Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.050
- Πόντοι
- 1.431
Φαίνεται πολύ καλό μουνετο. Το θέμα είναι, εχει δοκιμάσει κανεις, υπάρχει αναφορά/κριτική;
Ποια ειναι η γνωστη φοιτήτρια;Από τις φωτογραφίες μου φαίνεται πως είναι η γνωστή "φοιτήτρια" που έχει και λογαριασμό στο instagram...
Τυπε κάνει λίγα ραντεβού μάλλον πριν την εξεταστική του Ιουνίου, εκτός κι αν χρωστάει μόνο χειμερινού εξαμήνου!!!Καλημερα συναγωνιστές, την εχει δοκιμάσει κανεις; Λόλα 6983945283, η καλύτερη ερασιτέχνης φοιτήτρια για πρωκτικό. | Etaires
Στειλε και σε μένα φίλε πληροφορίες.Έχω πάει εγώ με αυτην την φοιτήτρια (το είχα αναφέρει πριν από λίγες σελίδες ).Φίλε λοβερ 18 δες πμ .Καλημέρα να είστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο ).
Στείλε μου όποτε βρεις χρόνο πληροφορίες για την κορασίδα. ΕυχαριστωΈχω πάει εγώ με αυτην την φοιτήτρια (το είχα αναφέρει πριν από λίγες σελίδες ).Φίλε λοβερ 18 δες πμ .Καλημέρα να είστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο ).
Συνάδελφε Φαραώ μήπως την έχεις αναφέρει τη συγκεκριμένη σε κάποιο άλλο νήμα;Έχω πάει εγώ με αυτην την φοιτήτρια (το είχα αναφέρει πριν από λίγες σελίδες ).Φίλε λοβερ 18 δες πμ .Καλημέρα να είστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο ).
Κι εσύ συνάδελφε να είσαι πάντα καλά. Κι εννοείται ότι δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Εμείς πρέπει να ζητάμε που σε πρήζουμε.Έχεις δίκιο φίλε λαστπμ με συχωρεις ναι την ανέφερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες (έστειλα πμ σε ένα χρήστη για να του πω πως πέρασα ).Να είσαι καλά .
Αξίζει φίλε μου?Έχεις δίκιο φίλε λαστπμ με συχωρεις ναι την ανέφερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες (έστειλα πμ σε ένα χρήστη για να του πω πως πέρασα ).Να είσαι καλά .
Καλημερα παιδια εδω ξερει κανεις κατι?Login • Instagram
Εχει δοκιμασει κανεις μου εστειλε οτι κανει βιντεοκλησεις και κανει και απο κοντα με 80 εχει μιλησει κανεις αλλος?
Φίλε Φαραώ στείλε πληροφορίες και σε εμένα αν μπορείς σε παρακαλώ !Έχω πάει εγώ με αυτην την φοιτήτρια (το είχα αναφέρει πριν από λίγες σελίδες ).Φίλε λοβερ 18 δες πμ .Καλημέρα να είστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο ).