petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ε βέβαια,εσύ έχασες τα λεφτά ή αυτόςΠετρο, δεν πειραζει ρε μποι
ε βέβαια,εσύ έχασες τα λεφτά ή αυτός
μα φυσικα. μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα. δεν κλαιμε κιολας. την αλλη μερα επνιξα τον πονο μου αλλου ;)
δε νομιζω να εχει αγγελια καπου. ο συναγωνιστης που μου εδωσε το τηλ μου ειπε οτι παλιοτερα ειχε προφιλ στο μαμπα ως Μονικα αν θυμαμαι καλα.
το τηλ της τελειωνει σε ......5502 αν λεει κατι αυτο.
να πω,να πω κυριε?
Εύγε Πέτρο για την ενημέρωση! Είχα μάθει παλαιότερα για την εν λόγω Ελληνο-πολωνέζα από δυό-τρείς συναδέλφους
(κι εκεί εγκωμιαστικά σχόλια άκουγα) αλλά το ένστικτό μου έλεγε άλλα...
Ίσως να ξεκίνησε αλλιώς και στην πορεία να κουτοπονήρεψε, μόλις λίγο άνοιξε ο κύκλος. Τι να πώ...
Η γνώμη σου για μένα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Σου εύχομαι καλή συνέχεια με την επόμενη.
αυτη την εχει παρει κανεις να μας πει εμπειρία?
Kαλημέρα σύντροφοι και συναγωνιστές.
Θα μπορούσε να μου στείλει κανείς σε πμ τον αριθμό της Μαριαλένας;
Δεν μπορώ να τον βρω στο διαδίκτυο.
Ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιον κανόνα του forum, είμαι καινούριος στο μπου, οπότε ζητάω την κατανόησή σας.
Ευχαριστώ.
Σημερινη 1η συναντηση με Ισαβελλα αματουρι εκ του ζαντρεν προερχομενη. ( την ευλογια σου Αγιε). Ευκολη συνεννοηση, μεταξουργειο σε ανακαινισμενο Bill με 22 και 2 καφεδακια. Η Ισαβελλα ηρθε στην ωρα της και μπαινοντας μεσα με πνιγει με τα βυζια της. Δυσκολη η ζωη κυριοι ! Που να κουμανταρεις ενα θηλυκο με εκτοπισμα και 4αρια στηθη. Πριν ερθουν τα καπουτσινα επεσε το πρωτο Μπαμ. Μπανακι κουβεντουλα τσιγαρακι απο την κυρια (πολυ καπνιζει)και δευτερο στο ντελικατο κουλουρακι με ολιγον λιπαντικο. Ξανα κουβεντουλα ( δεν ειχαμε κι δυο δουλεια) και ψαχνουμε την επαναληψη. πανω απο μια ωρα με 70+22. Βγηκα εξω στη λιακαδα και αναστεναξα. Αχ ωραια η ζωη. Πληροφοριες στον Αγιο . Φιλακια
Ναι αυτη που παρουσιάζεται και σαν helen ..... πολυ ψηλά εχει τη μύτη .....δε νομιζω να εχει αγγελια καπου. ο συναγωνιστης που μου εδωσε το τηλ μου ειπε οτι παλιοτερα ειχε προφιλ στο μαμπα ως Μονικα αν θυμαμαι καλα.
το τηλ της τελειωνει σε ......5502 αν λεει κατι αυτο.
γραφεια.με οτι αυτο συνεπαγεται.Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Επειδή είμαι λάτρης των Ασιατικών γεύσεων, έπεσαν στην αντίληψή μου τα παρακάτω.
https://*****/aggelia/asian-❤-κινέζα-στο-χώρο-σου-3/
https://*****/aggelia/κινεζούλα-λιλύ-στην-αθήνα-6/
Ξέρει κανείς τίποτα?
παιδες την εχω παρει γραφειο ειναι δεν ερχεται η κοπελα και μαλιστα τους την ειπα μετα... χασιμο χρονου...φιλε την εχω σταμπαρει και εγω. οι φωτο ειναι καθαρες. δεν εχω προλαβει ακομη να παρω τηλ λογω δουλειας
αδερφε γραφειο...και μαλιστα αναξιοπιστο οσο αφορα την ποιοτητα (ομορφια) των κοριτσιων..αυτη την εχει παρει κανεις να μας πει εμπειρία?
αυτη την εχει παρει κανεις να μας πει εμπειρία?