eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
Νοστιμουτσικο φαίνεταιΜη ζητατε τηλεφωνο παιδες.Θα αποκτισω αποψη και θα ενημερωσω.
Άμα βγάλεις άκρη πες μας
Νοστιμουτσικο φαίνεταιΜη ζητατε τηλεφωνο παιδες.Θα αποκτισω αποψη και θα ενημερωσω.
ιδια απορια εχω κ εγω συναδερφεδεν καταλαβαίνω τον λόγο της δημοσιοποίησης από την στιγμή που λες ότι δεν έχεις ολοκληρωμένη άποψη
Μπορει να το εχει καποιος συναδελφος και να ειναι φολα.δεν καταλαβαίνω τον λόγο της δημοσιοποίησης από την στιγμή που λες ότι δεν έχεις ολοκληρωμένη άποψη
Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια κοπέλα. Αν είναι η ίδια τότε οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί διαφορετικές μέρες και με αρκετή διάφορα (τουλάχιστον η 2 και η 3 δες το θαμνακι της)Λοιπον κυριοι πετυχα το παρακατω σε dating site.
Μου ειπε 70 για μια ωρα χωρις κωλο.Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και στο viber εστειλε αυτες τις φωτο.
Απο οτι καταλαβα δε πρεπει να ειναι ελληνιδα αν και μου ειπε οτι ειναι.Βαζω τις φωτο μπας και την εχει ανακαλυψει καποιος πριν απο εμενα και εχει δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις.
Μπορει να το εχει καποιος συναδελφος και να ειναι φολα.
Αυτος ειναι ο λογος.
Οταν το δοκιμασω θα εχω ολοκληρωμενη εικονα και θα ενημερωσω σχετικα.
Μαν μου … Αυτη είναι η πασίγνωστη Κόρη της Θώδη. Κυκλοφορεί με αμέτρητα account στο Mamba. Τις ίδιες φωτο μου είχε στείλει στο viber. Δεν έχω δοκιμασει γιατί διάβασα ότι οι υπηρεσίες της είναι μέτριες. Αυτά ...Λοιπον κυριοι πετυχα το παρακατω σε dating site.
Μου ειπε 70 για μια ωρα χωρις κωλο.Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και στο viber εστειλε αυτες τις φωτο.
Απο οτι καταλαβα δε πρεπει να ειναι ελληνιδα αν και μου ειπε οτι ειναι.Βαζω τις φωτο μπας και την εχει ανακαλυψει καποιος πριν απο εμενα και εχει δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις.
Αυτή είναι. Σαν την μέδουσα είναι η πουτανα!!Μαν μου … Αυτη είναι η πασίγνωστη Κόρη της Θώδη. Κυκλοφορεί με αμέτρητα account στο Mamba. Τις ίδιες φωτο μου είχε στείλει στο viber. Δεν έχω δοκιμασει γιατί διάβασα ότι οι υπηρεσίες της είναι μέτριες. Αυτά ...
Είναι η Βαλεντίνη Αλβανίδα. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, μεγάλο βυζί και ευχάριστος χαρακτήρας. Μια χαρά θα περάσεις. Ηλικία γύρω στα 28. Είχα πάει πριν κανένα χρόνο μαζί της, αλλά δεν έχω πια το τηλέφωνο της γιατί έχει αλλάξει νούμερο.Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια κοπέλα. Αν είναι η ίδια τότε οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί διαφορετικές μέρες και με αρκετή διάφορα (τουλάχιστον η 2 και η 3 δες το θαμνακι της)
Ωραιος ο παικτηςΕίναι η Βαλεντίνη Αλβανίδα. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, μεγάλο βυζί και ευχάριστος χαρακτήρας. Μια χαρά θα περάσεις. Ηλικία γύρω στα 28. Είχα πάει πριν κανένα χρόνο μαζί της, αλλά δεν έχω πια το τηλέφωνο της γιατί έχει αλλάξει νούμερο.
Το εχω στα υποψη μου.Οταν δοκιμασω θα ενημερωσω.Μαν μου … Αυτη είναι η πασίγνωστη Κόρη της Θώδη. Κυκλοφορεί με αμέτρητα account στο Mamba. Τις ίδιες φωτο μου είχε στείλει στο viber. Δεν έχω δοκιμασει γιατί διάβασα ότι οι υπηρεσίες της είναι μέτριες. Αυτά ...
Με τα αθλητικά που φορά να φύγει να πάει αλλού....χαχαχαΛοιπον κυριοι πετυχα το παρακατω σε dating site.
Δλδ αξιζει η δοκιμη;Είναι η Βαλεντίνη Αλβανίδα. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, μεγάλο βυζί και ευχάριστος χαρακτήρας. Μια χαρά θα περάσεις. Ηλικία γύρω στα 28. Είχα πάει πριν κανένα χρόνο μαζί της, αλλά δεν έχω πια το τηλέφωνο της γιατί έχει αλλάξει νούμερο.
Μαλλον αυριο.τελικά δοκίμασες;
Μαλλον αυριο.
Θα ενημερωσω
Παλιά καραβάνι στο μαμπα .... όπως είπε φίλος ποιώ πάνω.παλια ήταν ποιο παχιά...το βυζί κρεμασμένο μεγάλο.....στα 70 υπάρχουν κ καλύτερα .Είναι η Βαλεντίνη Αλβανίδα. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, μεγάλο βυζί και ευχάριστος χαρακτήρας. Μια χαρά θα περάσεις. Ηλικία γύρω στα 28. Είχα πάει πριν κανένα χρόνο μαζί της, αλλά δεν έχω πια το τηλέφωνο της γιατί έχει αλλάξει νούμερο.
Κατά την γνώμη μου ναι.Δλδ αξιζει η δοκιμη;
χωρις να χεις feedback ...sto service της ...εγω δεν θα δοκιμαζα "chief" ...k me το σωμα της να χει τα θεματακια του αν δεις προσεκτικα τις φωτοΜπορει να το εχει καποιος συναδελφος και να ειναι φολα.
Αυτος ειναι ο λογος.
Οταν το δοκιμασω θα εχω ολοκληρωμενη εικονα και θα ενημερωσω σχετικα.
Τύπε θα δόσεις τηλ σε παρακαλώΛοιπον κυριοι πετυχα το παρακατω σε dating site.