Doctormit
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2010
- Like
- 230
- Πόντοι
- 21
εχει κανενας τηλ. απο μανταμ? Εχω κολητο που ψηνεται για δοκιμη. Εαν υπαρχει κατι στειλτε σε pm.
Ούτε εδώ έχει τηλέφωνο, πάντως!
εχει κανενας τηλ. απο μανταμ? Εχω κολητο που ψηνεται για δοκιμη. Εαν υπαρχει κατι στειλτε σε pm.
εισαι σιγουρος ότι είναι η ιδια? το γραφω γιθατί το τηλ αυτης που λες (και παραθέτεις το link ) ηξερα ότι τελειωνει σε 000
όταν λες ακάποτο ελπίζω να εννοείς στοματικό διαφορετικά θα πρέπει να ψαχτείς λιγάκι με το πνευματικό σου
Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι; Επικοινώνησα και μου είπε 150€ για ακαποτο, πρωκτικό και καταπωση.
Φαίνεται καλή περίπτωση... ξέρει κανείς κάτι ή θα κάνω το κασκαντεριλικι;
Σου ειπε οτι προσφερει ακάποτο, και δεν εκλεισες επι τοπου το τηλεφωνο?
Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι; Επικοινώνησα και μου είπε 150€ για ακαποτο, πρωκτικό και καταπωση.
Φαίνεται να αξίζει το κασκαντεριλικι! Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση...
όταν λες ακάποτο ελπίζω να εννοείς στοματικό διαφορετικά θα πρέπει να ψαχτείς λιγάκι με το πνευματικό σου
Επιβεβαιώνω. Σε συνομιλία μαζί της μου είπε για ακάποτα και όταν την ρώτησα να διευκρινύσει τι εννοεί μου είπε για σεξ μπρος-πίσω, αρκεί να μη χύσεις μέσα της. Μάλλον δεν θέλει να κολλήσει κανένα παιδί, για όλα τ' άλλα δεν τρέχει τίποτα. Προσωπική εκτίμηση: Επειδή έχω δει 2-3 αντίστοιχες αγγελίες το τελευταίο διάστημα σε εκείνο το σάιτ όπου πρέπει να περάσεις από face control πριν σου πει το οτιδήποτε για να σου υποσχεθεί τον ουρανό με τ' άστρα, μάλλον το κόβω για μούφα. Αν όμως ισχύει, τότε όποιος πάει παίζει το κεφάλι του.
και γενικα ολο το σκηνικο παραπεμπει σε μουφα.ειδικα αυτο με την φωτο.κανενα πιτσιρικι θα ειναι απο πισω που κανει πλακα,η κανενα πουστης..Επιβεβαιώνω. Σε συνομιλία μαζί της μου είπε για ακάποτα και όταν την ρώτησα να διευκρινύσει τι εννοεί μου είπε για σεξ μπρος-πίσω, αρκεί να μη χύσεις μέσα της. Μάλλον δεν θέλει να κολλήσει κανένα παιδί, για όλα τ' άλλα δεν τρέχει τίποτα. Προσωπική εκτίμηση: Επειδή έχω δει 2-3 αντίστοιχες αγγελίες το τελευταίο διάστημα σε εκείνο το σάιτ όπου πρέπει να περάσεις από face control πριν σου πει το οτιδήποτε για να σου υποσχεθεί τον ουρανό με τ' άστρα, μάλλον το κόβω για μούφα. Αν όμως ισχύει, τότε όποιος πάει παίζει το κεφάλι του.
και γενικα ολο το σκηνικο παραπεμπει σε μουφα.ειδικα αυτο με την φωτο.κανενα πιτσιρικι θα ειναι απο πισω που κανει πλακα,η κανενα πουστης..
αν ηθελε να κανει ραντεβου,θα ελεγε,συναντηση εξω απο το χοτελ.και οχι στειλε φωτο,και αν μαρεσεις προχωραμε... :thubsdown:
Ώπα! Δικό μου λάθος... στην επικοινωνία που είχα εγώ ειπαμε για στοματικό ακαποτο... όχι για σεξ... φίλε foxxxx η διευκρίνιση σου, αλλάζει τα δεδομένα!
Ευχαριστώ!
Ε ναι, σε πιο παλιά αντίστοιχη αγγελία της μέσα στο καλοκαίρι είχε βάλει και email, αλλά όποτε η κουβέντα μας πήγαινε στο να δώσει τηλέφωνο για να κανονίσουμε σταματούσε να απαντά. Μάλλον κάποιος κάνει την πλάκα του με κλεμμένες φωτογραφίες.
Έχω κρατήσει σχετικό screenshot από την κουβέντα για όποιον ενδιαφέρεται, κάθε τόσο σβήνουν τα μηνύματα εκεί. Στην απειρολάχιστη πιθανότητα να είναι legit αγγελία, αυτό και μόνο είναι λόγος να μείνει κανείς μακριά.
Δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα λόγια. Ήθελα να τη δοκιμάσω (λόγω στήθους βασικα που φαίνεται δυνατό) αλλά είναι πανάκριβη κατα την αποψή μου.
Έτυχε και είχα δει και φάτσα (σε φώτο) και όταν άκουσα 90 + 20 + 20 + + δεν δοκίμασα.
Πολλά για μεγαλοκοπέλα
έχει δύο τηλεφωνα παίκτη ..ειναι 40+ την είχα πάρει στο ηράκλειο στην κρήτη 100 γιούρο με κώλο μέσα...αλλά δεν εδωσε τελικά ...γιατί είχε θέμα εκείνη τη μέρα
μακριά! σε αυτά τα λεφτά εχει πολύ καλύτερες
Και που επικοινώνησες μυστη; στείλε μου μήνυμα με το τηλέφωνο. Όσο για το ακα νομίζω δεν θα σε πιέσει κανείς να μην βάλεις σκούφο.
κανενα καλο ντουο παιζει ? Μαλλον ησυχια βλεπω.....Και που επικοινώνησες μυστη; στείλε μου μήνυμα με το τηλέφωνο. Όσο για το ακα νομίζω δεν θα σε πιέσει κανείς να μην βάλεις σκούφο.
για αυτην εχουμε καποια πληροφορια?
Αν εχει αναφερθεί καπου ζητω συγνωμη αλλα εψαξα και δεν βρηκα