The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
για κοψιμο?
Μάλλον για λουκάνικα.
Πόσα κιλά άραγε να βγαίνουν από τον περιφέρειά της και τα μπράτσα της?
για κοψιμο?
καλημερα, εχει δοκιμασει κανεις την κοπελιά?
καλημερα, εχει δοκιμασει κανεις την κοπελιά?
πηγαινε στο θρεντ του μισελ & διαβασε-ρωτα οτι θες..ρε μαγκες, λιγη βοηθεια. Τη Τανια που αυτη τη στιγμη ειναι με καλες κριτικες στην αρχικη σελιδα, που μπορω να τη βρω? Αν εχει κανεις τηλ. η σελιδα σε ιντερνετ ας μου το στειλει με π.μ. Ευχαριστω παιδες...
Εγω ψηνομαι για Πένυ ωραιο κορμί φαίνεται να έχει + καλες κριτικες.Αν μπορει καποιος να στειλει σε πρ.μ. πλεροφοριες!
Αυτος εισαι!ωραιος!Δωσε pleasure στο λαό!
η μεγαλη πλακα ειναι οτι δεν εχω γαμησει ακομη την εβιτα αλλα οταν & αμα βρω χρονο,θα την τιμησω & αυτην..Αυτος εισαι!ωραιος!Δωσε pleasure στο λαό!
Κατσε η Πενυ δινει κώλο? Εγω μονο τη Μαιρη ειχα παρει και έμεινα ικανοποιημένος αλλά θέλω κάτι αλλο αυτη τη φορα.η μεγαλη πλακα ειναι οτι δεν εχω γαμησει ακομη την εβιτα αλλα οταν & αμα βρω χρονο,θα την τιμησω & αυτην..
δεν ξερω παιχτη..Κατσε η Πενυ δινει κώλο? Εγω μονο τη Μαιρη ειχα παρει και έμεινα ικανοποιημένος αλλά θέλω κάτι αλλο αυτη τη φορα.
Απο τις κριτικες απογοητεύομαι σε αυτο το κομματι γι αυτο ρωτάω εσενα μπας και ξέρειςδεν ξερω παιχτη..
διαβασε τις κριτικες της..
Απο τις κριτικες απογοητεύομαι σε αυτο το κομματι γι αυτο ρωτάω εσενα μπας και ξέρεις
Κατσε η Πενυ δινει κώλο? Εγω μονο τη Μαιρη ειχα παρει και έμεινα ικανοποιημένος αλλά θέλω κάτι αλλο αυτη τη φορα.
ναι δίνει κώλο στην αρχή δεν έδινε αλλά τωρα πλέον δίνει
ναι δίνει κώλο στην αρχή δεν έδινε αλλά τωρα πλέον δίνει
μεχρι να βρεις χρονο....θα εχει αποσυρθει....η μεγαλη πλακα ειναι οτι δεν εχω γαμησει ακομη την εβιτα αλλα οταν & αμα βρω χρονο,θα την τιμησω & αυτην..
δεν πειραζει ρε παιχτη..μεχρι να βρεις χρονο....θα εχει αποσυρθει....