Δεν ειναι και πολυ amateur παντως η συγκεκριμενη αλλα μετα απο αυτη την διαφημιση σιγουρα θα την πληρωνετε σαν Diva
Πηρε κανεις? Μαθαμε?
Δεν ειναι και πολυ amateur παντως η συγκεκριμενη αλλα μετα απο αυτη την διαφημιση σιγουρα θα την πληρωνετε σαν Diva
Συναγωνιστές, θέλω να ρωτήσω αν έχει καταφέρει να βρεθεί κάποιος με την παρακάτω κοπέλα:
https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/sex_i831243][/url]
Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή απλά καβλαντίζει για να περνά η ώρα και να μαζεύει φωτογραφίες;
ειχε ξανααναφερθει εδω μαλλον το δευτερο αφου δε βρεθηκε ενας χριστιαννος να πει κατι
παμε παρακατω
Μαλακισμενη ειναι αστο...μολις της εστειλα φωτο με μπλοκαρε δλδ τι θελει απορω!!!
Αγαπητοί συναγωνιστές έχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη... Δεν είναι γραφείο, είναι μια κοπέλα με ερωτιματικά στην υγιεινή της.. Εμένα μου φαίνεται (και λόγω σωματότυπου) ότι μπορεί να πάιρνει και ουσίες... Προσωπικά δεν την προτείνω... Το μόνο σίγουρο ότι η οδοντοστοιχία της χρήζει βελτίωσης και ότι η ανάσα της μυρίζει απίστευτα... Ο καθένας κρίνει και επιλέγει
Ακριβώς, σαν πρεζάκι είναι, την έχουν πατήσει αρκετοί και όλοι το έχουν μετανιώσει!
το bou εχει καρατσεκαρισμενα κορίτσια με περγαμηνες και εγκωμια.απορω γιατι συνάδελφοι -συναγωνιστες πανε σε κατ σαιτ τυπου κανε σεξ οπου το κάθε γραφειο κανει 50 διαφορετικες καταχωρησεις με 300 μουφα φοτοςΠροώθηση πωλήσεων
Χώρια τους ιούς που κουβαλάνε αυτά τα sites...το bou εχει καρατσεκαρισμενα κορίτσια με περγαμηνες και εγκωμια.απορω γιατι συνάδελφοι -συναγωνιστες πανε σε κατ σαιτ τυπου κανε σεξ οπου το κάθε γραφειο κανει 50 διαφορετικες καταχωρησεις με 300 μουφα φοτος
για ιους δεν θα τολεγα , δεν συμφερει σε καμμια περπτωση και αλλωστε ολοι εχουμε αντιβαιρους. για το δευτερο 8α συμφωνησω.ομως η περιεργεια σκοτωσε την γαταΧώρια τους ιούς που κουβαλάνε αυτά τα sites...
Μάλλον είναι η χαρά του εξερευνητή ;)
Αν μπαίνεις από υπολογιστή οκ, αν μπεις όμως από κινητό ειδικά στο κάνε σεξ ρισκάρεις να σου μπλοκάρει με τις σελίδες που ξεπετιούνται συνέχεια με κάθε κλικ.για ιους δεν θα τολεγα , δεν συμφερει σε καμμια περπτωση και αλλωστε ολοι εχουμε αντιβαιρους. για το δευτερο 8α συμφωνησω.ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα
Αν μπαίνεις από υπολογιστή οκ, αν μπεις όμως από κινητό ειδικά στο κάνε σεξ ρισκάρεις να σου μπλοκάρει με τις σελίδες που ξεπετιούνται συνέχεια με κάθε κλικ.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι από το μπου πας στα σίγουρα, ακούς, διαβάζεις, κρίνεις κι επιλέγεις...
Η ανθρώπινη ψυχολογία είναι γόρδιος δεσμός. Μερικές φορές κάνουμε πράγματα για λόγους που αγνοούμε ακόμη κι εμείς οι ίδιοι. Είναι φορές που το αυξημένο ρίσκο στην επιλογή μας εξιτάρει και η στάνταρ απόλαυση σε δεδομένες επιλογές μας ξενερώνει. Όλα παίζουν...Σε μερικούς αρέσει να ψωνίζουν από "πάγκο", ή από τον δρόμο. Και δεν το κάνουν για τα χρήματα. Έχω φίλο μεγαλοδικηγόρο που έχει χρήματα για να παίρνει τα πρωτοκλασάτα κομμάτια τρία -τρία. Είναι όμως κολλημένος με τις μαύρες στη Σοφοκλέους. Τον εξιτάρει η καλτίλα των "τελειωμένων".
Αν διευρύνεις το μελαχρινές σε ξανθιές, κοκκινομάλλες και κάθε άλλης απόχρωσης, ως προς το υπόλοιπο θα συμφωνήσω ;)εγώ εξιτάρομαι από πετίτ μελαχροινές με ωραίο κορμί και κώλο...μάλλον θέλω κοίταγμα...
εγώ εξιτάρομαι από πετίτ μελαχροινές με ωραίο κορμί και κώλο...μάλλον θέλω κοίταγμα...
εγώ εξιτάρομαι από πετίτ μελαχροινές με ωραίο κορμί και κώλο...μάλλον θέλω κοίταγμα...
Εάν ο γιατρός έχει νοσοκόμες με ωραίο κορμί μέσα ;)στο ιδιο γιατρο θα παμε
Εάν ο γιατρός έχει νοσοκόμες με ωραίο κορμί μέσα ;)
Πω πω πρέπει να είναι ίωση.. κόλλησα κ εγώ μου φαίνεταιστο ιδιο γιατρο θα παμε
Εμένα πάλι κάποια εποχή με τρέλαιναν οι κοκκινομάλλες που είχαν κατάλευκο δέρμα, και φακίδες στα βυζιά.