manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Κ δεν είναι φιλενάδα μου.. Μαλακίες με υπονοούμενα όχι σε μένα.εστελνε ή οχι απειλητικα μνμ η φιλεναδα σου ???
Κ δεν είναι φιλενάδα μου.. Μαλακίες με υπονοούμενα όχι σε μένα.εστελνε ή οχι απειλητικα μνμ η φιλεναδα σου ???
Τι να συμμετασχει ? Να πει τι ο μαλακογερος ? Μηδεν κριτικες, προμοταρισμα και sms σε πρωτοεμφανιζομενα πορνιδια " κατσε μου τζαμπα αλλοιως σ εθαψα". Εεεεε. θαφτηκε ο ιδιοςδεν εξαντληθηκε το θεμα ρε παιδια!!!αφου ο ανθρωπος δεν συμμετεχει γιατι το συνεχιζετε?
Αυτό ήταν η απολυτή σιγή..
Σιγα μην βρεξει κατρουλιαΠαντα εχει ησυχια μετα τις καταιγιδες.
αν οχι κ ξερετε τα γεγονοτα πειτε δημοσια τι εγινε
Τύπε εμπόριο γίνετε και στο στο εμπόριο δεν ηθικολογείς.. σε τέτοιο χωρό πάτε να θέσετε ηθικά όρια; πολύ αστείο το βλέπω αλήθεια
Ακόμα και κουλούρια να πουλάς πρέπει να παίξεις πούστικα κάποιες φορές.. πόσο μάλλον οταν το εμπόρευμα ειναι το μουνί.. σφαγή οχι απλά ανταγωνισμός.. εδώ σε μιά εταιρεία να μπείς για μηνιάτικο χειρότερα πράγματα θα συναντήσεις
Και ξαναλέω οι πουτάνες καταφέρνουν πάρα πολλά χωρίς κόστος.. ψευτοπρομότορες θύματα πυρφορίας ειναι οι περισσότεροι..
Οποτε τι να λέμε.. πάμε να ηθικολογήσουμε το εμπόριο μουνίου; Πάμε καλά;
παντως εγω το χερι μου στη φωτια δεν θα το εβαζα!!για να μη σου πω οτι υην ιδιορυθμια του καθενος την αποδεχομαι ...οσο δεν αφορα σε εμενα!!!!Τι να συμμετασχει ? Να πει τι ο μαλακογερος ? Μηδεν κριτικες, προμοταρισμα και sms σε πρωτοεμφανιζομενα πορνιδια " κατσε μου τζαμπα αλλοιως σ εθαψα". Εεεεε. θαφτηκε ο ιδιος
Πριν ένα μήνα, είχα λάβει εδώ μέσα ένα μήνυμα από κάποιο άγνωστο γυναικείο νικ ότι ήθελε να με συναντήσει.
Αρχικά νόμισα ότι ήταν φάρσα, αλλά κατόπιν τηλεφωνηθήκαμε και ήταν όντως γυναίκα νεαρής ηλικίας που μου είπε ότι ήθελε να βρεθούμε. Το γεγονός αυτό το έχει αναφέρει τότε (πριν καν την δω) σε κορυφαίο μέλος του σάιτ, τον Γιόρκυ με τον οποίο επικοινωνώ συχνά στο facebook ο οποίος μπορεί να το επιβεβαιώσει υποθέτω.
Βρεθήκαμε κάπου έξω και μου είπε τα γνωστά ότι έχει μεγάλες οικονομικές ανάγκες και σκόπευε να βγει στη βίζιτα κι αν μπορούσα να την βοηθήσω. Της τόνισα ότι η δουλειά αυτή δεν είναι εύκολη και την ρώτησα πως έτυχε να επιλέξει εμένα και μου απάντησε ότι απλά τα όσα έγραφα της είχαν εμπνεύσει εμπιστοσύνη.
Της είπα τότε λοιπόν ότι το πιο απλό θα ήταν να ανοίξει ένα δικό της θρεντ, να γράψει τα γνωστά "μωρά μου είμαι η τάδε και μου αρέσει πολύ το σεξ" κλπ, αλλά το απέκλεισε κάθετα! Με τα πολλά μου είπε τον λόγο. Μέχρι πρότινος είχε κάποιου είδους "σχέση" με κάποιο εφτάστερο μέλος του σάιτ (δεν μου είπε νικ διότι δεν το ήξερε, μου είπε όμως ονοματεπώνυμο) σε μια βάση συστηματικής "χορηγείας", τον οποίον είχε αναγκαστεί πρόσφατα να χωρίσει γιατί είχε γίνει ανυπόφορος και ο οποίος δεν το δέχτηκε, την παρακολουθούσε και απειλούσε τη ζωή της και των συγγενικών της προσώπων.
