Νέα

Amateur call girls

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    amateur
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
δεν εξαντληθηκε το θεμα ρε παιδια!!!αφου ο ανθρωπος δεν συμμετεχει γιατι το συνεχιζετε?
Τι να συμμετασχει ? Να πει τι ο μαλακογερος ? Μηδεν κριτικες, προμοταρισμα και sms σε πρωτοεμφανιζομενα πορνιδια " κατσε μου τζαμπα αλλοιως σ εθαψα". Εεεεε. θαφτηκε ο ιδιος
 

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Μηνύματα
2.904
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Αυτό ήταν η απολυτή σιγή..
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.061
Πόντοι
6.796
αν οχι κ ξερετε τα γεγονοτα πειτε δημοσια τι εγινε

Τι σημασιά εχει πλέον; Προσωπικα βαρέθηκα με αυτη την ιστορια.. εχεις να προτείνεις καμια καλή βίζιτα τύπε;
 

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Μηνύματα
250
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Τύπε εμπόριο γίνετε και στο στο εμπόριο δεν ηθικολογείς.. σε τέτοιο χωρό πάτε να θέσετε ηθικά όρια; πολύ αστείο το βλέπω αλήθεια   :2funny:

Ακόμα και κουλούρια να πουλάς πρέπει να παίξεις πούστικα κάποιες φορές.. πόσο μάλλον οταν το εμπόρευμα ειναι το μουνί..  σφαγή οχι απλά ανταγωνισμός.. εδώ σε μιά εταιρεία να μπείς για μηνιάτικο χειρότερα πράγματα θα συναντήσεις  

Και ξαναλέω οι πουτάνες καταφέρνουν πάρα πολλά χωρίς κόστος.. ψευτοπρομότορες θύματα πυρφορίας ειναι οι περισσότεροι..

Οποτε τι να λέμε.. πάμε να ηθικολογήσουμε το εμπόριο μουνίου; Πάμε καλά;   :2funny:

Δεν διαφωνούμε κάπου. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.Σαφώς και έτσι γίνεται παντού, πόσο μάλον στον συγκεκριμένο χώρο, οπότε είναι τουλάχιστον αφελές να προσπαθεί καποιος να θέσει ηθικά όρια όπως λες.Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάποιους τους τη σπάει αυτή η τακτική και ίσως για αυτό δημιουργήθηκε το όλο θέμα. Από την άλλη κανείς δεν ξέρει όλο το παρασκήνιο, οπότε τι να λέμε?
Αν όμως το όλο θέμα δημιουργήθηκε όπως λες από πυρφορία, είμαστε για κλάματα  
 

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Μηνύματα
828
Like
641
Πόντοι
86
Τι να συμμετασχει ? Να πει τι ο μαλακογερος ? Μηδεν κριτικες, προμοταρισμα και sms σε πρωτοεμφανιζομενα πορνιδια " κατσε μου τζαμπα αλλοιως σ εθαψα". Εεεεε. θαφτηκε ο ιδιος
παντως εγω το χερι μου στη φωτια δεν θα το εβαζα!!για να μη σου πω οτι υην ιδιορυθμια του καθενος την αποδεχομαι ...οσο δεν αφορα σε εμενα!!!!
 

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Μηνύματα
834
Like
1.186
Πόντοι
206
Τι έγινε ρε παιδιά....έχω χασει κάτι επεισόδια ...χωρίς πολλά πολλά ενήλικες είμαστε...κ ο καθένας κρίνει κ πρατει...που νομίζετε ότι είσαστε  σε κάνα παρθεναγωγειο...
Ένα είναι το σύνθημα...αφήστε τα μισει κ αρχίστε το γαμησει
 

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Μηνύματα
361
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
531
Λοιπόν,με βάση την κοινή λογική 2 είναι τα σενάρια:

1) Ο psolaras78 να ενοχλήθηκε από την υποκριτική στάση του gianevan και να τον έβγαλε στην σέντρα και ο gianevan για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σκαρφίστηκε όλο αυτό το παραμύθι για τον psolaras78 ώστε να φανεί αναξιόπιστος.

