οχι δεν κανω πλακα ουτε και ειμαι απολυτος βεβαια,υπαρχουνε πολλες που ειναι βιζιτες Σ/Κ που την δευτερα ειναι απικο σε καποιες αλλες δουλειες,πολλες κοπελες της δουλειας μου εχουνε πει οτι συνεργαζονται σε κανα ντουο σ/κ περιστασιακα,με τετοιες κοπελες, δυο τρεις βεβαια στα χρονια αυτα που περασανε μου συστησανε την νυχου τους την κομμωτρια τους ακομη και πρωιμη συνταξιουχα πηρα,οι γυναικες αυτες δεν εχουνε ουτε αγγελια εδω ουτε νημα κτλ,παει η φημη τους απο στομα σε στομα.
εκεί καταλαβαίνεις όταν ρωτάς για διπλό κ βλέπεις πόσες ακόμη κοπέλες "υπεράνω υποψίας", είναι "διαθέσιμες"
Πριν καμία 15-20αριά χρόνια (2004 μέχρι την κρίση του 2010) είχαμε ένα φίλο περιπτερά που κάθε βδομάδα μας έβγαζε τρελλούς άσους από το μανίκι ..(ήταν μέλος κ εδώ τότε κ νομίζω είχα ξανααφερθεί στην περίπτωση του..)
είχε φοβερό μπλα μπλα κ του "ανοίγονταν όλες" .. Κομμώτριες, νυχούδες (που τότε πηγαιναν απο σπίτι σε σπιτι, δεν είχαν αρχισει ακόμη τα mail spa), λουλουδούδες που δεν είχαν να πληρώσουν μικροποσά σε προμηθευτές από κακοδιαχείριση στα μαγαζια τους, πωλήτριες που δεν είχαν να πάνε διακοπές ή γούσταραν καλοζωή κ dolce vita..
Ο τύπος είχε φοβερό ταλέντο στο να "μυρίζει" κ να ανακαλύπτει τρομερά τεμάχια, σε συνδυασμό με την ευστροφία του κ το λέγειν του (μοναδικό ταλέντο στο να σε κάνει να του "ανοίγεσαι") όπως κορυφαίος στο να προτείνει την "κατάλληλη", στον κατάλληλο γνωστό του..
για μια 8ετία, περνάγαμε όλοι καλά ..
Απλά πούλησε το περίπτερο πριν χρόνια κ χάσαμε την πηγή (παντρεύτηκε κ με 3 παιδιά, άλλαξε επάγγελμα κ τρόπο ζωής..). Όπως επίσης το ίδιο κ τα αματούρια που σκάγανε κατά καιρούς.. Κάποιες αποσύρθηκαν διακριτικά αλλά ήταν είναι έτσι το σύστημα, που τα αματούρια ανανεώνονταν συνεχώς..
Θυμάμαι πάντως ότι σε 2-3 περιπτώσεις όταν είχα ζητήσει σε κοπέλα καμιά φίλη της για διπλό,
ΟΛΕΣ είχαν πάντα μια δυο περιπτώσεις να προτείνουν (που συνεργάζονταν κ είχαν κ χημεία μαζί..). Όταν φέρνεσαι σωστά και δεν κάνεις μαλακίες και δεν κρέμας το σύστημα,
όλα πάνε ρολόι ..
(Μια φορά μάλιστα έφαγα τρελό κόλλημα με την 2η κοπέλα που την προτιμούσα στην συνέχεια, αντί της αρχικής "φίλης" που μου την έφερε στο κρεββάτι μου, αλλά ευτυχώς η πρώτη δεν ζήλεψε γιατί είχε διαρκώς "ροή" στην παρέα..)
Ωραίες εποχές