Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τη μεσαία την ξανθιά με το μωβάκι σε δίδυμο με αυτή με το μικρόφωνο...δείχνει πως ξέρει να το κρατάει....χαχαχαχα
και για τις δυο 300???πως το κατάφερες?εμένα που είμαι και παλιός της εβίτας περισσότερα μου είχαν πει...Αφροδιτη και Εβιτα, 300 το 2ωρο.... κατα την γνωμη μου μετα απο συναντηση, ..... και λιγα ζητανε, με υπογραφη,Τελος!!!
Αφροδιτη και Εβιτα, 300 το 2ωρο.... κατα την γνωμη μου μετα απο συναντηση, ..... και λιγα ζητανε, με υπογραφη,Τελος!!!
Εκτός αν παίζει και μέλι οπότε πάμε στην κατηγορία "really good" στην οποία του ζητάνε λιγότερα300 για την καθε μια λεει ο Τσοπανος !!!
Εκτός αν παίζει και μέλι οπότε πάμε στην κατηγορία "really good" στην οποία του ζητάνε λιγότερα
τι νομιζεις δεν θα παλιωσω και εγω?? δεν θα μεγαλωσω και εγω???παρεπιπτόντως....
πάλι όλοι με λίγα μηνύματα ζητάνε πληροφορίες χωρίς να διαβάσουν ή να γράψουνε;
Δεν πειράζει...θα μάθουνε...
ακριβώς αυτή που παρτουζωνόταν με το γκόμενο για 100-150 εωρώ και η τιμή έπεφτε αν πήγαιναν 2-3 φίλοι μαζί..μιλαμε για την εβιτα που την βγαζει στο κλαρι ο γκομενος της που ζηταγε 200 το 2ωρο
και τωρα ζηταει 250 εχει βαλει και φιλη της στο κολπο?
ακριβώς αυτή που παρτουζωνόταν με το γκόμενο για 100-150 εωρώ και η τιμή έπεφτε αν πήγαιναν 2-3 φίλοι μαζί..
Σωστα τα λες, αλλα επειδη εμαθα καλα λογια, δοκιμασα και μα την Αγια Πατατα πολυ καλα εκανα..... Εννοειται οτι θα το ξανακανω πολλες φορες ακομα.
Υ.Γ. Δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχουμε κατι αν εχω κανει λαθος.
Υ.Γ. Μην στελνεται πμ. Δεν δινω τηλεφωνα και msn σε ανθρωπους που δεν γνωριζω και εννοω δεν γνωριζω προσωπικα. Ακομα περισσοτερο δεν δινω τιποτα χωρις την συγκαταθεση των κοριτσιων.
Υ.Γ. Ουτε με ενδιαφερει τι θα σκεφτειτε, απλα μονο για ενημερωση το εγραψα.
Deicidious dwse to akrives nick ths na thn volidoskophsoume
Απλα δεν ειχε τυχει να την συναντησει μεχρι τοτε !!στις 20/8/09 ο rebetis ελεγε για ευα, αστο βρε κοριτσι μου,τωρα λεει αλλα.τελικα τι συμβαινει?
σήμερα κατά τις 12.00 το μεσημέρι κάτω από τη γέφυρα κηφισσού και πέτρου ράλλη κοντοπούτανο μοίραζε κάρτες(τις έβαζε στο παρ μπριζ) με τηλ που ανέφεραν: μασσάζ και δημ. σχέσεις Στέλλα. Από φάτσα δεν έλεγε πολλά μήπως ξέρει κανείς λεπτομέρειες?
[/quote
Εμένα μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο στην Καλλιθέα, αλλά δεν την έλεγα Στέλλα. Νομίζω Σούλα. Μία κοντούλα ελληνίδα με καρέ μαλλί ήταν, αλλά δεν έλεγε και πολλά από εμφάνιση. Ηταν πριν 2 χρόνια περίπου, ζητουσε 100 ευρώ, αλλά δεν μου έκανε κλικ για να την τιμήσω.
Ειχα παρει τηλ και το σηκωσε Αλβανιδα με καλα ελληνικα η οποια ζηταγε σε δικο της χωρο στην Καλλιθεα 80 ευρω!Ισχυριζοταν απο το τηλ οτι μοιαζει στην Παπαριζουσήμερα κατά τις 12.00 το μεσημέρι κάτω από τη γέφυρα κηφισσού και πέτρου ράλλη κοντοπούτανο μοίραζε κάρτες(τις έβαζε στο παρ μπριζ) με τηλ που ανέφεραν: μασσάζ και δημ. σχέσεις Στέλλα. Από φάτσα δεν έλεγε πολλά μήπως ξέρει κανείς λεπτομέρειες?