Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ξενοδοχείο φυσικά. Σπίτι ούτε κατά διάνοια.
ρε παιδια αυτη τη Βυκη την εχει παρει κανεις με λιγοτερα απο 400εuro αν ναι ας ενημεροσει... παρακαλω..
Tην έχεις πάρει;
Και βασικά ποιανού ζήτησε 150 την ώρα να βγεί να το πεί.
Εγώ στο κατοστάρικο ξέρω ότι είναι.
Εμένα 150 ζήτησε την ώρα... Και μου είπε μάλιστα "σε όποιους αρέσουμε γιατι για άλους δεν θα μπορέσουμε"
Eπειδή θα σε είδε δίκαιο
Βασικά για όλους ή για άλλους είναι?
Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ 150 δεν θα τα έδινα είναι η αλήθεια.
Εγω παντος γκομενες σε εμφανιση της μαγια τις εχω σε 3 ωριτσες ειτε απο το ζοο ειτε απο καποιο αλλο παρομοιο σαιτ και χωρις να πληρωσω.
Εγω παντος γκομενες σε εμφανιση της μαγια τις εχω σε 3 ωριτσες ειτε απο το ζοο ειτε απο καποιο αλλο παρομοιο σαιτ και χωρις να πληρωσω.
Ακριβώς! Απλά δεν ήθελα να αναφέρω όνομα κάποιου site για να μην νομίζει κάποιος οτι κάνω διαφήμιση! Και απο το zoo και γενικά απο πολλά dating sites.. Και δεν είμαι υπερβολικός ότι τύπου Μάγιας παρακαλάνε για τσαμπά σεξ.. Μακριά παίδες.. Ας συγκεντρωθούμε λίγο!!
Mπράβο σας παιδιά αλλά ξεχνάτε το βασικό υπάρχει και κόσμος που δεν θέλει να σπαταλήσει ούτε 3 ωρές πρώτον για να ψήσει το γκομενάκι.
Και δεύτερον υπάρχουν μεγαλύτεροι σε ηλικία μη εμφανίσιμοι ή μη επικοινωνιακοί.
Εμ γιαυτό ο παλιός είναι αλλιώς!!! Οφείλω να συμφωνήσω με tomito! Αν και νομίζω πως ακόμα και οι μεγάλοι σε ηλικία δεν θέλουν, μιας και πληρώνουν γιαυτό, να συναντήσουν ένα κιούπι 1,60 και 78κιλά και να σκάσουν και 150ευρώ.. Ίσως λοιπόν βοηθάμε και μείς λιγάκι.. Ίσως λέω! Γιατί ίσως να έχω και λάθος αντίληψη του θέματος...
[/quote
Σωστα νεε μου βοηθας και παραβοηθας και εμας τα γεροντια!!!!
πιο κομπλεξικο απο το να το συνεχιζεις δεν υπαρχει,λιγο προσοχη και πολυ σεβασμο,προς ολα.ενα sorry ειναι απλο και αρκετο.παιδες παρεξιγισατε ολοι αλλα τι να σας πω δε φτεω αν το περνετε κομπλεξικα....
αν εσεις ειστε ομορφοι εγω δε μπορω να κανω κατι εμενα ουτε να με κιταξουνε ακομα κ τυπου μαγιας γκομενες οκ?? Βασικα δοκιμαστε πρωτα κ μετα αν θελετε να μηλατε... χορις δοκιμη μη κρινετε... δε νομιζω οτι εχω αδικοΑκριβώς! Απλά δεν ήθελα να αναφέρω όνομα κάποιου site για να μην νομίζει κάποιος οτι κάνω διαφήμιση! Και απο το zoo και γενικά απο πολλά dating sites.. Και δεν είμαι υπερβολικός ότι τύπου Μάγιας παρακαλάνε για τσαμπά σεξ.. Μακριά παίδες.. Ας συγκεντρωθούμε λίγο!!
οριστε τι να πω? συγνομη φιλε ειμαι επιχιρηματιας στα 25 μου δεν εχω μαθει να χανω κ να λεω συνγομη για τπτ... ακου εκει ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΔΩ.πιο κομπλεξικο απο το να το συνεχιζεις δεν υπαρχει,λιγο προσοχη και πολυ σεβασμο,προς ολα.ενα sorry ειναι απλο και αρκετο.
αν εσεις ειστε ομορφοι εγω δε μπορω να κανω κατι εμενα ουτε να με κιταξουνε ακομα κ τυπου μαγιας γκομενες οκ?? Βασικα δοκιμαστε πρωτα κ μετα αν θελετε να μηλατε... χορις δοκιμη μη κρινετε... δε νομιζω οτι εχω αδικο
Φιλέ μου να δοκιμάσω 1,60 με 78κιλά? Γιατί τόση υποστίριξη? Με 150 ευρώ ξερουμέ όλοι εδω μέσα (τουλάχιστον όσοι ασχολούνται καιρό με το "άθλημα" call girls) οτί υπάρχουν αστεράκια..
παιδια εχετε κολησει στα 150... ποια 150, 100 περνει η κοπελα εκτος κ αν μονο σε εμενα πηρε τοσα που δε νομιζω γιατι δε μου λιπουνε τα φραγκαΦιλέ μου να δοκιμάσω 1,60 με 78κιλά? Γιατί τόση υποστίριξη? Με 150 ευρώ ξερουμέ όλοι εδω μέσα (τουλάχιστον όσοι ασχολούνται καιρό με το "άθλημα" call girls) οτί υπάρχουν αστεράκια.. Μάλλον έχεις άδικο λοιπόν..
Φιλικά πάντα..