filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Μάλλον εννοείς τη Μάγια την ξανθιάκαι η ξανθιά " Νάγια τα πίνω " μαιτρ στις αποστραγγίσεις και αυτή μέλος εδώ ψάξε ...
Μάλλον εννοείς τη Μάγια την ξανθιάκαι η ξανθιά " Νάγια τα πίνω " μαιτρ στις αποστραγγίσεις και αυτή μέλος εδώ ψάξε ...
Μάλλον εννοείς τη Μάγια την ξανθιά
Δεν είμαι σίγουρος ωστόσο αν συνεχίζει ακόμα το άθλημα...ναι εκανα σαρδαμ το διορθωνω παραυτα ...
Δεν είμαι σίγουρος ωστόσο αν συνεχίζει ακόμα το άθλημα...
Δεν είμαι σίγουρος ωστόσο αν συνεχίζει ακόμα το άθλημα...
θελω κ γωωωω....λοιπον γνωρισα μια στο φατσα μου εδωσε μσν και ειπε να μιλισουμε...μιλησαμε με 100 ευρω μου ειπε κανει τα παντα σας περνει αυτι τιλεφωνο στο χωρο της για ολο το βραδυ το μονο κακο ειναι οτι εγω ειμαι απο σαλονικα οπιος θελει να δοκιμασει ασ στειλει πριβε να του δωσω μσν της να κανονισει να φορτοσει να μας πει...ι τελος παντων να μην χαρω τσαμπα...αντε ασ ελπισουμε οτι θα βγει κατι καλο!!! δειχνει και φωτος της
τι ειναι 10 χρονια,μπροστα στην αιωνιοτητα?....31-07-08 ηταν το ποστ...μονο 10 χρονακια πριν...αργησες λιγο..
τωρα εχει καβλες
το λεει και τ ονομα του
γειά σε ολα τα παιδιά.μήπως υπάρχει κανένα νέο για το θέμα?
θα σου προτεινα να εισαι πιο ενεργος.. Καλησπέρα παιδιά. Βοήθεια σε αναζήτηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποια amateur για τρίο με φίλη; αν κάποιος την έχει δοκιμάσει σε αντίστοιχη φάση κτλ. Ευχαριστώ
θα σου προτεινα να εισαι πιο ενεργος.
Πρέπει να είναι amateur?. Καλησπέρα παιδιά. Βοήθεια σε αναζήτηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποια amateur για τρίο με φίλη; αν κάποιος την έχει δοκιμάσει σε αντίστοιχη φάση κτλ. Ευχαριστώ
αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς; πήρα και μου είπε 70 €