Της είπα τότε ότι ίσως κάτι να μπορούσε να γίνει μέσω π.μ., αλλά σε κάθε περίπτωση πόσα να ήταν αυτά, κάποιες δεκάδες ίσως. Με παρεκάλεσε να το κάνω της, το υποσχέθηκα και όντως έστειλα κάποιες δεκάδες π.μ. (ένα τυποποιημένο ήταν) σε κάποιους φίλους, αλλά (ατυχώς) και σε κάποιους μη φίλους με κριτήριο ότι ήταν "του αθλήματος".
Κάποιοι την συνάντησαν, οι περισσότεροι όχι. Όσοι την συνάντησαν καλά λόγια είπαν, αν και δεν είναι αυτό το μείζον.
Να σημειώσω εδώ κάτι που τότε μου είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο. Η κοπέλα φερόταν σαν κάποιος να την κυνηγάει, κοιτούσε διαρκώς πίσω της και γενικά έδειχνε φοβισμένη.
Και μετά από 15 μέρες που είχα στείλει το π.μ σε κάποιον, ξαφνικά αυτός ο κάποιος παίρνει τόσες πολλές ανάποδες χωρίς να μεσολαβήσει τίποτα άλλο και γράφει 30+ ποσταρίσματα για το ότι κάποιος (εγώ εν προκειμένω) του είχα κάνει μια σύσταση, η οποία έστω δεν του άρεσε. Αλλά 30+ (μετρημένα) ποσταρίσματα με τόσο μίσος και εμπάθεια; Προσέξτε δε και το πρώτο από αυτά! Δεν απειλεί εμένα, την κοπέλα απειλεί! Για ποιο λόγο άραγε; Συμπεράσματα δικά σας.
Διάβασα πάρα πολλές κακίες από διάφορους βλάκες και δεν με ενόχλησαν ακριβώς γιατί είναι βλάκες. Πως είμαι νταβατζής ας πούμε. Όταν δημόσια σύστηνα στο σάιτ την Άντζελα007 πριν 4 χρόνια ήμουν πάλι νταβατζής; Όταν σύστηνα την Βανέσσα την Ελληνίδα πάλι με π.μ. (γιατί κι αυτή "δεν ήθελε δημοσιότητα") ήμουν πάλι νταβατζής; Την Κλειώ; (όχι την Κλέλια, τη άλλη την "πισωκίνητη") Αυτό δεν είναι το νόημα του σάιτ;
Διάβασα επίσης ότι είχα κράξει διάφορες για να προωθήσω την συγκεκριμένη. Οποία εξυπνάδα! Τις κάποιες τις κράζω εδώ και κάτι μήνες, την συγκεκριμένη την ξέρω 20-25 μέρες μόνο.
Με ενόχλησε πολύ βέβαια ότι ο Ζήροου Τόλερανς ενήργησε όχι σαν μοντερέιτορ, αλλά με βάση το ότι δεν με χωνεύει και έδωσε το ελεύθερο στον τύπο να ποστάρει π.μ. Να τον χαίρεσαι Αντισθένη!
Θα ευχαριστήσω όσους είπαν τα αυτονόητα υποστηρίζοντάς με και θα πω συγχαρητήρια στον Ποπώφ που παρά την προσωπική κόντρα μας φέρθηκε δεοντολογικά και διέφραψε το ποστ με περιεχόμενο προσωπικής συνομιλίας δείχνοντας ότι έχει όντως επίπεδο.
Προτίθεμαι να απαντήσω σε κάποιες λογικές ερωτήσεις για λίγο, είμαι μάλλον απογοητευμένος από το γενικότερο επίπεδο του σάιτ και θα το σκεφθώ πολύ αν θα συνεχίσω να συμμετέχω...
