Καλησπέρες συναθλητές,
εντόπισα ένα 18χρονο αματούρι,ποστάρω την αγγελία και την συνομιλία που είχαμε.Μάλλον το χειρίστηκα λάθος και με γράφει εδώ και 1 ώρα και με νευρίασε πολύ.Από ότι την ψυχολόγησα προσέχει πολύ και δεν θέλει μεγάλους.
η αγγελία :
η συνομιλία που είχαμε μέσω μάιλ :
ΕΓΩ : γεια σου...πες μου τι αμοιβή ζητάς και τι προσφέρεις...
ΕΚΕΙΝΗ : προσφέρω ότι ζητάς για αυτό πες μου την ηλικία σου και το τι ακριβώς ζητάς και εγώ θα σου πω την αμοιβή!
ΕΓΩ : αφού έχει σημασία για εσένα,23 είμαι,εσύ είσαι 18?
ΕΚΕΙΝΗ : ναι 18 είμαι!
ΕΓΩ : θα μπορούσες να μου περιγράψεις την εμφανισή σου,θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες μια φωτογραφία σου,ακόμα και χωρίς πρόσωπο...ακόμα πες μουπόσα ζητάς,τι προσφέρεις και που μπορούμε να συναντηθούμε...
ΕΓΩ : σε βρήκα μέσω του μαίϊλ στο φέϊσμπουκ,αν έχεις φωτογραφία εκεί μπορείς να με κάνεις αντ να σε δω και μη μου στείλεις από εδώ,με ρώτησες πριν τι ζητάω,κλασικό σεξ με προφύλαξη και αν κάνεις στοματικό έρωτα με ή χωρίς προφύλαξη,αυτά.ζητάς αμοιβή με την ώρα ή με την εκτόνωση?
ΕΚΕΙΝΗ : είμαι 1,60 47 κιλά καστανή προσφέρω ότι ζητάς οπότε μου λες τι ζητάς και σου λέω την αμοιβή!
ΕΓΩ : 1.60 47 κιλά μου αρέσει ,ζητάω κλασικό σεξ με προφύλαξη και αν κάνεις και στοματικό έρωτα με ή χωρίς προφύλαξη,αυτά.ζητάς αμοιβή με την ώρα ή με την εκτόνωση?που μπορούμε να συναντηθούμε σε δικό σου/μου χώρο ή σε ξενοδοχείο?
ΕΚΕΊΝΗ : η τιμή πάει ανάλογα σε αυτά που μου είπες πχ είναι 120
ΕΓΩ : θέλεις για 2 ώρες 120Ε όσες φορές αντέξω (περίπου 3-4 σε 2 ώρες) και αν πάμε σε ξενοδοχείο το πληώνω εγώ?κάνεις στοματικό έρωτα χωρίς προφύλαξη?
ΕΓΩ : θες να τα πούμε από το τηλέφωνο?να σου δώσω το δικό μου να μου κάνεις αναπάντητη να σε πάρω?
ΕΓΩ : σε χάλασε κάτι?
Αυτά,ελπίζω να μην τα μετάφρασα άδικα από γρεκλίς σε Ελληνικά και κάποιος άλλος πιο έμπειρος από εμένα που θα πάει περισσότερο με τα νερά της να την
.Ομολόγω η σημερινή
με έκανε κάπως απότομο...