2) Να ισχύουν όσα έγραψε ο gianevan για τον psolaras78.Όμως σ'αυτήν την περίπτωση τα πράγματα  ΔΕΝ μπορεί να είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο gianevan.Η κοπέλα έκανε λογαριασμό στο μπου ώστε να στείλει π.μ. στον gianevan; Άρα ήξερε για το site.Επίσης ήξερε ότι ο πρώην χορηγός της διατηρεί λογαριασμό στο μπου και μάλιστα ότι έχει εφτά αστέρια.Να δεχτώ ότι δεν ήξερε το νικ του,πως όμως δέχεται να την προμοτάρει ο gianevan μέσω π.μ. με κίνδυνο να στείλει μήνυμα στον πρώην χορηγό της; Αφού φοβόταν τόσο πολύ γιατί δεν ζήτησε να εξαιρεθούν από το promotion όλοι οι εφτάστεροι παίκτες;
Με βάση πάντα την κοινή λογική σ'αυτό το σενάριο τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η κοπέλα ήξερε (δέχτηκε να συναντήσει έναν απλό πελάτη και να του ζητήσει να αναλάβει το promotion;) ότι ο gianevan κάνει αυτή τη δουλειά,μανατζάρει (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) εκδιδόμενες,και του ζήτησε να την αναλάβει.Ο psolaras78 το έμαθε και αποφάσισε να τον εκδικηθεί γιατί του έφαγε την πουτάνα που είχε για ιδιωτική χρήση ή που εξέδιδε ο ίδιος,κάνεις δεν ξέρει.Στο δεύτερο σενάριο έχουμε ξεκάθαρα έναν πόλεμο νταβατζήδων.

Όμως το μείζον είναι άλλο,το ότι ο gianevan πλασάρεται στο site ως απλός παίκτης και θάβει αξιόλογες κοπέλες. Για παράδειγμα την Nagia (μπορεί να μη γράφω στο νήμα της γιατί δεν θέλω να ταυτιστώ με κάποιους αγαπούληδες οι οποίοι την υπερασπίζονται με ομολογουμένως αγαπουλήστικο εμετικό τρόπο όμως έχω άποψη και αυτή είναι ότι είναι μια αξιόλογη παρουσία στον χώρο) την οποία θάβει συστηματικά για να προωθεί τις δικές του.Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα.
Ο gianevan για την Κλέλια έλεγε καλά λόγια όμως η Κλέλια ήταν μια σκάλα πιο κάτω σε υπηρεσίες και εμφάνιση (για να μην παρεξηγηθώ πολύ καλό τυπάκι η συγκεκριμένη)
Η Nagia είναι στο ίδιο επίπεδο σε υπηρεσίες με την Εύα και σε εμφάνιση περίπου στο ίδιο επίπεδο (για μένα Nagia είναι λίγο καλύτερη σε εμφάνιση).Την Εύα ο gianevan την αποθέωνε,όταν του έκανε τα χατίρια, όμως την Nagia την θάβει.Και άλλα πολλά παραδείγματα που δεν υπαρχει λόγος να τα αναφέρω,δεν είναι εκεί η ουσία.

Άρα δεν είναι θέμα γούστου, δεν βρίσκει καλές μόνο όσες έχουν εμφάνιση μοντέλου της Victoria secret, ο λόγος είναι προφανέστατος για να προωθεί τις δικές του.

Λίγο πολύ αυτά είναι γνωστά σε όλους οπότε δεν βλέπω τον λόγο να χυθεί πολύ μελάνι γι'αυτό το θέμα.

Τέλος εμένα,όπως και πολλούς άλλους,με ενοχλεί η υποκρισία.Υποκρισία που παραπλανά καλοπροαίρετους παίκτες αλλά και που δημιουργεί προβλήματα σε αξιόλογες παρουσίες στο χώρο.Αυτό είναι το μείζον και όχι το τι πραγματικά έγινε.
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τα πμ συμπαράστασης για τον καραγκιόζη αυξάνονται από φίλτατα μέλη, που γνωρίζουν το ποιόν του.

Όσον αφορά τα παραμύθια και τις απειλές που νιώθει, να πάει μέχρι την χέστρα του και να σηκωσει τα μπατζάκια του για να δει πόσο χεσμένος είναι.

