siou111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 527
- Πόντοι
- 291
τι προμοτορας? ετσι ειναι οι προμοτορες? να σας πω εγω τι ειναι ο παπαρας....ισως...απλα ειδα οτι ως Sexy Girl που ποσταρει....εχει εκατονταδες τελικα αγγελιες....μεσα σ αυτες και της γνωστης ιωαννας23...πολλες αλλες μεχρι κ τρανς...οποτε πρεπει να πληρωνεται για να ποσταρει μονο κ να ανανεωνει...και οχι να περνει ποσοστα σαν προμοτορας...βεβαια δεν βαζω το χερι μου στη φωτια!
τι προμοτορας? ετσι ειναι οι προμοτορες? να σας πω εγω τι ειναι ο παπαρας....
παιρνει 15 ευρω να ποσταρει αγγελιες και να τις ανανεωνει σα μαλακας πισω απο ενα laptop....δεν του καθησε απο πουθενα η μαλακισμενη αγγελια και μπηκε εδω μεσα νομιζοντας οτι ολοι τα καταπινουμε....
αν ηταν προμοτορας θα ελεγε....εχω αυτο εδω στα 140 την ωρα....οποιος θελει ας στειλει ΠΜ να του κανω κονε....
φυσικααρα ειχα δικιο....συμφωνουμε οτι ειναι ''postman''...να το πω ετσι..
Παντως υπαρχουν πολλες μικρούλες που ειναι ερασιτεχνες
τι προμοτορας? ετσι ειναι οι προμοτορες? να σας πω εγω τι ειναι ο παπαρας....
παιρνει 15 ευρω να ποσταρει αγγελιες και να τις ανανεωνει σα μαλακας πισω απο ενα laptop....δεν του καθησε απο πουθενα η μαλακισμενη αγγελια και μπηκε εδω μεσα νομιζοντας οτι ολοι τα καταπινουμε....
αν ηταν προμοτορας θα ελεγε....εχω αυτο εδω στα 140 την ωρα....οποιος θελει ας στειλει ΠΜ να του κανω κονε....
Νινο, ανεβασε κριτικη ρε φιλε....αν δεν ξερεις εσυ ρωτα κανενα να σου πει...
ζαντρεν αιντε βγαλτους αλλιως θα τους βγαλω εγω που απειλουν
οποιος σε εχει απειλησει, δωσε τον σε μενα με ΠΜ....οκ παπα, εχει πολλους τέτοιους εδώ μεσα, γιατι δεν τους τα βγαζεις στην φορα?
αφου τους ξερεις και τους καταλαβαίνεις, ξεμπροστασε τους ,διοτι εχουν παρει αερα και απειλουν κτλ
εσυ ξερεις τι μου λες και εγω σε καταλαβαινω....το θεμα ειναι πως ο γνωστος μαλακας γελαει χωρις ΚΑΝ να ξερει....ζαντρεν αιντε βγαλτους αλλιως θα τους βγαλω εγω που απειλουν
ισως...απλα ειδα οτι ως Sexy Girl που ποσταρει....εχει εκατονταδες τελικα αγγελιες....μεσα σ αυτες και της γνωστης ιωαννας23...πολλες αλλες μεχρι κ τρανς...οποτε πρεπει να πληρωνεται για να ποσταρει μονο κ να ανανεωνει...και οχι να περνει ποσοστα σαν προμοτορας...βεβαια δεν βαζω το χερι μου στη φωτια!
οκ παπα, εχει πολλους τέτοιους εδώ μεσα, γιατι δεν τους τα βγαζεις στην φορα?
αφου τους ξερεις και τους καταλαβαίνεις, ξεμπροστασε τους ,διοτι εχουν παρει αερα και απειλουν κτλ
Για πείτε ρε παιδιά με ενδιαφέρει... έχει ψωμί αυτή η μπίζνα του ποσταριτζή (postman) για να ασχοληθώ αντί να κάνω διάφορα πάρτυ? Βγάζεις μαρούλι ή όχι?
Στο πάρτυ που έκανα τα λεφτά ήταν πολλά αλλά... μία ότι κουράστικα, μία ότι το 70% από τα πολλά λεφτά που βγάλαμε τα πήρε ο παπά(ρας) Zadren... ψάχνω να βρω ενναλακτικές λύσεις να κονομίσω μόνος χωρίς συνέταιρο.
εσυ ξερεις τι μου λες και εγω σε καταλαβαινω....το θεμα ειναι πως ο γνωστος μαλακας γελαει χωρις ΚΑΝ να ξερει....
καλα ρε και εσυ κανεις δουλειες με των ζαντρεν εισαι τελειως κουκου δηλαδη κουκουρουκουΓια πείτε ρε παιδιά με ενδιαφέρει... έχει ψωμί αυτή η μπίζνα του ποσταριτζή (postman) για να ασχοληθώ αντί να κάνω διάφορα πάρτυ? Βγάζεις μαρούλι ή όχι?
Στο πάρτυ που έκανα τα λεφτά ήταν πολλά αλλά... μία ότι κουράστικα, μία ότι το 70% από τα πολλά λεφτά που βγάλαμε τα πήρε ο παπά(ρας) Zadren... ψάχνω να βρω ενναλακτικές λύσεις να κονομίσω μόνος χωρίς συνέταιρο.
κατσε να στο δωσο εγω για να μην το ψαχνεις ;) διαβασε και κρινεΓια δώσε ίνφο στο λαό του φόρουμ... τι έχουμε εδώ????
Καλησπερα συναγωνιστες ξερει κανεις κατικατσε να στο δωσο εγω για να μην το ψαχνεις ;) διαβασε και κρινε