Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Καλησπερα Καλη Χρονια σε ολους μηπως ξερει κανεις για μια Βικη απο Αθενς γκερλς νετγουορκ
Και τι σχέση έχει με τις amateur ρε τύπε, ρώτα εκεί που πρέπει:
Καλησπερα Καλη Χρονια σε ολους μηπως ξερει κανεις για μια Βικη απο Αθενς γκερλς νετγουορκ
Για ποια Ισαβελλα μιλαμε? υπαρχει καποιο προφιλ της εδω? Απο που βρισκουμε σχετικα?Σημερινη 1η συναντηση με Ισαβελλα αματουρι εκ του ζαντρεν προερχομενη. ( την ευλογια σου Αγιε). Ευκολη συνεννοηση, μεταξουργειο σε ανακαινισμενο Bill με 22 και 2 καφεδακια. Η Ισαβελλα ηρθε στην ωρα της και μπαινοντας μεσα με πνιγει με τα βυζια της. Δυσκολη η ζωη κυριοι ! Που να κουμανταρεις ενα θηλυκο με εκτοπισμα και 4αρια στηθη. Πριν ερθουν τα καπουτσινα επεσε το πρωτο Μπαμ. Μπανακι κουβεντουλα τσιγαρακι απο την κυρια (πολυ καπνιζει)και δευτερο στο ντελικατο κουλουρακι με ολιγον λιπαντικο. Ξανα κουβεντουλα ( δεν ειχαμε κι δυο δουλεια) και ψαχνουμε την επαναληψη. πανω απο μια ωρα με 70+22. Βγηκα εξω στη λιακαδα και αναστεναξα. Αχ ωραια η ζωη. Πληροφοριες στον Αγιο . Φιλακια
θυμισε μας απο τελη Φεβρουαριου να απαντησουμε στο ερωτημα σου...προς το παρων κανεις υπομονή που ειναι πικρη , αλλα ο καρπος της πολυ γλυκος! ;)Για ποια Ισαβελλα μιλαμε? υπαρχει καποιο προφιλ της εδω? Απο που βρισκουμε σχετικα?
κλαιω με το σεντονι,που εγραψε.Γεια σας παιδες... Δεν ηξερα που να ρωτήσω κ επέλεξα εδω (sorry αν ειμαι off topic). Γνωριζει κανεις τπτ για αυτη την αγγελια? Ειχα επικοινωνήσει στο παρελθόν κ με κατεχεσε που της έστειλα μήνυμα διότι ήμουν πανω απο 30 χρονών!!! Ανταλλαξαμε κατι φρικτα μηνυματα κ μου εστειλε φωτο της (κ καλα τι δεν θα μαμισω ποτε)...
σιγα μην ασχοληθεις.Όντως... Δεν υπάρχει!! Αλλα μου την εσπασε κ ψαχνω να δω τι παιζει...δικιο εχεις μαλλον!
κλαιω με το σεντονι,που εγραψε.
2 πραγματα παιζουν.
1)πολλα ψυχολογικα.
2)πουστης.
Vote 1+2 μαζι. Και ψυχολογικα κ πουστης.κλαιω με το σεντονι,που εγραψε.
2 πραγματα παιζουν.
1)πολλα ψυχολογικα.
2)πουστης.
Vote 1+2 μαζι. Και ψυχολογικα κ πουστης.