Εχεις δικιο δεν το ανεφερα για τις φωτο ,ισως δεν το εκανα γιατι ενθουσιαστικα με αυτο που ειδα
Για έξτρα δεν εγραψα γιατι δεν εκανα κατι εξτρα στα 80 ηταν 2 πιστολιες και ακα πιπα,ειπα για κωλο δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν ρωτησα καν δεν ειμαι και φαν,ναι οτι δεν εγραψα πως δεν ηταν αυτη στις φωτο ειναι φαουλ δικο μου.Ηταν ενα μελαχρινο γυρω στο 1,70 αδυνατο με κορμι λαμπαδα στηθος 2αρι και πισω κινηση πολυ δυνατη
Τελικά ήταν μπάζο ή κορμάρα; :-
ωχ περίμενε καταιγισμό pm τώρασωστός στο 95%
ξέρω τουλάχιστον 4 πραγματικά ανεξαρτητες κοπέλες...
Το να είναι γραφείο και να μην στέλνει την ιδια δεν παίζει?Αλλα ο συναγωνιστης εχει δικιο αν δεν σου αρεσε στην εμφανισει επρεπε να την στειλεις κατευθειαν και να της ελεγες δεν εισαι εσυ στις φωτο.Σε εμενα ειπα πως εμοιαζε αλλα δεν ηταν χαλια ωστε να την διωξω και περασα και καλα.τι να πω μπορει να ετυχε και να ημουν τυχερος η εσυ το αντιθετο
το πιο άκυρο νήμα του μπου και ασχολείστε...
amateur call girls χαχα
σα να λέμε ερασιτέχνης - επαγγελματίας
σωστός στο 95%
ξέρω τουλάχιστον 4 πραγματικά ανεξαρτητες κοπέλες...
την γαμησες....ήρθε...
χωρια ότι οι πιο πολλες πλεον ξερουν το σαιτ το διαβαζουν κ δεν θελουν καν να αναφερθουν εδώ μεσατι ειχε πει ο Γαλιλαιος? θυμαστε?
το ειπε κι ο Τσιπρας
και ομως υπαρχουν.
μην κοιτας που δε μιλανε ολοι εδω μεσα.
κυκλοφορουν πολλα τεμαχια εκει εξω που εδω ουτε καν εχουν αναφερθει γιατι απλα ετσι πρεπει ;) ;)
ολοι το ξερουμε αυτο και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
χωρια ότι οι πιο πολλες πλεον ξερουν το σαιτ το διαβαζουν κ δεν θελουν καν να αναφερθουν εδώ μεσα
υ.γ. αρχισε να κρυβεσε γιατι ολο δεν ξερω μου λες
υπαρχουν και 2 φιλε μουεγω δε μιλαω για αυτες παντως.
λεω για κοριτσια που ολοι ξερουμε (πολλοι τουλαχιστον). καβαντζες που ολοι εχουμε.
αυτα τα κοριτσια φυσικα και δεν αναφερονται εδω και φυσικα δεν λεγονται cg.
για χαρτζηλικι και μονο παιζουν και οχι για καιρο.
Τελικά ήταν μπάζο ή κορμάρα; :-
Υπάρχει νέο προχτες το πήρα αν θέλεις στείλε pm να σου δώσω τηλ