Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
ναι ναι!!!λογικά θα ζήτησε τον κωδικό wi fi του τμήματος και μπήκε να περάσει η ώρα!
ναι ναι!!!λογικά θα ζήτησε τον κωδικό wi fi του τμήματος και μπήκε να περάσει η ώρα!
Δεν παιζει η αγγελιαγια γινε πιο συγκεκριμενος φιλαρακι..κωλαρακι δινει?cif,cim κανει?
Αλήθεια ήταν. Ή κοπέλα ήταν καινούργια εντελώς. Ήμουν ο 2ος πελάτης της. Έχει πρόβλημα με τις αρχες αλήθεια λέει.
Δεν είμαι τρολλ αυτή ειπε να τις βρω πελάτες. Ήθελε να δουλέψει λε λίγους σταθερούς.
Ουτε εγώ μπορώ να την βρω πλέον, μου έστειλε σμσ ότι την πιασαν.
Ρε τυπε ξερεις τι εχω καταλαβει;οτι μαλλον εισαι νταβατζακος τη παρουσιασες σαν ανεξαρτητη και στη συνεχεια θα εμφανιστει στο bou απο το πουθενα σαν ανεξαρτητη αφου πρωτα εχεις κανει την αναλογη διαφημισηΑλήθεια ήταν. Ή κοπέλα ήταν καινούργια εντελώς. Ήμουν ο 2ος πελάτης της. Έχει πρόβλημα με τις αρχες αλήθεια λέει.
Δεν είμαι τρολλ αυτή ειπε να τις βρω πελάτες. Ήθελε να δουλέψει λε λίγους σταθερούς.
το κωλαράκι από την φώτο πάντως δείχνει να είναι κοντά με το κωλαράκι της Έλλης. ..
Φαίνεται ότι το Project δεν πέτυχε και ξαναγύρισε σε "ασφαλή" μονοπάτια!Οκ οποτε το χάσαμε το κορμί πατριώτη.Ας την βγάλει καθαρή λοιπόν η κοπέλα και θα την βρούμε την άκρη εμείς
Αλήθεια ήταν. Ή κοπέλα ήταν καινούργια εντελώς. Ήμουν ο 2ος πελάτης της. Έχει πρόβλημα με τις αρχες αλήθεια λέει.
Eχει εμφανιστει παλιοτερα με αλλο ονομα?Τα σεβη μου γιατι σου κοβει
Τα σεβη μου γιατι σου κοβειΦαίνεται ότι το Project δεν πέτυχε και ξαναγύρισε σε "ασφαλή" μονοπάτια!
Και το πίστεψες? Να της βρεις εσύ πελάτες για ποιο λόγο? Αφού πλέον ξαναπαίζει μπάλα στο γραφείο που ήταν και πρινΑλήθεια ήταν. Ή κοπέλα ήταν καινούργια εντελώς. Ήμουν ο 2ος πελάτης της. Έχει πρόβλημα με τις αρχες αλήθεια λέει.
petrovan, dimitrivan, gianevan ...... Διαλεγεις ενα βαν και προσαρμοζεσαικαλα αυτο το πορνιδιο ξεφτιλιστηκε τελειως
υ.γ. γιατι οι αντμιν δεν ποσταρουν ποιανου κλωνος ειναι ο Gregorvan ??????
man,το ιδιο ισχυει και για σενα!ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!Κατι τυπους σαν εσενα ουτε για να μαζευουν σκουπιδια δε θα τους επερνα στη δουλεψη μου
man,το ιδιο ισχυει και για σενα!ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!
Αστο παιδάκι φιλε δε πειράζει.. μικρος ειναι θα μάθει
τιτλοι τελους.