Περισσότερα σε λίγο
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πριν ένα μήνα, είχα λάβει εδώ μέσα ένα μήνυμα από κάποιο άγνωστο γυναικείο νικ ότι ήθελε να με συναντήσει.
Αρχικά νόμισα ότι ήταν φάρσα, αλλά κατόπιν τηλεφωνηθήκαμε και ήταν όντως γυναίκα νεαρής ηλικίας που μου είπε ότι ήθελε να βρεθούμε. Το γεγονός αυτό το έχει αναφέρει τότε (πριν καν την δω) σε κορυφαίο μέλος του σάιτ, τον Γιόρκυ με τον οποίο επικοινωνώ συχνά στο facebook ο οποίος μπορεί να το επιβεβαιώσει υποθέτω.
Βρεθήκαμε κάπου έξω και μου είπε τα γνωστά ότι έχει μεγάλες οικονομικές ανάγκες και σκόπευε να βγει στη βίζιτα κι αν μπορούσα να την βοηθήσω. Της τόνισα ότι η δουλειά αυτή δεν είναι εύκολη και την ρώτησα πως έτυχε να επιλέξει εμένα και μου απάντησε ότι απλά τα όσα έγραφα της είχαν εμπνεύσει εμπιστοσύνη.
Της είπα τότε λοιπόν ότι το πιο απλό θα ήταν να ανοίξει ένα δικό της θρεντ, να γράψει τα γνωστά "μωρά μου είμαι η τάδε και μου αρέσει πολύ το σεξ" κλπ, αλλά το απέκλεισε κάθετα! Με τα πολλά μου είπε τον λόγο. Μέχρι πρότινος είχε κάποιου είδους "σχέση" με κάποιο εφτάστερο μέλος του σάιτ (δεν μου είπε νικ διότι δεν το ήξερε, μου είπε όμως ονοματεπώνυμο) σε μια βάση συστηματικής "χορηγείας", τον οποίον είχε αναγκαστεί πρόσφατα να χωρίσει γιατί είχε γίνει ανυπόφορος και ο οποίος δεν το δέχτηκε, την παρακολουθούσε και απειλούσε τη ζωή της και των συγγενικών της προσώπων.
Της είπα τότε ότι ίσως κάτι να μπορούσε να γίνει μέσω π.μ., αλλά σε κάθε περίπτωση πόσα να ήταν αυτά, κάποιες δεκάδες ίσως. Με παρεκάλεσε να το κάνω της, το υποσχέθηκα και όντως έστειλα κάποιες δεκάδες π.μ. (ένα τυποποιημένο ήταν) σε κάποιους φίλους, αλλά (ατυχώς) και σε κάποιους μη φίλους με κριτήριο ότι ήταν "του αθλήματος".
Κάποιοι την συνάντησαν, οι περισσότεροι όχι. Όσοι την συνάντησαν καλά λόγια είπαν, αν και δεν είναι αυτό το μείζον.
Να σημειώσω εδώ κάτι που τότε μου είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο. Η κοπέλα φερόταν σαν κάποιος να την κυνηγάει, κοιτούσε διαρκώς πίσω της και γενικά έδειχνε φοβισμένη.

Και μετά από 15 μέρες που είχα στείλει το π.μ σε κάποιον, ξαφνικά αυτός ο κάποιος παίρνει τόσες πολλές ανάποδες χωρίς να μεσολαβήσει τίποτα άλλο και γράφει 30+ ποσταρίσματα για το ότι κάποιος (εγώ εν προκειμένω) του είχα κάνει μια σύσταση, η οποία έστω δεν του άρεσε. Αλλά 30+ (μετρημένα) ποσταρίσματα με τόσο μίσος και εμπάθεια; Προσέξτε δε και το πρώτο από αυτά! Δεν απειλεί εμένα, την κοπέλα απειλεί! Για ποιο λόγο άραγε; Συμπεράσματα δικά σας.

Διάβασα πάρα πολλές κακίες από διάφορους βλάκες και δεν με ενόχλησαν ακριβώς γιατί είναι βλάκες. Πως είμαι νταβατζής ας πούμε. Όταν δημόσια σύστηνα στο σάιτ την Άντζελα007 πριν 4 χρόνια ήμουν πάλι νταβατζής; Όταν σύστηνα την Βανέσσα την Ελληνίδα πάλι με π.μ. (γιατί κι αυτή "δεν ήθελε δημοσιότητα") ήμουν πάλι νταβατζής; Την Κλειώ; (όχι την Κλέλια, τη άλλη την "πισωκίνητη") Αυτό δεν είναι το νόημα του σάιτ;
Διάβασα επίσης ότι είχα κράξει διάφορες για να προωθήσω την συγκεκριμένη. Οποία εξυπνάδα! Τις κάποιες τις κράζω εδώ και κάτι μήνες, την συγκεκριμένη την ξέρω 20-25 μέρες μόνο.

Με ενόχλησε πολύ βέβαια ότι ο Ζήροου Τόλερανς ενήργησε όχι σαν μοντερέιτορ, αλλά με βάση το ότι δεν με χωνεύει και έδωσε το ελεύθερο στον τύπο να ποστάρει π.μ. Να τον χαίρεσαι Αντισθένη!

Θα ευχαριστήσω όσους είπαν τα αυτονόητα υποστηρίζοντάς με και θα πω συγχαρητήρια στον Ποπώφ που παρά την προσωπική κόντρα μας φέρθηκε δεοντολογικά και διέφραψε το ποστ με περιεχόμενο προσωπικής συνομιλίας δείχνοντας ότι έχει όντως επίπεδο.

