spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ετσι?...οποτε αστο καλυτερα...εχει και μουσι ειπε ενας συναγωνιστης παραπανω...
ετσι?...οποτε αστο καλυτερα...εχει και μουσι ειπε ενας συναγωνιστης παραπανω...
Ρε αυτή είναι γριά!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΗΣΙ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 50€ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΤΣΑ ΑΣ ΠΑΕΙ
Eδώ έχει παίξει κανείς μπάλα? [URL unfurl="true"]http://*******/erotikes-ypiresies/masaz/ellinida-23-xroni_i34710[/url]
Καπου το ειχα πετύχει σε άλλο νήμα ίσως αλλά δεν μπορώ να ψάχνω 800 σελίδες... Αν θέλει κάποιος ας μου πει για
αυτές..
Σε πολύ γενικές γραμμές, καλή σε εμφάνιση (καθώς είναι νέα και σχετικά όμορφη κοπέλα), αλλά στα περαιτέρω μην έχεις και πολλές απαιτήσεις... Μάλλον μέτρια πράγματα.Κριτικές έχουμε?
αν γουσταρεις μοντελε κορμακι κ τετρακεφαλα γυμνασμενα,πηγαινε!με πολλες πιθανοτητες ομως κομοδινου κ ψυχρας....εμενα αυτο μου εβγαλε γι αυτο δε μπηκα μαζι τηςΣε πολύ γενικές γραμμές, καλή σε εμφάνιση (καθώς είναι νέα και σχετικά όμορφη κοπέλα), αλλά στα περαιτέρω μην έχεις και πολλές απαιτήσεις... Μάλλον μέτρια πράγματα.
αν γουσταρεις μοντελε κορμακι κ τετρακεφαλα γυμνασμενα,πηγαινε!με πολλες πιθανοτητες ομως κομοδινου κ ψυχρας....εμενα αυτο μου εβγαλε γι αυτο δε μπηκα μαζι της
Υπερβολή είναι όντως... ειδικά όταν οι υπηρεσίες είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες...επισης θεωρω υπερβολή τα χρηματα που ζηταεικαι αυτά τα + + + αλλλα αυτό είναι προσωπικη μου αποψη
Συνάντησα την συγκεκριμένη, η ηλικία της περι τα 23, καλό κορίτσι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από anal , σώμα με καλή επιδερμίδα αλλά πλαδαρό, βυζάκι ότι φαίνεται στις φώτο με ευαίσθητες θηλές, πρόσωπο δεν μου άρεσε και πολύ αν και σε κάποιες στιγμές πανω στο παιχνίδι μπορείς να την πείς Καυλόφατσα, πίπα ρηχή και επέμενε να χρησιμοποιεί πολύ χέρι, στον αγώνα χωρίς πρωτοβουλίες.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες παιχταρά μου! Φυσικά και υπάρχουν πολύ αξιόλογες επιλογές σε αυτό το ποσό!Συνάντησα την συγκεκριμένη, η ηλικία της περι τα 23, καλό κορίτσι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από anal , σώμα με καλή επιδερμίδα αλλά πλαδαρό, βυζάκι ότι φαίνεται στις φώτο με ευαίσθητες θηλές, πρόσωπο δεν μου άρεσε και πολύ αν και σε κάποιες στιγμές πανω στο παιχνίδι μπορείς να την πείς Καυλόφατσα, πίπα ρηχή και επέμενε να χρησιμοποιεί πολύ χέρι, στον αγώνα χωρίς πρωτοβουλίες.
Τώρα για άγριο ξύλο, κατουρήματα κλπ μην με ρωτάτε δεν είμαι φαν σε τέτοιες ανωμαλίες, λίγες σφαλιάρες στον κώλο έφαγε σε λογικά επίπεδα.
Τώρα αν θα την ξανάπερνα? μάλλον όχι πάμε για άλλα, στα 80-100 υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις.
Συνάντησα την συγκεκριμένη, η ηλικία της περι τα 23, καλό κορίτσι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από anal , σώμα με καλή επιδερμίδα αλλά πλαδαρό, βυζάκι ότι φαίνεται στις φώτο με ευαίσθητες θηλές, πρόσωπο δεν μου άρεσε και πολύ αν και σε κάποιες στιγμές πανω στο παιχνίδι μπορείς να την πείς Καυλόφατσα, πίπα ρηχή και επέμενε να χρησιμοποιεί πολύ χέρι, στον αγώνα χωρίς πρωτοβουλίες.
Τώρα για άγριο ξύλο, κατουρήματα κλπ μην με ρωτάτε δεν είμαι φαν σε τέτοιες ανωμαλίες, λίγες σφαλιάρες στον κώλο έφαγε σε λογικά επίπεδα.
Τώρα αν θα την ξανάπερνα? μάλλον όχι πάμε για άλλα, στα 80-100 υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις.
,Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες παιχταρά μου! Φυσικά και υπάρχουν πολύ αξιόλογες επιλογές σε αυτό το ποσό!