Πια είναι ρε παιδιά η φοιτήτριαFARAW αν είναι δυνατόν θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για την κυρία
Ευχαριστώ
Πια είναι ρε παιδιά η φοιτήτριαFARAW αν είναι δυνατόν θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για την κυρία
Όχι τι γράφουν?Ρε φίλε γκουγκλαρα το τηλέφωνο της στο white-page είναι άκρως επικίνδυνο ....
έχεις δει τι γράφουν?????
Man είναι πολύ μπαμπατσικη;Επίσκεψη στην Ίριδα στο Αιγάλεω, προ 20 ημερών. Παλιό σπίτι, όχι ιδιαίτερα καθαρό, μπάνιο παμπάλαιο... Αλλά αυτή η Ίριδα από την στιγμή που θα ακούσεις την καυλιαρικη φωνή της στο τηλεφωνο, σε έχει κερδίσει. Πήγα πολύ καυλωμενος και ευτυχώς δεν έπεσα έξω. Πιτσιρικα με tattoos, σαν το ξεκωλο που βλέπεις στο δρόμο και θες να ξεκωλιασεις... Με περίμενε χωρίς έσωρουχα, μόνο με πέδιλα. Αφού τακτοποιησαμε τα οικονομικά, 100 για ακαποτο και 2 χυσιματα, με πήγε στο δωμάτιο. Άρχισε φιλιά με γλώσσα, χάδια, ωραία βαθειά πιπα... Γυρίσαμε 69...εχυσε και το μουνι της έγινε μούσκεμα... Έχυνε και φώναζε.. Μετά καποτα και γαμησι... Στα 4 να βλέπω την κωλαρα της... Δεν άντεξα πολύ και της τα έριξα στον κωλο, μέχρι πλάτη... Γύρος 2ος στο σαλόνι, γιατί το AC τα είχε παίξει και δεν κρυώνε τον χώρο. Ντουζάκι... Καθόταν στο καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και το παίρνει στο στόμα.. Ματιές και γλύψιμο ακαποτο. .. Την σηκώνω, φοράω καποτα και πάλι στα 4 να βλέπω την κωλαρα της... Χύσιμο δυνατό μέσα της... Ντουζάκι, ντύσιμο, φιλιά... Ίριδα είσαι μεγάλη καυλα. Αξίζει μια επίσκεψη!ΚΟΥΚΛΑΡΑ Ζηνα Για να περασεις καλα, τηλ μου στο 6992652968. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
Εμένα μου βγάζει την ίδια με αυταρχικό και όποιον ενδιαφέρεται να τον ξεφτιλισει χαχαχαΌχι τι γράφουν?
Φίλε έχει μικρά βυζια, ωραία κωλαρα και γουστάρει drilling και άγριο πηδημαMan είναι πολύ μπαμπατσικη;
Πρέπει να είναι μουφα. Δεν δίνει καν mail όπως λέειΕίχε κανένας νέα από την υποτιθέμενη έγκυο?
ρε τύποι αν δεν ήταν μούφα θα τρέχατε να γαμήσετε μια άσχετη έγκυο επί πληρωμή?Πρέπει να είναι μουφα. Δεν δίνει καν mail όπως λέει
Η αλλη εδω θέλει 100 για να τη γαμησει ο μαλάκας της!!Έγκυος νέα ψάχνει γενναιωδωρους φετιχιστες
Καλησπέρα κύριοι, Οπως γράφω και στον τίτλο είμαι μια έγκυος κοπέλα 27 ετών και διανύω τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Αναζητώ κύριους καθαρούς και αρκετά γενναιοδωρους που να αναζητούν αυτό το φετίχ. Δε θα ασχοληθώ με παζάρια παρά με όσους έχουν να διαθέσουν γενναιόδωρα ποσά για να ασχοληθούν...kanesex.com
το πράγμα ξεφεύγει !
Τι θα γίνει τότε τυπε δηλαδή?τον Οκτώβρη/Νοέμβρη να σας δω
Η τυπισσα γραφει 'Εάν θέλεις να στον πάρω τσιμπούκι όπως εγώ ξέρω να το κάνω....Δεν δέχομαι να με γλείφεις ούτε να σε γλείψω το ξαναλέω για λόγους υγιεινής.'Τι θα γίνει τότε τυπε δηλαδή?
Γιατί οι μαλακες έχουν αυξηθεί λόγο αγαμίας σε μεγαλο βαθμό και αγοράζουν ότι τους πασάρουν.
η αγγελια της δημοσιευθηκε πριν 7 μηνες και ηταν ηδη 5 μηνων εγκυος......σαν να μην βγαινουν τα νουμερα....και ξεφεύγει και η κυρία (αν είναι κυρία και δεν είναι κανένας ανώμαλος) φαίνεται πολύ προχώ και ψαγμένη
Ευκαιρία !!!!!!!Η αλλη εδω θέλει 100 για να τη γαμησει ο μαλάκας της!!
δεν είναι επαγγελματίας!
EΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Δευτερα 2 κ Τριτη 3 Γεναρη θα βρισκομαι Αθηνα κατω πατησια κοντα στην πλατεια θυμαρακια . Είμαι η Μαιρη ελληνιδα 34 χρ. ξανθιά 1.66 70 κιλά με πλούσιο φυσικό στήθος με ωραία οπίσθια μαλλί μέχρι τη μέση δεν είμαι επαγγελματίας οι φωτογραφίες είναι προ15 ημερου τσέκαρε τις...kanesex.com
δηλαδή αν ήταν ''επαγγελματίας '' τι θα μας έλεγε;
ρε δε γαμιέστε ...κάριες!
βγήκατε στο κουρμπέτι και νομίζετε θα κονομήσετε..
τον Οκτώβρη/Νοέμβρη να σας δω...
θελω και εγω πληροφοριες για την φοιτητρια .εαν υπαρχει τελικα.ευχαριστω.Καλημέρα. Αν μπορείς, στείλε μου πληροφορίες για την κοπελιά. Ευχαριστώ
ποια λολα?Τη Λόλα εγώ την έχω πάρει τη φοιτήτρια πολύ δυνατή κ σώμα κ κρεβάτι πέρασα τέλεια
Μη ζητατε τηλεφωνο παιδες.Θα αποκτισω αποψη και θα ενημερωσω.Λοιπον κυριοι πετυχα το παρακατω σε dating site.
Μου ειπε 70 για μια ωρα χωρις κωλο.Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και στο viber εστειλε αυτες τις φωτο.
Απο οτι καταλαβα δε πρεπει να ειναι ελληνιδα αν και μου ειπε οτι ειναι.Βαζω τις φωτο μπας και την εχει ανακαλυψει καποιος πριν απο εμενα και εχει δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις.