!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
gkarntasi τη χαλασες την αγγελιαεγω δεν ειμαι σοβαρος, δε σε παιρνω.
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ !
να τη βλεπαμε και μεις
gkarntasi τη χαλασες την αγγελιαεγω δεν ειμαι σοβαρος, δε σε παιρνω.
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ !
το εκανα αλλα δεν μπορω να την βρωΕίχε πέρυσι profile στο Baddo στο Mampa, δεν θυμάμαι που, μπορεί να έχει ακόμη αλλά και σε ενα αλλο site δεν το θυμάμαι όμως. Δεν έφτασε σε..ολοκλήρωση η σχέση μας γιατί τότε ήθελε από πλήρες βιογραφικο, φωτο, εκανε ραντεβού μονο σε παραλια και εκει κοντά κλπ κλπ. Τότε ζητούσε τουλάχιστον 150 και το έπαιζε λες και ήταν δεν και ξερω και εγω ποιά. Περισσοτερο με ειχε βάλει στην πριζα ..λογω δυσκολίας Και τώρα για..αντιποινα!! Εαν φυσικά ισχύουν ακόμη αυτα που λεει περι τιμής ο συνάδελφος Jimaros. Την θυμήθηκα εύκολα απο την φωτο.
Για να δεις φωτο εμφάνιση κλπ, βαλε
ORAIA , OMORFI, SEXY, NEA ,MONO ME SOUVAROUS ANTRES στο Google και μετά δες την στην αποθηκευμενη σελιδα.
το εκανα αλλα δεν μπορω να την βρω
ε τοτε κοιτα του τζιμη την φοτο..
το εκανα αλλα δεν μπορω να την βρω
Τελος παντων το τηλεφωνο που το βρισκουμε....την ειδα!!!!!!!!oraia-omorfi-sexy-nea-mono-me-souvarous-antres-kai-me-pliromi-
Βαλε και αυτο για ψαξιμο και μετα θα πατησεις/ανοιξεις εκει που λεει αποθηκευμενη σελιδα. Δεν γινεται να μην στο εμφανίσει.
oraia-omorfi-sexy-nea-mono-me-souvarous-antres-kai-me-pliromi-
Βαλε και αυτο για ψαξιμο και μετα θα πατησεις/ανοιξεις εκει που λεει αποθηκευμενη σελιδα. Δεν γινεται να μην στο εμφανίσει.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩ ΝΟ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ . ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕμφανισιακά ξερουμε πως είναι. Φατσα καρτα είναι πλεον, τωρα το ειδα, αλλά δεν είμαι μαρτυριάρης, αν θελει ο ''φωτογραφος'' ας κανει μονος του ανακοινωση.
Το ΤΗΛ όμως ευχαρίστως θα το ήθελα να ''ξεκαθαρίσω'' κατι παλιά προηγούμενα με την συγκεκριμένη ρωσσομούνα.
Δεκτά και pm !!
ΚΑΛΑ ΡΕ IBLIS ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ .............
ψάχνω αυτή την amateur από παλιά αγγελία. λέει σε κανεναν τίποτα ?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/98546_1316032608.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καπου τον ξερω αυτον τον τυπο... :think: :2funny:
steile πμ το τηλ ρε γκαρντασιoraia-omorfi-sexy-nea-mono-me-souvarous-antres-kai-me-pliromi-
Μουφα ειναι... κανονιζεις τα παντα και την μερα της συναντησης που θα σου πει και καλα την ακριβη ωρα και μερα...
Χ Α Ι Ρ Ε Τ Α Ι !!!!!!!!!!!
Ειρηνη Μ λεει πως ειναι το ονομα της και το πουτσο κλαιγανε...
Δυο φορες με γλεντησε...
οχι ρε φιλος, ειμαι καλο παιδι ;) ;)ΚΑΛΑ ΡΕ IBLIS ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ .............
μου έδωσε τηλ... τι να κάνω να κλείσω ραντεβού? ? για τη πιτσιρίκα λέω....Τελικα υπαρχει καποιος που να εκανε ραντεβου με την δεσποινιδα;
Τη συναντησα και εχω ανεβασει και κριτικη.Τελικα υπαρχει καποιος που να εκανε ραντεβου με την δεσποινιδα;