apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τι ξανθιά? Μελαχρινή είναι στυην φοτο αν και εμένα ξανθια μου είπεπατερ η μικαελλα ειναι μια ξανθια λιγο γεματη??ειχε κ ενα peugeot cabrio?
Τι ξανθιά? Μελαχρινή είναι στυην φοτο αν και εμένα ξανθια μου είπεπατερ η μικαελλα ειναι μια ξανθια λιγο γεματη??ειχε κ ενα peugeot cabrio?
Τι ξανθιά? Μελαχρινή είναι στυην φοτο αν και εμένα ξανθια μου είπε
προσφερω μασαζ σε γυναικες
μονο 100 ευρω
τι σεκσ δεν τιθετε τετιο θεμα...μη μου πεις κ σεξ μονο με 100?????
για ποια λες ?πες μας βρε πατερ τη ρλο βαράει αυτη? Μονο με 30αριδες παει όχι με 28αριδες
πιασιματα εχει πλεον. δεν θα την ελεγα γεματη, αλλα εχω να την δω 2-3 μηνες και εχει και τετοιο car-o. το εφτιαξε ?? ειχε τρακαρει..πατερ η μικαελλα ειναι μια ξανθια λιγο γεματη??ειχε κ ενα peugeot cabrio?
η μικαελα ειναι. ανεβασε τιμες..1.
ΜΑΥΡΟ στην κυρία αίσχος συμπεριφορα λες και μιλαγες με καμια τραπεζα που τους χρωστας.120 ζητάει
η φωτο παιζει να μην ειναι και δικια της..Τι ξανθιά? Μελαχρινή είναι στυην φοτο αν και εμένα ξανθια μου είπε
ορθον ! (οχι αυτο του εντερου)τωρα ειδα τις φωτο!αν ειναι αυτη που λεω ειχε κ αγγελια στο star teletext!
την ειχα παρει μια φορα αλλα δεν με ενθουσιασε!
ορθον ! (οχι αυτο του εντερου)
αυτη ειναι..
και ολα αυτα βεβαια τα κουβεντιαζουμε σ ενα θρεντ με τιτλο που αναφερεται σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΕΣ πουτανες !!!!Παντως να παρατηρήσω ότι επειδή είναι πολλοί οι μουνόδουλοι, το γνωστό τελικά γραφείο (που παραδιαφημίζεται κατά την γνώμη μου αλλά δεν είναι δικό μου το κεφάλι που θα φαγωθεί οπότε χέστηκα) χρεώνει το δίωρο για τις Ελληνίδες όσα οι top Ευρωπαίες πουτάνες, όσα ζητάνε μετρίου βεληνεκούς Ανατολικές για ολόκληρη ημέρα και τα διπλά-τριπλά απ ό,τι ανεξάρτητες εν Ελλάδι μεν, αλλοδαπές δε. Το θεωρώ μέγιστη κοροϊδία, δεδομένου ότι το μουνί τους δεν είνα παράλληλο, διαγώνιο, ούτε καν στενότερο.
Παντως να παρατηρήσω ότι επειδή είναι πολλοί οι μουνόδουλοι, το γνωστό τελικά γραφείο (που παραδιαφημίζεται κατά την γνώμη μου αλλά δεν είναι δικό μου το κεφάλι που θα φαγωθεί οπότε χέστηκα) χρεώνει το δίωρο για τις Ελληνίδες όσα οι top Ευρωπαίες πουτάνες, όσα ζητάνε μετρίου βεληνεκούς Ανατολικές για ολόκληρη ημέρα και τα διπλά-τριπλά απ ό,τι ανεξάρτητες εν Ελλάδι μεν, αλλοδαπές δε. Το θεωρώ μέγιστη κοροϊδία, δεδομένου ότι το μουνί τους δεν είνα παράλληλο, διαγώνιο, ούτε καν στενότερο.
ρε ψυχιατρε μπλουζα ειναι αυτη στο αβαταρ ????εννοείς αυτό που διαφημίζεται μέσω μηνυμάτων σμσ,γιατί άλλη διαφήμιση δεν βλέπω
Συναγωνιστη αν μπορεις στειλλε σε ΠΜ τα μεηλς Ευχαριστω!!!!!!Συναγωνιστές καλημέρα.
Σε χτεσινή μου βόλτα στο IRC έπεσα πάνω σε 2 περιπτώσεις ερασιτεχνών (νομίζω δηλαδή). Αν και σε άλλη περίπτωση θα θεωρούσα ότι έκανα την τύχη μου, λόγω της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου δεν μπορώ να τις δοκιμάσω για να εκφέρω άποψη (θα λείπω για κάποιες μέρες και χωρίς πρόσβαση σε ιντερνετ από την ερχόμενη εβδομάδα). Όμως αν οι admins/moderators κρίνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ εδώ να δημοσιεύσω τα email τους (απ'οτι είδα στουν κανόνες του φορουμ δεν απαγορεύεται) αλλά δεν θέλω και να θεωρηθεί διαφήμιση ... δεν είναι γιατί απλά δεν τις ξέρω ούτε τις έχω δοκιμάσει.
Έχουμε και λέμε λοιπόν ..
1. Μαρία ... χρεώνει λέει 120-140 για 2 ώρες περίπου .. δεν κάνει πρωκτικό και δεν τα πίνει!
2. Κατερίνα ... είναι μπυ είπε φοιτήτρια και κάνει μόνο στοματικό για 50 ευρώ στην περιοχή Ζωγράφου κυρίως. (χτες είχε προφιλ και στο facebook σήμερα δεν υπάρχει ... ύποπτο ή απέκτησε πολλή πελατεία από χτες ... χαχαχα)
Πάτερ .. την ευλογία σου