thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Εθνικοτητα τυπε μου?
δεν ρωτησα γιατι δεν με απασχολει ποτε...!!
ελληνιδα μου φανηκε ομως αδερφε....
Εθνικοτητα τυπε μου?
Φιλε το εστειλα με πμ αλλα καλυτερα να απαντησεις εδω, να το δουνε και οι ενδιαφερομενοι.δεν ρωτησα γιατι δεν με απασχολει ποτε...!!
Φιλε το εστειλα με πμ αλλα καλυτερα να απαντησεις εδω, να το δουνε και οι ενδιαφερομενοι.
Απο φατσα τι λεει;
Γιατι δεν της λες να εγγραφεί εδώ?δεν ρωτησα γιατι δεν με απασχολει ποτε...!!
ΟΚδεν ρωτησα γιατι δεν με απασχολει ποτε...!!
Γιατι δεν της λες να εγγραφεί εδώ?
Οδοντοκρεμα όχι, αλλά λιστεριν βεβαίως.
ΩΧ αρα μας διαβαζει....κακο αυτομαν, δεν ειμαι μανατζερ, αν/οταν δοκιμασουν και αλλοι, θα γραφτουν κ αλλες γνωμες και θα αρχισει να ξεκαθαριζει το τοπιο, τωρα αν θελει να γραφτει, θα το κανει μονη της (το ξερει το σαιτ)
ΟΚ
λιγη σημασια εχει..!Που την ξετρυπωσες?? Εχει σημασια γιατι η τιμη ειναι χαμηλη αλλα ΚΑΛΗ
Μαν κοψε κατι. Παιζουν καλες επιλογες στα 80.ΟΚ
λιγη σημασια εχει..!Που την ξετρυπωσες?? Εχει σημασια γιατι η τιμη ειναι χαμηλη αλλα ΚΑΛΗ
Καλυτερα οχι οδοντοκρεμα διοτι η οδοντοβουρτσα προκαλει μικροπληγες οποτε δεν ειναι καλο το πλυσιμο δοντιων αμεσως πριν την συναντηση αλλα λιγο πιο πριν. Λιστεριν ειναι καλυτερο και επιβαλλεται
εχετε πει στην πουτανα με το που μπαινει στο δωματιο...
λοιπον, γδυσου, πλυσου, και ξηγησου λιστεριν ???????????????????????
Δεν με καταλαβες μαλλον τυπε μου. Μια χαρα επιλογες παιζουν στα 80 απλα δεν ειναι πολλες σαν πρωτοεμφανιζομενες. ΤεσπαΜαν κοψε κατι. Παιζουν καλες επιλογες στα 80.
Το καινουργιο, το αφθαρτο μας εξιταρει.
το τηλ ρε φιλος σε παρακαλωπαιδια λεω και εδω...
η μικρη ειναι 20 και μενει με τους δικους της...
με εχει κραξει ηδη... μονο σμσ για να συνενοηθειτε....
και σε μεν πμ αν θελεις μαν70 ευρω, 2μπαλες, ακα, τα δεχεται παντου, τρωει ξυλο και γουσταρει 2funny
με +30 pissing και τα καταπινει (τα χυσια οχι τα ουρα...)
συντομα μου ειπε και κωλο στο μενου....
οποιος ενδιαφερεται πμ....
σορυ μαγκες, δεν ηξερα αν επρεπε να το αναφερω στις ανεξαρτητες η στις amature...
Συμφωνώ μαζί σου Alex, υγειονομική βόμβα μου μυρίζεται...Tύπε, και μονο που ειπες για κατούρημα ως εξτραδακι, αποτελεί λογο να μην εχω κανενα ενδιαφερον.
άσε που ήδη θα κάηκε θα την γ@μησουν στο τηλέφωνοΣυμφωνώ μαζί σου Alex, υγειονομική βόμβα μου μυρίζεται...