sexovomvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά αυτήν την Αφροδίτη την έχει πάρει κανείς?
Τελικά αυτήν την Αφροδίτη την έχει πάρει κανείς?
Πριν λίγο είχα ραντεβού με Αφροδίτη αλλά τελικά την έγραψα και δεν πήγα....
Δηλ. μόλις κέρδισα 200 ευρώ και πολύ το χάρηκα!!!!
Eσύ δεν είσαι που την έστησες? Θες να την ξαναστήσεις?
Εκτός αν θες να ξαναχαρείς
εγω 250 + ξενοδοχειο
Όχι ρε φίλε με τσαμπουκα 300 για 2 ωρες?> Εάν δηλαδη σε θέλω για 1 ώρα και εάν σε γουστάρο να σε κρατήσω αλλη μια ω΄ρα.Είναι πολλά ειδικά εάν δεν την έχεις δοκιμάσει.
Εντυπωσεις απο milf Αλεξανδρα, την υπαρξη της οποιας ο prowler εφερε στο προσκηνιο πριν καμια δεκαρια σελιδες σε αυτο το νημα. Κατ' αρχας του οφειλω συγνωμη διοτι τον προγκηξα μαλλον αδικα και υπερβολικα. Φαινεται ημουν σε κακη μερα. Που την βρισκουμε την αλεξανδρα?αν μπορει καποιος να στειλει με p.m.
Στο δια ταυτα. Η νεα των 41 Μαΐων (κατα δηλωση της) μπαινει στο σπιτι και νομιζεις οτι εχει ερθει μια παλια σου φιλη ή συμφοιτητρια. Παρατηρει και σχολιαζει τους πινακες και τα αλλα αντικειμενα. Ευγενικη, μιλαει χαμηλοφωνα και καπως βραχνα. Ομορφη χωρις να ειναι ομορφη. Πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της, επιπεδη κοιλια, λιγο πεσμενα βυζακια οπως εχει γραφτει. Τριβεται πανω σου, σε πιανει, σε χουφτωνει, σε φιλαει, σε τσιμπαει παντου. Χωρις αγχος. Πιπα υψηλου επιπεδου νομιζω. Τη γουσταρα και ηθελα απελπισμενα να τη φιλησω στο στομα, το οποιο δεν κανει. Παντως, δε μου εβγαλε κατι σε στυλ "να σε σκισω" και η φαση αργησε να τελειωσει. Τελος, αν και το δωρο της ειναι 80, της εδωσα 100, αφου εμεινε τουλαχιστον μιαμιση ωρα και εξαντλησα την υπομονη της, χωρις ομως αυτη να δειξει καθολου οτι βιαζεται ή δυσανασχετει.
Απολαυστε υπευθυνα.
για μια ωρα μαλλον θα σε χρεωσει 200...παντως το κακο ειναι οτι αξιζει πολυ στο κρεβατι!!!Όχι ρε φίλε με τσαμπουκα 300 για 2 ωρες?> Εάν δηλαδη σε θέλω για 1 ώρα και εάν σε γουστάρο να σε κρατήσω αλλη μια ω΄ρα.Είναι πολλά ειδικά εάν δεν την έχεις δοκιμάσει.
Καλησπερα μωρα μου!χαιρομαι πολυ που εγινα επιτελους μελος στο σιτε.οποιος ενδιαφερεται για συναντηση και περισσοτερες πληροφοριες πμ.πολλα φιλια σε ολους... :-* :-* :-*
ρε παιδια μολις μπειτε μεσα 1ο μυνημα σας ειναι δωστε τηλεφωνο..ελεος δηλ!!ψαξτε λιγο και στις προηγουμενες σελιδες,διαβαστε κριτικες,αναφορες...οι φιλοι που τις γραφουν δηλ μαλακες ειναι η για παρτι τους το κανουν???Καλημέρες!!Θα μπορούσα να έχω το τηλ της Αλεξάνδρας και κάποιες πληροφορίες για το τι κάνει και το πόσο χρεώνει?Περιμένω pm από κάποιον που να την έχει πάρει.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Εβιτα
ΛΟιπον πριν λιγο καιρο δοκιμασα Εβιτα
Η κοπελα εμενα μου εκλεισε ραντεβου κατευθειαν στο ξενοδοχειο ουτε face control ουτε τπτ.
Συναντηθηκαμε για 2 ωρες.
Η κοπελα ειναι ....λεει 21 αλλα γυρω στα 24 μαλλον, ψυλη καστανοξανθο κοντο μαλι,
ωραιο κορμι αλλα με μικρο βυζακι
Μορφωμενη αλλα με χαρακτηριστικα της σημερινης νεολαιας(πετουσε κατι "καλα ε, suuuper")
ομορφη....???ΝΑΙ αλλα δεν τρελαθηκα, ειχε κατι(δεν ξερω τι) που με χαλαγε, πιθανον μονο εμενα και σε αλλους να αρεσει
Διεθκρινισει : Ασχημη ΔΕΝ ηταν σιγουρα._
Στο service, η κοπελα το εχει!!! πολυ καλη,
δεν χρειαζεται να πουμε αλλα για αυτο
Αν θα την ξανασυναντουσα.....χμμμμ μαλλον ΟΧΙ
Evita τιμαει τα φραγκα που ζηταει με το παραπανω.
Απλα να προσεχετε λιγο το κωλαρακι της και να μην εισαστε βιαιοι μαζι της !!
Απο τα καλυτερα VFM αυτη την στιγμη που κυκλοφορουν.
Φρεσκαδουρα με τα ολα της !!