Συναγωνιστές σας στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς.Συγνώμη που θα πεταχτώ έτσι στη μέση,αλλά διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα αντιμετώπισα τους εξής προβληματισμούς.
Ο τίτλος του thread είναι amateur call girls.Από ότι διάβασα στις παραπάνω 186 σελίδες οι προτάσεις που γίνονται είναι για κορίτσια τα οποία έχουν όχι μόνο επαγγελματισμό στην συμπεριφορά τους αλλά και στις απαιτήσεις τους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).Μιλάμε για κορίτσια άκρως οργανωμένα,με δικό τους site,καθώς και για ζητούμενες ταρίφες οι οποίες φτάνουν ή και ξεπερνούν τις ταρίφες επαγγελματιών cg.Άρα δεν μιλάμε για ερασιτέχνιδες αλλά για άκρως επαγγελματικές προτάσεις.
Διαβάζοντας στην αρχή του νήματος κατάλαβα ότι οι ερασιτέχνιδες cg έχουν ως αβαντάζ ότι :
α)Είναι πολύ πιο περιποιητικές στις υπηρεσίες τους,και δεν σου βγάζουν αυτόν το κακώς εννοούμενο επαγγελματισμό
β)Οι οικονομικές τους απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλότερες από τις απαιτήσεις των επαγγελματιών.
Και ξεκινώντας από το α θεωρούμε ότι πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε κάποια η οποία να "σέβεται" (πολύ χρησιμοποιημένο αυτό) τα λεφτά που της δίνουμε.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?????????
Αν δεν σέβεται κάποιος τα χρήματα που του δίνουμε ,για οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία,τρώει μαύρο.ΤΕΛΟΣ.Και αυτό ιχύει για όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών.Αν υπάρχει κάποιος να διαφωνεί μαζί μου είμαι στη διάθεσή του να του το εξηγήσω.
Και συνεχίζουμε στο β.Διαβάζοντας παιδιά το νήμα διαπίστωσα ότι είναι αυτό απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.Ακούς εκεί 250 ευρώ για amateur?Και στην επαγγελματία τι να πληρώσουμε δηλαδή?1000?Μήπως και αυτά είναι λίγα?
Γενικά παρόλο που δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε οι Έλλημες ως λαός είμαστε τεράστια κορόιδα.Και για να μην παρεξηγηθώ πρώτος από όλους ΕΓΩ.
Με τέτοια υπερπροσφορά που υπάρχει είναι δυνατόν οι τιμές αντί να πέφτουν να ανεβαίνουν?Πριν από 15 χρόνια(ίσως και λίγο παραπάνω) με την έλευση "αιθέριων υπάρξεων" από τις χώρες του ανατολικού μπλοκ ανέβηκε τρελλά ο ανταγωνισμός στις πουτάνες,με αποτέλεσμα είτε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι καλλύτερες είτε οι τιμές χαμηλότερες.Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ανέβηκαν οι τιμές ΄σε τέτοιο επίπεδο?Ενώ ταυτόχρονα το επίπεδο των υπηρεσιών πεφτει κατακόρυφα (είτε σε επίπεδο εμφάνισης,είτε συμμετοχής,είτε συμπεριφοράς).
Θα ήθελα να μάθω γιατί πρέπει να κάποιος να δουλεύει 2 μέρες για να πάει να γαμήσει για ένα 20λεπτο?Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?Δεν μπορώ να βρω άλλη λογική απάντηση εκτός του ότι "αφού τα ζητάμε και μας τα δίνουνε γιατί να ρίξουμε τις τιμές"?.
Θέλω να γράψω και άλλα για πρώτο post φτάνει.Περιμένω απαντήσεις τροφή για σκέψη.