Προτίθεμαι να απαντήσω σε κάποιες λογικές ερωτήσεις για λίγο, είμαι μάλλον απογοητευμένος από το γενικότερο επίπεδο του σάιτ και θα το σκεφθώ πολύ αν θα συνεχίσω να συμμετέχω...

Συνάδελφε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παιδαριώδες, να αναφέρεσαι στη δεοντολογική στάση ενός αντιπάλου σου, την στιγμή που ο ίδιος, δεν υπήρξες ποτέ ένας -τουλάχιστον- έντιμος και σεβαστός αντίπαλος, και δεν τήρησες την παραμκρή δεοντολογία και σεβασμό απέναντι σε άλλους συναδέλφους και ειδικότερα σε κοπέλες του χώρου, που δεν γνώρισες ποτέ σου;
Μάθε λοιπόν, έστω και στα γεράματα, ότι οποιαδήποτε επίφαση "αγαθοεργίας" και "ανθρωπισμού" προς μια πτωχή πλην τίμια κοπέλα, που ζητάει να βγάλει πορνικώς το ψωμί της, χάνει κάθε έρεισμα και ειλικρίνεια, όταν συνοδεύεται από συστηματικό θάψιμο και συκοφάντηση άλλων κοριτσιών του χώρου, για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή προσωπική εμπιερία, ενώ υπάρχουν ικανά δείγματα γραφής (όπως πιστοποιούν και τα reviews) για να αντικρούσουν την άδικη επίθεσή σου. Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι Νταβέλης της νεαράς, όπως σε κατηγορούν μερικοί, αλλά ένας θλιβερός υποψήφιος παραγοντίσκος που προσπαθεί με κουτοπονηριές να αποδείξει κάτι, το οποίο όμως,  φύσει και θέσει, δεν μπορεί να υποστηρίξει σαν concept. Τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα η γκάφα σου, και ας επιδείξεις περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση στο μέλλον,
αν θες να λογίζεσαι ταχα για υπολογίσιμο μέλος αυτού του site. Εγώ από την πλευρά μου, σου είπα, ό,τι είχα να σου πώ, και δεν πρόκειται να επανέλθω απαντώντας στις επί προσωπικού προκλήσεις και στις χυδαίες εκφράσεις σου. Αν έχεις κάτι θέτικό να συνεισφέρεις εδώ μέσα, τότε καλοδεχούμενο.
 

gggeee

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Μηνύματα
16
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
0
ρε τί παίχτηκε εδω...ξεκατινιασμα?

υπάρχουν και νταβατζήδες εδω? ...πέφτω από τα σύννεφα!!!!!!
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εδώ αλήθεια ποιος κυρίως απειλείται; Και για ποιον λόγο επί τέλους, επειδή είναι ακριβή ή επειδή είναι κοντή στο 1,65;
ποιος απειλείται? μα εσύ ανόητε και κακιασμένε προμότορα, το κείμενο ήταν πριν σε αναλάβω.
Αλήθεια ρε αληταρά, αν γινόταν πέσιμο στο τσόκαρό σου, νομίζεις πως θα την έβγαζες καθαρή?

