Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
σαν αρπακτικά περιμενουμε..έτοιμοι για επιθεση!!!παντως φιτιλιαζει με τη μια το νημα με τετοια ποστ
σαν αρπακτικά περιμενουμε..έτοιμοι για επιθεση!!!παντως φιτιλιαζει με τη μια το νημα με τετοια ποστ
σαν αρπακτικά περιμενουμε..έτοιμοι για επιθεση!!!
Μαλακιες η γκομενα ειναι μαλλον fake...Ζηταει φωτογραφιες και λεει σε ολους χρονια πολλα. Μαλλον σαλταρισμενη ειναι///Ομως θα μπορω να πω σε λιγο λεπτομερειες...Παντως δεν πιστευω να χασαμε και τπτ...πάμε για άλλα...
τζάμπα μου σηκώθηκε
αλλά ρε παιδιά νιώθω ανακουφισμένος τώρα και χωρίς να τον έχω παίξει
σαν αρπακτικά περιμενουμε..έτοιμοι για επιθεση!!!
όπως όλοι μας!!σήμερα ένιωσα λίγο γύπας
βρε ποια μου θυμηζει...ποια μου θυμηζει....Μαλακιες η γκομενα ειναι μαλλον fake...Ζηταει φωτογραφιες και λεει σε ολους χρονια πολλα. Μαλλον σαλταρισμενη ειναι///Ομως θα μπορω να πω σε λιγο λεπτομερειες...Παντως δεν πιστευω να χασαμε και τπτ...
βρε ποια μου θυμηζει...ποια μου θυμηζει....
Ριχτα guru !!!! Ριχτα διοτι κι εμενα κατι μου θυμηζει το σουλουπι της .... κατι σε Ιορδανιδου δεν την λεγανε εκεινη ... ???, αν βεβαια ειναι αληθινες η φωτος στο προφιλ τηςβρε ποια μου θυμηζει...ποια μου θυμηζει....
Δεν ειναι...Και το παραδεχτηκε...Ριχτα guru !!!! Ριχτα διοτι κι εμενα κατι μου θυμηζει το σουλουπι της .... κατι σε Ιορδανιδου δεν την λεγανε εκεινη ... ???, αν βεβαια ειναι αληθινες η φωτος στο προφιλ της
Θα μπορεσω να σας δωσω απαντηση συντομα φιλοι μου...
Αν μιλαμε για την Agent, συμφωνω...ροδίνη
Ειπα κι εγω σιγα μην παιζει τετοιος Ρωσσομουναρος τετοιος Ρωσσοτσολιας να ψαρευει πελατακια κι ελληναρες απο fubu !!!!! Τετοιος high class μουνος θα τον ειχε ηδη καβατζωσει κανα Glamour η κανα Amour , δεν παιζει με τιποτα να επαιζε μπαλιτσα απο μονη της στα φατσοβιβλιαΔεν ειναι...Και το παραδεχτηκε...
Ακριβως!Ειπα κι εγω σιγα μην παιζει τετοιος Ρωσσομουναρος τετοιος Ρωσσοτσολιας να ψαρευει πελατακια κι ελληναρες απο fubu !!!!! Τετοιος high class μουνος θα τον ειχε ηδη καβατζωσει κανα Glamour η κανα Amour , δεν παιζει με τιποτα να επαιζε μπαλιτσα απο μονη της στα φατσοβιβλια
Πως ξερεις οτι ειναι σαλταρισμενη? Την ξερεις? Βγηκατε για φαγητο η καφε? Η μηπως κλεισατε ραντεβου σε καποιο χοτελι? Ξερεις ποσους κλωνους εχει(ειχε)? Γιατι εγω τα εψαξα ολα αυτα...Και ξερω. Και την ξερω...Εκτος και αν διαβασες το τελευταιο ποστ που της ανεβασα.Ακριβως!
Καμια σαλταρισμενη agent θα ειναι..
Μ αρεσει που περιμενουμε ολοι τον καταδρομεα ζαντ για ενημερωση!
Και γιατι να το καβατζωσει το γραφειο? Για να παιρνει αυτη τα 50 και οι αλλοι το 100ρικο? Υπαρχουν και οι αλλες. Που τιμολογουν στο 70αρι και ειναι και μουναροι φιλε...Παραδειγματα εχουμε και εδω μεσα. Γραφειο πριν 7 χρονια η κοπελα χρεωνε 150 και επαιρνε στο χερι 50. Βγηκε μονη με +*** κατι (για να μην καρφωσουμε και την κοπελα)και εσπασε ταμειο .Ειπα κι εγω σιγα μην παιζει τετοιος Ρωσσομουναρος τετοιος Ρωσσοτσολιας να ψαρευει πελατακια κι ελληναρες απο fubu !!!!! Τετοιος high class μουνος θα τον ειχε ηδη καβατζωσει κανα Glamour η κανα Amour , δεν παιζει με τιποτα να επαιζε μπαλιτσα απο μονη της στα φατσοβιβλια
Πως ξερεις οτι ειναι σαλταρισμενη? Την ξερεις? Βγηκατε για φαγητο η καφε? Η μηπως κλεισατε ραντεβου σε καποιο χοτελι? Ξερεις ποσους κλωνους εχει(ειχε)? Γιατι εγω τα εψαξα ολα αυτα...Και ξερω. Και την ξερω...Εκτος και αν διαβασες το τελευταιο ποστ που της ανεβασα.