Φιλε icwg,εκει ακριβως ομως ειναι το προβλημα..
Γιατι μιλωντας με στοιχεια και στατιστικες,η πιθανοτητα να μπει Αλβανος,ειναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ μεγαλυτερες απο το να μπει ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ αλλης εθνικοτητας..
Αυτο δε σημαινει οτι καταδικαζω ΟΛΟ το εθνος των Αλβανων...Αυτοι ομως,οι συγκεκριμενοι Αλβανοι,που εχουν ερθει στην Ελλαδα(αυτους γνωρισα και συναναστραφηκα-αυτους κρινω),ειναι στη μεγαλη τους πλειοψηφια ?σκαρτοι?...Και στην ιδια ?φαρα? ανηκουν κι αυτοι που εχουν παραμεινει στην Αλβανια και εγειρουν τα θεματα περι δηθεν αλυτρωτων πατριδων και διεκδικουν εδαφη απο τις ομορες χωρες..
Μέγα λάθος, να μπεις στα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ πριν μιλάς...Η έξαρση της εγκληματικότητας σε ποσοστά δείχνει υπεροχή ελλήνων. Οι αλβανοί έρχονται δεύτεροι αλλά μόνο σε καταγγελίες (!), πρόσεξέ το. Όσο αφορά τις φυλακές τα στατιστικά πάλι δείχνουν υπεροχή κρατουμένο συντριπτική ελλήνων (ναρκομανείς, κλέφτες, δολοφόνοι, κτλ).
Είναι γεγονός πάντως ότι αλβανοί έμαθαν από έλληνες και ρώσους καλά τη δουλειά της παρανομίας και πάνε να τους πάρουν τα γκέμια.
Δε μπορώ όμως να τους καταδικάσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΛΟΥΣ.
Για τα αλυτρωτικά σχέδια, και οι Σέρβοι το ίδιο πρόβλημα δεν έχουν; Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν. Αμα ο κ. Μπους και οι παρακαθήμενοι του έχουν αποφασίσει πριν 30-50 χρόνια να φτιάξουν Μεγάλη Αλβανία ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και οι άλλοι το ξέρουν και το έχουν αποδεχθεί. Εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι έλληνες όμως τι κάνουμε;;; Προσπαθούμε να αντιδράσουμε; Μήπως αν σφάξουμε 5-6.000 αλβανούς διορθώσουμε την κατάσταση; Μήπως αν θέλουν να κατεβάσουν τους Βούλγαρους στη θεσσαλονίκη ΔΕΝ θα το κάνουν;
Και εγώ σου λέω ξαφνικά ξυπνάει το 99% των ελλήνων και το καταλαβαίνει. Θα το δει έτσι θα το δει αλλιώς και στο τέλος θα πει "αει στο καλό, στο κολωνάκι που πίνω το Σάββατο τον καφέ μου δε θα πατήσουν...".
Συγγνώμη αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Μια οικονομική κατάκτηση των γειτόνων μας, μια εξάρτηση πολιτιστική, ένα δυνατό λόμπυ στο εξωτερικό, μια πίεση - βέτο στην ΕΕ (τι είναι αυτό;) και όχι μια ρατσιστική αντιμετώπιση που είναι επιφανειακή. Αλλά τι να λέμε...εδώ είχα γράψει πρόταση-σοκ που μου είπε Γάλλος για τα Σκόπια και με κούφανε..."Μακεδονία θέλουν αυτοί, εντάξει. Ονομάστε και εσείς Σκόπια μια μικρή πόλη και κάντε της διαφήμιση στο εξωτερικό για κάτι άσχετο...θα πάθουν πλάκα ατελείωτη...". Πολιτική του κώλου θα μου πεις...τελικά ίσως είναι καλύτερο από το γλύψιμο του κώλου...