Καλημέρες,
μάλλον κάποιοι από αυτούς που μου ζήτησαν το τηλέφωνο με κακομελετούσαν...ο λόγος είναι απλός,η ίδια η τάνα μου ζήτησε να μην το δώσω πουθενά...Μάλλον νομίζει με το υποτυπώδες τσεκάρισμα που κάνει θα φιλτράρει τους ...μια υπόθεση κάνω,όχι πως έχω τίποτα με αυτούς,αλλά μπορεί να είχε εκείνη πρόβλημα....Για να απαντήσω και στα άλλα 2 μυνήματα σου,συμφωνώ μαζί σου και το πιστεύω ότι μπορεί να έβαλε άλλα ραντευού με 120Ε ,ίσως και παραπάνω, και βρήκε μια φτηνή δικαιολογία να ακυρώσει εμένα που θα της έδεινα μόνο 100Ε.Όπως και να 'χει δεν ξηγήθηκε καλά και δε σεβάστηκε τους πελάτες.Το άλλο που δεν έχω πει μέχρι τώρα είναι ότι της το είχα πει ότι είμαι μέλος σε αυτό το σάϊτ και ότι θα έγραφα αρχικά γενικά για αυτήν και έπειτα σχόλια για το πως περάσαμε,πράγμα που πιθανότατα θα βοηθούσε να μαζέψει τα χρήματα που θέλει πιο σύντομα.Τέλος από ανθρωπιά πιο μετά χτες της έστειλα ένα χεσεμές για το αν όλα καλά σχετικά με τον έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που μου είπε ότι της συνέβει 20 λεπτά πριν το ραντευού... Τώρα που το ξανασκέφτομαι λίγο πιο ήρεμα,γιατί να μου στείλει άκυρο 20 λεπτά πριν αφού για να ερχόταν χρειάζεται λίγο παραπάνω από μισή ώρα με τα ΜΜΜ,δρομολόγια Σαββάτου και με απεργία τα ταχί???
... μήπως την συνάντησες τις επόμενες μέρες