καλημέρα συναγωνιστή tomito... πάντα πλήρως ενημερωμένος...
Βάζεις πλώρη για εκεί ξάδερφε?
καλημέρα συναγωνιστή tomito... πάντα πλήρως ενημερωμένος...
Βάζεις πλώρη για εκεί ξάδερφε?
Με τραβάει αυτή η αγγελιά και σκευτομαι να πάω να δοκιμάσω.. Τί λέτε? Να το κάνω η θα την πατήσω? Ευχαριστώ..
ταμειας θα σαι εσυ?σκέφτομαι το εξής.. να ανοίξει ένα ταμείο για αποζημείωση των εθελοντών δοκιμαστών... έτσι ώστε το κόστος της βασικής πληροφορίας να μοιράζεται σε όλους μας...
οχι 100 εχουμε πει μην παραπληροφορητε.... :-* :-*Η Μάγια πρέπει να το πήγε 120 αν κατάλαβα καλά.
Η Χριστίνα δεν παίζει με μσν μόνο τηλέφωνο:
κανονικοτατα....... ;)και πως πάνε οι δουλιές ?
πει μην παραπληροφορητε.... :-* :-*
Tην πήρα εχθές, έχει την ίδια αγγελία και σε άλλο site, στα σύν όμορφο μελαχρινό 1.70 ύψος καλό βυζί ευχάριστη, στα πλύν πεσμένος κώλος, κρίμα γιατί έχει ωραίο σώμα, ψαρομένη με το όλο θέμα του αγοραίου έρωτα, προσπαθεί πάντος.Απο Ξάνθη είναι και έχει 1 χρόνο Αθήνα, λέει. Εγώ πιστεύω ότι έχει λιγότερο γιατί σε συζήτηση για περιοχές Αθηνών και πέριξ δεν σκάμπαζε πολλά. Μάλλον είναι 22 χρν. Οποιος θέλει παντος να κάνει κατάσταση τύπου call girl δεν κάνει. Οπως δεν κάνει και τα πάντα, ενώ στην αγγελία λέει δεν κολάω πουθενα.100+20€ το extra μέσα στην μία ώρα πάνταΞεκολάτε ρε σεις να δούμε τι είναι αυτή η 22χρονη μοντέλο που λέει.. Εγώ έστειλα sms γιατί δεν απαντούσε στο τηλ αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα. Τις έστειλα για ραντεβού άμεσα για να έρθω να ενημερώσω!
Tην πήρα εχθές, έχει την ίδια αγγελία και σε άλλο site, στα σύν όμορφο μελαχρινό 1.70 ύψος καλό βυζί ευχάριστη, στα πλύν πεσμένος κώλος, κρίμα γιατί έχει ωραίο σώμα, ψαρομένη με το όλο θέμα του αγοραίου έρωτα, προσπαθεί πάντος.Απο Ξάνθη είναι και έχει 1 χρόνο Αθήνα, λέει. Εγώ πιστεύω ότι έχει λιγότερο γιατί σε συζήτηση για περιοχές Αθηνών και πέριξ δεν σκάμπαζε πολλά. Μάλλον είναι 22 χρν. Οποιος θέλει παντος να κάνει κατάσταση τύπου call girl δεν κάνει. Οπως δεν κάνει και τα πάντα, ενώ στην αγγελία λέει δεν κολάω πουθενα.100+20€ το extra μέσα στην μία ώρα πάντα
νομιζω την εχω διαβασει, αλλα δεν περνω κ ορκοΓια την συγκεκριμένη έχω εκτενή και θετικότατη κριτική στο θρεντ οι "Πουτάνες της Πόπης", σελίδα 86 νομίζω.