Μ' αρέσει που γράφει δεκτή οι αλλοδαποί...
Αλλα έτσι μήπως χάνει εμάς τους Ελληνες;
Ειδικά αν παίζουν στην Ρόδο αλλοδαποί όπως στην Αθήνα. Δηλαδή κάθε καρυδιάς καρύδι.
Νομιζω πως γουσταρει μαυρακια....... :-*Μ' αρέσει που γράφει δεκτή οι αλλοδαποί...
Αλλα έτσι μήπως χάνει εμάς τους Ελληνες;
Ειδικά αν παίζουν στην Ρόδο αλλοδαποί όπως στην Αθήνα. Δηλαδή κάθε καρυδιάς καρύδι.
Μια φορα μονο καταφερα να σηκωσει το τηλεφωνο και μου απαντησε πως ηταν λαθος. Προσπαθησα να την ψησω αλλα τιποτα..Αυτήν εδώ την έχει δοκιμάσει κανείς;
Αν κάποιος συναθλητής γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει.
Μαγια παιδια ολα τα λεφτα......πιπα τελια ...οτι γουσταρεις εκτος πρωκτικου......περασα μια ωρα φανταστικη....σε οσους αρεσουν οι παχουλες εναι περιπτωση
Βαζω στοιχημα οτι θα ειναι κανενα ανωμαλο τραβελι......
και εγω το βαζω οτι ειναι τραβελι...
εγω ρε παιδια ακομη σε επαφη προσπαθω να ερθω με την εν λογω κυρια.απο εμαιλ σε μσν παμε..λεω να δοκιμασω μια χριστινα για την οποια διαβασα δυο εξ αντιθετου κριτικες..
μαλλον προμοταροντε αν κ ερασειτεχνιδες εδω τα κοριτσια και θαβει η μια την αλλη κ εναλαξ απο καποιους οποτε ας εχω ιδιαν αντιληψη.
Βαζω στοιχημα οτι θα ειναι κανενα ανωμαλο τραβελι......
φιλαρακο για ποια κοπελα μηλας? παιδια οταν αναφερεστε καπου να λετε ονοματα... δεν ειμαστε Τιρεσιες....Φίλε μου ζητάει 150 ευρώ για μία ώρα!! Καλά τρελαθήκαμε????? Είναι 1,63 στα 70κg! Μην τρελαθούμε τώρα... Με 150 ευρώ υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αθήνα...Έκτος αυτού στο μσν δεν είναι σχεδόν ποτέ.. Οταν είναι δεν μιλάει..
Φιλίκα πάντα...