Καλησπέρα κορίτσι μας γλυκό
Πότε θα ανέβεις Σαλονίκη?
δεν ξερω ακομα.....
Καλησπέρα κορίτσι μας γλυκό
Πως να ανεβη πριν ενα μηνα που σας ελεγα 5 μονο μαζευτηκαμε,αντε κανονιστε να μαζευτουμε τουλαχιστον 10 και την φερνουμεΚαλησπέρα κορίτσι μας γλυκό
Πως να ανεβη πριν ενα μηνα που σας ελεγα 5 μονο μαζευτηκαμε,αντε κανονιστε να μαζευτουμε τουλαχιστον 10 και την φερνουμε
ολο κακιες εισαι ο κοριτσαρος εχασε στα βυζακιαΚανονίστε παραπάνω, γιατι μόνο 10 θα σας πέσει η μέση Αθήνα-Σαλονίκη... 20 και βάλε.. Mayia tour open in salonica soon!
Ερχέται η MAYA Σαλόνικα;! :oολο κακιες εισαι ο κοριτσαρος εχασε στα βυζακια
Καμια Θεσσαλονικη δεν ανεβαινει;;Κριτική για την Alexia ή αλλιώς Sara (μόλις έφυγε)
Ήρθε στο χώρο μου ακριβώς την ώρα που είχαμε πει.
Πολύ ωραία κοπέλα 29 χρονών, απίστευτο σώμα, καλή πίπα, στητό καλό βυζί και τρελό γαμήσι
Παίδες πάρα πολύ καλό κομμάτι.. Τη συνιστώ!!
Ιδανική για κατάσταση GFE, γουστάρει να γαμιέται, πάθος, φιλιά στο στόμα κτλ.
Κάτσαμε μετά και ήπιαμε τα ποτάκια μας και τα είπαμε με την υσηχία μας, και κουβέντα για λεφτά, της τα έδωσα εγώ την ώρα που ήταν στην πόρτα και έφευγε....
150Ε-1 ώρα
Καμια Θεσσαλονικη δεν ανεβαινει;;
ολο κακιες εισαι ο κοριτσαρος εχασε στα βυζακια
Μια κουβεντα ειναι αυτο...Φιλέ μου ελάτε αθηνά!! δύσκολα τα πράγματα για εκει πάνω προφανώς!
Κριτική για την Alexia ή αλλιώς Sara (μόλις έφυγε)
Ήρθε στο χώρο μου ακριβώς την ώρα που είχαμε πει.
Πολύ ωραία κοπέλα 29 χρονών, απίστευτο σώμα, καλή πίπα, στητό καλό βυζί και τρελό γαμήσι
Παίδες πάρα πολύ καλό κομμάτι.. Τη συνιστώ!!
Ιδανική για κατάσταση GFE, γουστάρει να γαμιέται, πάθος, φιλιά στο στόμα κτλ.
Κάτσαμε μετά και ήπιαμε τα ποτάκια μας και τα είπαμε με την υσηχία μας, και κουβέντα για λεφτά, της τα έδωσα εγώ την ώρα που ήταν στην πόρτα και έφευγε....
μπορω να εχω με πμ καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας με την εν λογω κορασιδα????ευχαριστω εκ των προτερων
τελικα πως τι βρισκουμε ρε παιδια
τελικα αυτη την alexia πως τη βρισκουμε????
Φίλε μου θα σου απαντήσω κάτι πολύ σαφές το οποίο να το δούνε και άλλοι εδω μέσα.
Πριν καιρό που είχα γραψει μία καλή κριτική γέμισα με ΠΜ. Για να βοηθήσω και εγώ λοιπόν έδινα msn και έλεγα και πως με λένε και με τι ασχολούμε για να τους δεχτεί η κοπέλα μιας και δούλευε με κλειστό κύκλο (όχι αυτή, για άλλη μιλάω). Οι μισοί έκλειναν ραντεβού και την έστειναν.. Άλλοι μισοί την απειλούσαν και άλλοι τόσοι ήταν ανήλικοι και ήθελαν να τις δείξουν την πούτσα τους στην κάμερα..
Και ολα αυτα χρησιμοποιόντας το ονομα μου!!!!
Από τη μέρα εκείνη σταματισα να εμπιστεύομε εδω μέσα τους δήθεν ευγενικούς-μαλάκες που με ευγενέστατο τρόπο ζητουν πληροφορίες (χωρις να λεω για σενα προσωπικα) και δίνω πληροφορίες μόνο σε όσους βλέπω απο τις κριτικές τους οτι όντως έχουν βοηθήσει εδω μέσα και μόνο σε όσους γνωρίζω προσωπικά.. Οπότε κάνε λίγο υπομονή.. Συνέδραμε και εσύ λίγο στο site με εστω και λίγες πληροφορίες-κριτικές και ίσως κάποιος σου δώσει στοιχεία επικοινωνίας...
τελικα πως τι βρισκουμε ρε παιδια
δοκιμασε καποιος τη κενουργια της νιοβης?