Ας γραψω μιας και βρηκα λιγο χρονο παραπανω σημερα για μια ΦΟΛΑ σχετικα προσφατη που εφαγα. δεν ξερω αν πρεπει να μπει εδω ή στο νημα με τις ανεξαρτητες. αν χρειαστει ας το αλλαξουν οι αρμοδιοι.
ο λογος για την Ελενα την Ελληνοπολωνεζα οπως ειναι γνωστη εδω.
συναντηση μετα απο το τηλ που ελαβα απο συναγωνιστη γιατι δε το ειχα.
της τηλεφωνησα μετα απο μερες και συνεννοηθηκαμε για ραντεβου την επομενη στην τιμη των 100 ευρω για μια ωρα. η αληθεια ειναι οτι δε τη ρωτησα πολλα πολλα για το τι προσφερει εμπιστευομενος το συναγωνιστη που μου ειχε πει τα καλυτερα λογια κι οτι ειναι οκ σε ολα. μαλακια μου και το παραδεχομαι που δε φιλτραρισα κι αλλο τις πληροφοριες που μου εδωσε.
εμφανισιμη κοπελλα δε μπορω να πω,μικρη σε ηλικια,αδυνατη,με ωραιο κωλο κι ακομα καλυτερα και μεγαλα βυζια,λιγο πεσμενα ομως.λεω ωραια θα περασουμε.
να μη τα πολυλεω ομως.οταν ηρθε στο ξενοδοχειο και πριν αρχισει ο αγωνας,αρχισε και τα διαφορα τρελλα της.κι εξηγουμαι.
ηθελε εξτρα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. κι οταν λεω ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ εννοω ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
δευτερη εκτονωση=εξτρα,χυσιμο στο στομα=εξτρα,γλυφομουνι=εξτρα,ισπανικη=εξτρα. δεν ειμαι μου λεει καμμια τυχαια. εδω γελανε
με τα πολλα κι αφου της ειπα 5 κουβεντες κι αφου ειδε οτι ημουν ετοιμος να τη στειλω απο κει που ηρθε,συνετιστηκε κι εκατσε και της εριξα δυο πιστολιες,γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο τοτε στη διαθεση μου για καβαντζα.αφου ξεφορτωσα την παρατησα εκει να τελειωσει το κρασι που ειχα παραγγειλει και προλαβα να πιω μονο ενα ποτηρακι γιατι το ειχε ρουφηξει μονη της σα νερο.
το χουν οι Πολωνοι με το αλκοολ ελεγε. κι ηταν αληθεια. βρε ουστ απο κει. πυροβολημενη ε πυροβολημενη.