ποιος απειλείται? μα εσύ ανόητε και κακιασμένε προμότορα, το κείμενο ήταν πριν σε αναλάβω.Εδώ αλήθεια ποιος κυρίως απειλείται; Και για ποιον λόγο επί τέλους, επειδή είναι ακριβή ή επειδή είναι κοντή στο 1,65;
Συνάδελφε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παιδαριώδες, να αναφέρεσαι στη δεοντολογική στάση ενός αντιπάλου σου, την στιγμή που ο ίδιος, δεν υπήρξες ποτέ ένας -τουλάχιστον- έντιμος και σεβαστός αντίπαλος, και δεν τήρησες την παραμκρή δεοντολογία και σεβασμό απέναντι σε άλλους συναδέλφους και ειδικότερα σε κοπέλες του χώρου, που δεν γνώρισες ποτέ σου;
Μάθε λοιπόν, έστω και στα γεράματα, ότι οποιαδήποτε επίφαση "αγαθοεργίας" και "ανθρωπισμού" προς μια πτωχή πλην τίμια κοπέλα, που ζητάει να βγάλει πορνικώς το ψωμί της, χάνει κάθε έρεισμα και ειλικρίνεια, όταν συνοδεύεται από συστηματικό θάψιμο και συκοφάντηση άλλων κοριτσιών του χώρου, για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή προσωπική εμπιερία, ενώ υπάρχουν ικανά δείγματα γραφής (όπως πιστοποιούν και τα reviews) για να αντικρούσουν την άδικη επίθεσή σου. Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι Νταβέλης της νεαράς, όπως σε κατηγορούν μερικοί, αλλά ένας θλιβερός υποψήφιος παραγοντίσκος που προσπαθεί με κουτοπονηριές να αποδείξει κάτι, το οποίο όμως, φύσει και θέσει, δεν μπορεί να υποστηρίξει σαν concept. Τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα η γκάφα σου, και ας επιδείξεις περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση στο μέλλον,
αν θες να λογίζεσαι ταχα για υπολογίσιμο μέλος αυτού του site. Εγώ από την πλευρά μου, σου είπα, ό,τι είχα να σου πώ, και δεν πρόκειται να επανέλθω απαντώντας στις επί προσωπικού προκλήσεις και στις χυδαίες εκφράσεις σου. Αν έχεις κάτι θέτικό να συνεισφέρεις εδώ μέσα, τότε καλοδεχούμενο.
Συνάδελφε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παιδαριώδες, να αναφέρεσαι στη δεοντολογική στάση ενός αντιπάλου σου, την στιγμή που ο ίδιος, δεν υπήρξες ποτέ ένας -τουλάχιστον- έντιμος και σεβαστός αντίπαλος, και δεν τήρησες την παραμκρή δεοντολογία και σεβασμό απέναντι σε άλλους συναδέλφους και ειδικότερα σε κοπέλες του χώρου, που δεν γνώρισες ποτέ σου;
Μάθε λοιπόν, έστω και στα γεράματα, ότι οποιαδήποτε επίφαση "αγαθοεργίας" και "ανθρωπισμού" προς μια πτωχή πλην τίμια κοπέλα, που ζητάει να βγάλει πορνικώς το ψωμί της, χάνει κάθε έρεισμα και ειλικρίνεια, όταν συνοδεύεται από συστηματικό θάψιμο και συκοφάντηση άλλων κοριτσιών του χώρου, για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή προσωπική εμπιερία, ενώ υπάρχουν ικανά δείγματα γραφής (όπως πιστοποιούν και τα reviews) για να αντικρούσουν την άδικη επίθεσή σου. Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι Νταβέλης της νεαράς, όπως σε κατηγορούν μερικοί, αλλά ένας θλιβερός υποψήφιος παραγοντίσκος που προσπαθεί με κουτοπονηριές να αποδείξει κάτι, το οποίο όμως, φύσει και θέσει, δεν μπορεί να υποστηρίξει σαν concept. Τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα η γκάφα σου, και ας επιδείξεις περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση στο μέλλον,
αν θες να λογίζεσαι ταχα για υπολογίσιμο μέλος αυτού του site. Εγώ από την πλευρά μου, σου είπα, ό,τι είχα να σου πώ, και δεν πρόκειται να επανέλθω απαντώντας στις επί προσωπικού προκλήσεις και στις χυδαίες εκφράσεις σου. Αν έχεις κάτι θέτικό να συνεισφέρεις εδώ μέσα, τότε καλοδεχούμενο.