JIMPAPAS87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
και εγω πηρα αλλα δεν λεω γιατι δεν θελει αναφορες, απλα θελω να ευχαριστήσω και απο εδω τον γιατρο για την συσταση
παίζει κάτι καλό? έχασα κάτι?
και εγω πηρα αλλα δεν λεω γιατι δεν θελει αναφορες, απλα θελω να ευχαριστήσω και απο εδω τον γιατρο για την συσταση
Εντατικά κατ' εμέ δουλεύει μια που διαθέτει όλο τον ελεύθερό της χρόνο στο να κερδίζει χρήματα από το σεξ, οριοθετώντας μάλιστα τα ραντεβού της, έτσι ώστε να μην ξεφεύγουν καθόλου ή έστω κατά πολύ από τον συμπεφωνημένο χρόνο. Αντίθετα, μη εντατικά - αματουρίστικα δουλεύει κάποια που δεν θέλει να κάνει πάνω από ένα ή δύο ραντεβού την ημέρα και που μπορεί το ραντεβού μαζί της να διαρκέσει πολύ πάνω από 1 ώρα (και 2 και 3, αν έχει διαθέσιμο χρόνο και ο πελάτης), χωρίς να τον χρεώνει έξτρα, γιατί έτσι γουστάρει και η ίδια, όχι με τον συγκεκριμένο, τον όποιο, αλλά γενικά. Και μιλάμε για πιο χαλαρές και ανθρώπινες καταστάσεις, με σεξ, κουβεντούλα, πάλι σεξ κ.ο.κ.
Κάπως έτσι είναι φίλε. Απλά και το 1-2 ραντεβού την μέρα που λες πολλά είναι για ερασιτέχνη.
Συνήθως είναι 2-3 την βδομάδα .... εξαρτάτε από τον χρόνο και την διάθεση της.
Συνήθως αυτές οι κοπέλες κάνουν και κάτι άλλο (σπουδάζουν ή δουλεύουν) και τα ραντεβού δεν γίνονται με σκοπό να βγάλουν 4000-5000 το μήνα (σαν μόμιμη απασχόληση) αλλά να καλύψουν ανάγκες... οπότε καμιά δεκαριά ραντεβού το μήνα είναι υπερ-αρκετά για αυτές.
Το πρώτο που τους ενδιαφέρει δεν είναι το χρήμα αλλά να περνάνε καλά με τον όποιο πελάτη. Τους ενδιαφέρει να έχουν λίγους και σταθερούς με τους οποίους να περνάνε ευχάριστα. Για αυτό το δώρο τους είναι χαμηλό και δεν κοιτάνε ρολόι... αφού όταν περνάς καλά δεν σε ενδιαφέρει και πολύ ο χρόνος. Και η τιμή είναι χαμηλή για να μπορεί ο άλλος να είναι σταθερός. Συνήθως πάει κανένα 100ρι η συνάντηση οπότε την βλέπεις και 2 και 3 φορές το μήνα και φυσικά η κοπέλα κάνει επιλογή. Αν δηλαδή δεν συμβαδίζουν τα χνώτα σας πάει παρακάτω.
Μην μπερδεύουμε όμως αυτού του τύπου της κοπέλες με άλλες που επίσης "κάνουν επιλογή" αλλά ζητάνε 3 κατοστάρικα την συνάντηση και με χρόνο (2ωρο και κάτι) Αυτές δεν ψάχνουν για μόνιμο κύκλο ψάχνουν για αρπακτές.
Προφανώς βέβαια τέτοιες κοπέλες ΔΕΝ θα τις βρεις ούτε σε αγγελίες ούτε βέβαια σε αυτό το site.
Με την τελευταία παράγραφο ξεκαθαρίσες τα πάντα. Για μενα αυτός ειναι ο ορισμός του amateur οταν δηλαδη εχει οικονομικούς σπόνσορες. Δυστυχώς μια μονο φορα μου συνέβη για διαςτημα ενός έτους περίπου. Στάνταρ τιμη, αλλα με διακύμανση στο χρονο του ραντεβου
Με την τελευταία παράγραφο ξεκαθαρίσες τα πάντα. Για μενα αυτός ειναι ο ορισμός του amateur οταν δηλαδη εχει οικονομικούς σπόνσορες. Δυστυχώς μια μονο φορα μου συνέβη για διαςτημα ενός έτους περίπου. Στάνταρ τιμη, αλλα με διακύμανση στο χρονο του ραντεβου
Και η "χορηγία" οπως είπες έχει μακοχρόνιο ορίζοντα ... χρόνος και... μπορεί και πολλά χρόνια... μέχρι να αγαπήσει, να βρει καλύτερη δουλειά, να αποφοιτήσει, να μετακομίσει κτλ....
Και λεω εγω τωρα....αν στο εν λογω διαστημα ο σπονσορας την καψουρευτει;;;Πολυ ωραιο ενα τετοιο σκηνικο,να εχεις μια μονιμη,να κανεις τις καυλες σου να εχεις να λες και δυο κουβεντες,μια παρεα,ενα ταξιδι.Αλλα πως διαβαζεις την τελευταια σελιδα του παραμυθιου μετα;
Δεν είναι όμως πάντου έτσι ?
Και λεω εγω τωρα....αν στο εν λογω διαστημα ο σπονσορας την καψουρευτει;;;Πολυ ωραιο ενα τετοιο σκηνικο,να εχεις μια μονιμη,να κανεις τις καυλες σου να εχεις να λες και δυο κουβεντες,μια παρεα,ενα ταξιδι.Αλλα πως διαβαζεις την τελευταια σελιδα του παραμυθιου μετα;
Σε αυτο εχεις δικιο.πιστευω θα το εκανε και δυσκολοτερο για το θυμα να την πατησει αν εχει εναλλακτικες.Ένας σωστός παίχτης για μένα πρέπει εκτος απο το να είναι συνειδητοποιημένος να μην έχει ποτέ μόνο μία επιλογή.
Μην ξέχνας ότι επειδή οι ερασιτέχνιδες έχουν και κάποια άλλη κύρια ασχολία αλλά και προσωπική ζωή δεν είναι διαθέσιμες ούτε σου έχρονται μόλις σηκώσεις το ακουστικό αλλά όποτε βολεύει και εσένα και αυτή.
Δεδομένου λοιπόν ότι όταν εσύ γουστάρεις αυτή μπορεί να μην μπορεί ή να μην έχει όρεξη, καλό είναι να έχεις μία δύο εναλλακτικές ίδιου τύπου.
Σε αυτο εχεις δικιο.πιστευω θα το εκανε και δυσκολοτερο για το θυμα να την πατησει αν εχει εναλλακτικες.
Αννι...ποιο σκινυ πεθαίνεις....παιζει τιποτα σκινυ σε λογικες τιμες στο προσκυνιο?
Αννι...ποιο σκινυ πεθαίνεις....
Έπρεπε να γράψεις απανθρακωμένη φίλος....αν λες αυτη τυπε - αυτη ειναι κανονικη δεν ειναι σκινυ..
Έπρεπε να γράψεις απανθρακωμένη φίλος....
Ετσι ειναι δυστυχως...και οσο λιγοτερο παταει στη γη ο σπονσορας τοσο χειροτερο ειναι για εκεινον.Βλεπεις Αγαπες και γαμοι ετων και χανονται σαν τους κοκκους της αμμου.
Έπρεπε να γράψεις [size=10pt]απανθρακωμένη[/size] φίλος....