Τη συναντησα και εχω ανεβασει και κριτικη.
ρε παιχτη που την ανεβασες την κριτικη???????????
Τη συναντησα και εχω ανεβασει και κριτικη.
Επαναλαμβανω...ρε παιχτη που την ανεβασες την κριτικη???????????
Xaxa τόσο χάλια ρε φίλε... :-κατ αρχην θα σε στηση και θα περιμενεις καμια ωρα στο hotel μεχρι να ερθη. κωλος πηγαδι δεν φιλαει και μολις χυσεις θα σηκωθει να φυγει.
κατ αρχην θα σε στηση και θα περιμενεις καμια ωρα στο hotel μεχρι να ερθη. κωλος πηγαδι δεν φιλαει και μολις χυσεις θα σηκωθει να φυγει.
Που υπαρχουν αλλες φωτο της να δω...?? δεν ξερω ρε παιδια σαν οικονομικο το ψηνα....καλη φενεταιαν συνδυασεις τα παραπανω με τη γενικη εμφανιση και απο αλλες φωτο, δεν αξιζει ουτε τσαμπα..
για τσαμπα αξιζει.αν συνδυασεις τα παραπανω με τη γενικη εμφανιση και απο αλλες φωτο, δεν αξιζει ουτε τσαμπα..
εε ειπα και γω....για 50 ρε μαγκες λεει νομιζω...για τσαμπα αξιζει.
για τσαμπα αξιζει.
Επαναλαμβανω...
Πολυ ομορφο baby-face, πολυ καλη πιπα, ξεφουσκωτο-πεσμενο βυζι, σαν να εχει θηλασει, μετριο σωμα κανονικων κιλων
και αρκετα καλο γαμησακι...
OVER...
Χα χα εε ναι τοσα αντε το πολυ απο 70....κριση μαγκες... :- :'(Billåkøs απο ενα 50αρικο ο καθενας ?
ελεος....no group sex only...3some !!να μαζευτουμε πιο πολλοι να πεσει στο 20ρικο?
εγω ρε παιδια την εχω παρει 4 φορεσ δεν με χει στησει ποτε,καθετε στο δωματιο τουλαχιστον 40 λεπτα για μια φορα[ολα μαζι]και αν θελω δευτερο κουλουρι ακομα 20 συν 20 το ξενεδοχειο και ειμαι μια χαρα.αλλα αυτα βεβαια ειναι και γουστα και πωσ θα τησ φερθεισ απο την αρχη..ο καθενασ εχει την γνωμη του και την αποφαση του ομωσ..ευχαριστωΠαράθεση από: Billåkøs link=topic=33783.msg3248589#msg3248589 date=1320183069
Tόσο χάλια είναι .....????
Ας πει αναλυτικα οποιος συναγωνιστης την εχει δοκιμασει???
κατ αρχην θα σε στηση και θα περιμενεις καμια ωρα στο hotel μεχρι να ερθη. κωλος πηγαδι δεν φιλαει και μολις χυσεις θα σηκωθει να φυγει.
Μάλιστα κύριοι. Έτσι ακριβώς είναι, αλλά δεν μαθαίνουμε, ούτε διαβάζουμε...
Η τύπισσα έχει πάνω από, και εγώ δεν ξέρω πόσες, αρνητικές κριτικές εδώ και καιρό.
Καλά κάνετε και ρωτάτε. Και όσοι ξέρουν, καλά θα κάνουν να απαντούν.
Αυτά.