Από τον 7ο στην ΓΑΔΑ θα μας έστελνες χαιρετίσματα λούλη
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Συνάδελφε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παιδαριώδες, να αναφέρεσαι στη δεοντολογική στάση ενός αντιπάλου σου, την στιγμή που ο ίδιος, δεν υπήρξες ποτέ ένας -τουλάχιστον- έντιμος και σεβαστός αντίπαλος, και δεν τήρησες την παραμκρή δεοντολογία και σεβασμό απέναντι σε άλλους συναδέλφους και ειδικότερα σε κοπέλες του χώρου, που δεν γνώρισες ποτέ σου;
Μάθε λοιπόν, έστω και στα γεράματα, ότι οποιαδήποτε επίφαση "αγαθοεργίας" και "ανθρωπισμού" προς μια πτωχή πλην τίμια κοπέλα, που ζητάει να βγάλει πορνικώς το ψωμί της, χάνει κάθε έρεισμα και ειλικρίνεια, όταν συνοδεύεται από συστηματικό θάψιμο και συκοφάντηση άλλων κοριτσιών του χώρου, για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή προσωπική εμπιερία, ενώ υπάρχουν ικανά δείγματα γραφής (όπως πιστοποιούν και τα reviews) για να αντικρούσουν την άδικη επίθεσή σου. Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι Νταβέλης της νεαράς, όπως σε κατηγορούν μερικοί, αλλά ένας θλιβερός υποψήφιος παραγοντίσκος που προσπαθεί με κουτοπονηριές να αποδείξει κάτι, το οποίο όμως,  φύσει και θέσει, δεν μπορεί να υποστηρίξει σαν concept. Τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα η γκάφα σου, και ας επιδείξεις περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση στο μέλλον,
αν θες να λογίζεσαι ταχα για υπολογίσιμο μέλος αυτού του site. Εγώ από την πλευρά μου, σου είπα, ό,τι είχα να σου πώ, και δεν πρόκειται να επανέλθω απαντώντας στις επί προσωπικού προκλήσεις και στις χυδαίες εκφράσεις σου. Αν έχεις κάτι θέτικό να συνεισφέρεις εδώ μέσα, τότε καλοδεχούμενο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Μηνύματα
361
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
531
Συνάδελφε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παιδαριώδες, να αναφέρεσαι στη δεοντολογική στάση ενός αντιπάλου σου, την στιγμή που ο ίδιος, δεν υπήρξες ποτέ ένας -τουλάχιστον- έντιμος και σεβαστός αντίπαλος, και δεν τήρησες την παραμκρή δεοντολογία και σεβασμό απέναντι σε άλλους συναδέλφους και ειδικότερα σε κοπέλες του χώρου, που δεν γνώρισες ποτέ σου;
Μάθε λοιπόν, έστω και στα γεράματα, ότι οποιαδήποτε επίφαση "αγαθοεργίας" και "ανθρωπισμού" προς μια πτωχή πλην τίμια κοπέλα, που ζητάει να βγάλει πορνικώς το ψωμί της, χάνει κάθε έρεισμα και ειλικρίνεια, όταν συνοδεύεται από συστηματικό θάψιμο και συκοφάντηση άλλων κοριτσιών του χώρου, για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή προσωπική εμπιερία, ενώ υπάρχουν ικανά δείγματα γραφής (όπως πιστοποιούν και τα reviews) για να αντικρούσουν την άδικη επίθεσή σου. Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι Νταβέλης της νεαράς, όπως σε κατηγορούν μερικοί, αλλά ένας θλιβερός υποψήφιος παραγοντίσκος που προσπαθεί με κουτοπονηριές να αποδείξει κάτι, το οποίο όμως,  φύσει και θέσει, δεν μπορεί να υποστηρίξει σαν concept. Τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα η γκάφα σου, και ας επιδείξεις περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση στο μέλλον,
αν θες να λογίζεσαι ταχα για υπολογίσιμο μέλος αυτού του site. Εγώ από την πλευρά μου, σου είπα, ό,τι είχα να σου πώ, και δεν πρόκειται να επανέλθω απαντώντας στις επί προσωπικού προκλήσεις και στις χυδαίες εκφράσεις σου. Αν έχεις κάτι θέτικό να συνεισφέρεις εδώ μέσα, τότε καλοδεχούμενο.

  :thumbsup:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τα τριάντα ποστ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσεις τις πίπες.

Αυτά θα τα λες εκεί που σε παίρνει, γκέγκε σκατόψυχε? Ναι, πήρα ανάποδες και αναμένονται ακόμα περισσότερες με την πάρτη σου, το αν θα συνεχίσεις να γράφεις ούτε μας απασχολεί, we don`t give a fuck που λένε.

Είδαμε πόσο μεγάλο και στριφνό κουράδι είσαι, κάνε μας την χάρη και μην κλαις άλλο σαν Βούρτση, άδειασέ μας την γωνιά άθλιε αληταρά, τομάρι του κερατά
 

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Μηνύματα
834
Like
1.186
Πόντοι
206
Στις πουτανας την πόδια σφαζονται παλικαρια...
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tι κανει τον νταβα, νταβα;
Πρεπει εχει καποιο οφελος απο αυτο που κανει; Χρηματικο οφελος πχ;
Πολλοι συμπεριφερονται σαν νταβαδες, δεν σημαινει οτι πληρωνονται ομως.
Πχ ο κυριος πιο πανω οντως, μια συγκεκριμενη ιεροδουλη την προστατευει με καθε ευκαιρια. Μπορει να ειναι καψουρης μαζι της, μπορει να γαμαει τσαμπα, μπορει απλα να ειναι απλα φιλος μαζι της.
Απο αυτο μεχρι να κανεις τον προαγωγο, εχει μια τεραστια αποσταση. Και ο συγκεκριμενος για τον οποιο μιλαμε εκανε τον προαγωγο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom