You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανική προπαγάνδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 167
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μεταναστες αδελφια μαςΚαι πείτε μου τώρα όλοι εσείς:Αν έβγαινε δημοψήφισμα να φύγουν οι ξένοι και ιδίως οι Αλβανοί απο την Ελλάδα θα ψηφίζατε θετικά?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
εγω προσωπικα θα ψηφιζα θετικα...!!Και πείτε μου τώρα όλοι εσείς:Αν έβγαινε δημοψήφισμα να φύγουν οι ξένοι και ιδίως οι Αλβανοί απο την Ελλάδα θα ψηφίζατε θετικά?
η Ελλαδα εχει γινει ασυλο για πολλους μεταναστες...!!
και τι δεν εχουμε απο αλλοδαπους..!!!
δεν θα ψηφιζα θετικα τοσο για θεμα ρατσισμου οσο για ολα αυτα πο εχουνε συμβει απο τοτε που αποκτησαμε ολους αυτους τους ξενους στην χωρα μας..!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ξέρετε τι σχέση έχουν οι Αρβανίτες με τους Αλβανούς ?
Μιλάνε την ίδια γλώσσα ? δεν μιλάνε ? μιλάνε
Ύπαρχοι λοιπόν πρόβλημα με τους Αρβανίτες και ποια είναι οι καταγωγή τους ?
Πως βρεθήκανε στην Ελλάδα , ποιος τους έφερε , και πήραν τα φιλέτα της γης που κατέχουν .
Θα σας παρακαλούσα εάν κάποιος μπορεί να απάντηση είναι μια απορία που την έχω χρόνια αλλά μάλλον δεν γνωρίζει κανένας
Ευχαριστώ
Hunter1000
Μιλάνε την ίδια γλώσσα ? δεν μιλάνε ? μιλάνε
Ύπαρχοι λοιπόν πρόβλημα με τους Αρβανίτες και ποια είναι οι καταγωγή τους ?
Πως βρεθήκανε στην Ελλάδα , ποιος τους έφερε , και πήραν τα φιλέτα της γης που κατέχουν .
Θα σας παρακαλούσα εάν κάποιος μπορεί να απάντηση είναι μια απορία που την έχω χρόνια αλλά μάλλον δεν γνωρίζει κανένας
Ευχαριστώ
Hunter1000
Κανεις δεν αμφιβαλει οτι η η Ελλαδα οπως και ολες οι χωρες του κοσμου ειναι ενα μειγμα διαφορετικων φυλων.
Οποιος προσπαθησει να με πεισει για το αντιθετο απλα του λεω οτι θα χαλασει τσαμπα σαλιο.
Η καθαροτητα της φυλης ειναι ενα τρικακι που προσπαθουνε να βαλουνε καποιοι για να εξυπηρετησουνε σκοπους και να δημιουργησουνε προβατα.
Γνωριζω οτι οι αρβανιτες συνενουνται μια χαρα με τους αλβανους μιλωντας αρβανιτικα αλλα δεν με νοιαζει καθολου αυτο διοτι οι αρβανιτες εχουνε συνειδηση ελληνικη.
Το προβλημα που δημιουργουνε οι αλβανοι σε ατομα ακομα και σαν και εμενα με καθολου ρατσιστικες και ακροεθνιστικες τασεις ειναι οτι η συμπεριοφορα τους ειναι εριστικη και πολλοι απο αυτους που ζουνε εδω δεν σεβονται καθολου τη φιλοξενια μας.
Τα πρωτα χρονια πιστευα οτι φταιει το καθεστως που ζουσανε και τους συμπονουσα (Δηλαδη οι μαυροι που ερχονται απο τα βαθη της Αφρικης τι πρεπει να κανουνε?) αλλα βλεπω πως μετα απο σχεδον 20 χρονια αλβανοι που με τα λεφτα που βγαζουνε εδω εχουνε αγορασει εξοχικα και μερσεντονια στην αλβανια συνεχιζουνε και σου κλεβουνε απο το σπιτι που ο ιδιος απλοχερα τους ανοιξες.
Κατι δεν παει καλα με την φαρα τους ειμαι πεπεισμενος πλεον. Οπως δεν γουσταρω τους καργκιοζηδες ελληνες ετσι δεν γουσταρω και ενα εθνος που πιστευω πως ειναι γεματο καραγκιοζηδες και ηλιθιους.
Ειναι επικινδυνοι και μολις γυρισεις την πλατη θα στη φερουνε...
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ
Οποιος προσπαθησει να με πεισει για το αντιθετο απλα του λεω οτι θα χαλασει τσαμπα σαλιο.
Η καθαροτητα της φυλης ειναι ενα τρικακι που προσπαθουνε να βαλουνε καποιοι για να εξυπηρετησουνε σκοπους και να δημιουργησουνε προβατα.
Γνωριζω οτι οι αρβανιτες συνενουνται μια χαρα με τους αλβανους μιλωντας αρβανιτικα αλλα δεν με νοιαζει καθολου αυτο διοτι οι αρβανιτες εχουνε συνειδηση ελληνικη.
Το προβλημα που δημιουργουνε οι αλβανοι σε ατομα ακομα και σαν και εμενα με καθολου ρατσιστικες και ακροεθνιστικες τασεις ειναι οτι η συμπεριοφορα τους ειναι εριστικη και πολλοι απο αυτους που ζουνε εδω δεν σεβονται καθολου τη φιλοξενια μας.
Τα πρωτα χρονια πιστευα οτι φταιει το καθεστως που ζουσανε και τους συμπονουσα (Δηλαδη οι μαυροι που ερχονται απο τα βαθη της Αφρικης τι πρεπει να κανουνε?) αλλα βλεπω πως μετα απο σχεδον 20 χρονια αλβανοι που με τα λεφτα που βγαζουνε εδω εχουνε αγορασει εξοχικα και μερσεντονια στην αλβανια συνεχιζουνε και σου κλεβουνε απο το σπιτι που ο ιδιος απλοχερα τους ανοιξες.
Κατι δεν παει καλα με την φαρα τους ειμαι πεπεισμενος πλεον. Οπως δεν γουσταρω τους καργκιοζηδες ελληνες ετσι δεν γουσταρω και ενα εθνος που πιστευω πως ειναι γεματο καραγκιοζηδες και ηλιθιους.
Ειναι επικινδυνοι και μολις γυρισεις την πλατη θα στη φερουνε...
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
[glow=red,2,300]Περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι θα υποχρεωθούν να μεταναστεύσουν έως το 2050[/glow], ως αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη - αριθμός που ενδεχομένως ξεπεράσει το «κύμα» προσφύγων που ακολούθησε το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου: Σε έκθεσή της με τίτλο «Ανθρώπινη Πλημμυρίδα: η πραγματική μεταναστευτική κρίση», η βρετανική μη κυβερνητική οργάνωση Christian Aid κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και περιγράφει ως εξαιρετικά πιθανό ένα εφιαλτικό σενάριο.
Πηγή:ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Mε χαρά τους προσκαλούμε όλους στην Ελλάδα
Γιατί ως γνωστών όλοι οι καλοί χωράμε...
Πηγή:ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Mε χαρά τους προσκαλούμε όλους στην Ελλάδα
Γιατί ως γνωστών όλοι οι καλοί χωράμε...
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τους 'Ελληνες που ομιλούν την Αρβανίτικη διάλεκτο: Πράγματι, πριν από 700 χρόνια περίπου (γύρω στις αρχές του 14ου αιώνα) εξαιτίας των διώξεων από τους Τούρκους ήρθαν στην Ελλάδα σαν πρόσφυγες μερικές χιλιάδες αλβανόφωνοι, με ηγέτες τον Σπάτα Μπούα και τον Λιόσα. Ο συγκεκριμένος πληθυσμός ήταν στο σύνολό του χριστιανοί ορθόδοξοι (σε αντίθεση με τους σημερινούς Αλβανούς που δεν έχουν καμία θρησκεία, άσχετα αν δηλώνουν ό,τι θέλουν) και ήταν ένας ειρηνικός λαός βοσκών και γεωργών. Σύντομα εγκαταστάθηκαν σεπεριοχές που δημογραφικά είχαν αραιώσει εξαιτίας των συνεχών πολέμων και επιδόθηκαν στην γεωργία και την κτηνοτροφία, βοηθώντας στο ξαναζωντάνεμά τους. Με την πάροδο των αιώνων ο πληθυσμός αυτός με επιγαμίες και συνεχή επαφή με τους έλληνες αφομοιώθηκε πλήρως και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, μη έχοντας πια καμμία ανάμνηση και σχέση με την παλιά πατρίδα τους. Το μόνο απομεινάρι, το οποίο και αυτό σήμερα πάει να σβήσει, ήταν η γλώσσα τους. Στην πράξη τα αρβανίτικα είναι στον πυρήνα τους μια αλβανική διάλεκτος, ενώ το λεξιλόγιο τους κατά 75% είναι ελληνικές λέξεις και ποτέ δεν απέκτησε γραπτή μορφή. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν αρβανίτικη καταγωγή από Θήβα κλπ, μου λένε ότι όταν έρχονται σε επαφή με Αλβανούς, αυτοί δεν καταλαβαίνουν πολλά από τα Αρβανίτικα, ενώ οι αρβανίτες καταλαβαίνουν ταπερισσότερα από τα σύγχρονα αλβανικά. Οι ίδιοι οι Αλβανοί λένε ότι τους μοιάζουν σαν αρχαία αλβανικά. Έχουν γραφεί πολλά αξιολόγα βιβλία πάνω στο θέμα με κορυφαίο αυτό του Μ. Μπίρη "Αρβανίτες: Οι Δωριείς του Νέου Ελληνισμού", όπου με επιστημονικά επιχειρήματα και τεκμηρίωση αποδεικνύεται η ελληνικότητα της συνείδησης και του ρόλου τους στην διαχρονικη΄πορεία του Ελληνισμού. Ελπίζω να βοήθησα με τα παραπάνω.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ φίλε ΣΤΑΜΑΤΗ αλλά θα ήθελα να πω καλά μετά από 700 χρόνια συνεχίζουν και μιλάνε μια διάλεκτο που δεν ήταν και αρκετά καλά τι δέσιμο έχουν με την ΜΗΤΕΡΑ πατρίδα ,
Μάλλον θα προσπαθήσω να γίνω κακός κατά το λιγότερο δυνατόν με όλο το σεβασμό και την αγάπη που έχω σε αρκετούς φίλους και πρώην συνάδελφους που είναι αρβανίτες και το εννοώ .
700 χρόνια στην Ελλάδα και η ανάμιξη τους με το ελληνικό στοιχείο ήταν το λιγότερο δυνατόν ακόμα σε αρκετές περιπτώσεις και καθόλου και ας αρχίσουμε από το ότι τα φιλέτα των αγροτικών περιοχών βρέθηκαν στα χέρια τους νόμους Αττικής και Βοιωτίας πως ?
υπήρχαν κοινωνίες αρβανίτικες που τα τελευταία 30 χρόνια άρχισαν να μπαίνουν έλληνες γαμπροί όπως στην Σαλαμίνα δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι για 700 χρόνια ζούσαν ανεξάρτητοι στη Αθηνά εάν δεν είναι τρομερό ? και ο Κύριος ΜΠΙΡΗΣ είναι Αρβανίτης θα έπρεπε κάποιος άλλος να ασχοληθεί ?
700 χρόνια μια ομάδα ανθρώπων που κυριολεκτικά ανακυκλώνετε εάν κάνουν DNA τεστ προφανώς οι περισσότεροι να έχουν το ίδιο .ΑΥΤΟ προφανώς σημαίνει ότι η προσαρμοστικότητα τους είναι δύσκολη το ίδιο και των Αλβανών εάν θα περιμένουμε οι Αλβανοί να γίνουν έλληνες μετά από 700 χρόνια , μάλλον εμείς θα έχουμε γίνει Αλβανοί .
Όποτε μάλλον είναι καλύτερα χωριστά και αγαπημένοι ας γυρίσουν σπίτι και ας μείνουμε εμείς εδώ με τους Αρβανίτες που είναι δικοί μας ʼνθρωποι .
Και να μην ξεχνάμε τι Μαυρίλα περνάει το ελληνικό στοιχείο στην Αλβανία αυτό για αυτούς που αγαπάνε τόσο πολύ τους Αλβανούς αλλά δεν προσπαθήσανε ποτέ να αγαπήσουν τους Έλληνες .
Ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αρβανίτες είναι ελληνικό στοιχείο δεν ύπαρχοι καμία αμφιβολία και ας μην ξεχνάμε ότι Ο Ναύαρχος ο Λυμπερης ο στόλαρχος του 1987 είναι Αρβανίτης και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ .
Μάλλον θα προσπαθήσω να γίνω κακός κατά το λιγότερο δυνατόν με όλο το σεβασμό και την αγάπη που έχω σε αρκετούς φίλους και πρώην συνάδελφους που είναι αρβανίτες και το εννοώ .
700 χρόνια στην Ελλάδα και η ανάμιξη τους με το ελληνικό στοιχείο ήταν το λιγότερο δυνατόν ακόμα σε αρκετές περιπτώσεις και καθόλου και ας αρχίσουμε από το ότι τα φιλέτα των αγροτικών περιοχών βρέθηκαν στα χέρια τους νόμους Αττικής και Βοιωτίας πως ?
υπήρχαν κοινωνίες αρβανίτικες που τα τελευταία 30 χρόνια άρχισαν να μπαίνουν έλληνες γαμπροί όπως στην Σαλαμίνα δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι για 700 χρόνια ζούσαν ανεξάρτητοι στη Αθηνά εάν δεν είναι τρομερό ? και ο Κύριος ΜΠΙΡΗΣ είναι Αρβανίτης θα έπρεπε κάποιος άλλος να ασχοληθεί ?
700 χρόνια μια ομάδα ανθρώπων που κυριολεκτικά ανακυκλώνετε εάν κάνουν DNA τεστ προφανώς οι περισσότεροι να έχουν το ίδιο .ΑΥΤΟ προφανώς σημαίνει ότι η προσαρμοστικότητα τους είναι δύσκολη το ίδιο και των Αλβανών εάν θα περιμένουμε οι Αλβανοί να γίνουν έλληνες μετά από 700 χρόνια , μάλλον εμείς θα έχουμε γίνει Αλβανοί .
Όποτε μάλλον είναι καλύτερα χωριστά και αγαπημένοι ας γυρίσουν σπίτι και ας μείνουμε εμείς εδώ με τους Αρβανίτες που είναι δικοί μας ʼνθρωποι .
Και να μην ξεχνάμε τι Μαυρίλα περνάει το ελληνικό στοιχείο στην Αλβανία αυτό για αυτούς που αγαπάνε τόσο πολύ τους Αλβανούς αλλά δεν προσπαθήσανε ποτέ να αγαπήσουν τους Έλληνες .
Ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αρβανίτες είναι ελληνικό στοιχείο δεν ύπαρχοι καμία αμφιβολία και ας μην ξεχνάμε ότι Ο Ναύαρχος ο Λυμπερης ο στόλαρχος του 1987 είναι Αρβανίτης και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ .
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια διόρθωση: με λένε Στάθη, όπως φαίνεται και από το nick. Όντως ο Μ. Μπίρης ήταν (γιατί είναι μακαρίτης εδώ και χρόνια) μέγας έλληνας (και αρβανίτης από την Σαλαμίνα) επιστήμων πολεοδόμος, με πλούσια επιστημονική και εθνική δράση (ήταν εκείνος που οραματίστηκε και πρωτοσχεδίασε στα 1960 την σημερινή Αττική Οδό). Όντως οι αρβανίτες της Αττικοβοιωτίας ήταν μια αρκετά κλειστή κοινωνία, που όμως ταυτίστηκε απόλυτα με τον τόπο και τις τύχες του, το δε χαρακτηριστικό τους ήταν η διγλωσσία (ελληνικά και αρβανίτικα, κυρίως μέσα στην οικογένεια). Αξιολογώτατο παράδειγμα αποτελούν οι Σουλιώτες, που ήταν δίγλωσσοι, ένας μάλιστα εξ αυτών, ο ήρωας αγωνιστής Μάρκος Μπότσαρης, το 1809 έγραψε και εξέδωσε ελληνο-αρβανίτικο λεξικό. Και φυσικά, για να συμπληρώσω και τα λεγόμενα του hunter1000, είναι πλήθος εκείνοι οι έλληνες αρβανίτες που θυσιάστηκαν στον αγώνα του 1821 για την ελευθερία της πατρίδας.
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ακουστε φιλοι μου περιστατικο που συνεβη σημερα στο συνταγμα...
ειμαι σε ενα περιπτερο στην πλατεια και διαβαζω τα εξωφυλλα των εφημεριδων που ειχανε ως θεμα την αποθεωση που γνωρισε στα τιρανα ο παγκοσμιος τρομοκρατης μπους,διαβαζω και μονολογω " αρε κωλοαλβανοι τον αγαπατε πολυ τον μπους εε?"και ητανεδιπλα μια βρωμιαρα χοντρη και μου ζηταει το λογο,γιατι βριζεις μου λεει της απανταω εμεις εδω δεν γουσταρουμε τους αμερικανους ουτε τον μπους της λεω,να προσεχεις μου λεει γιατι ακουνε κι αλλοι αλβανοι,και για τον μπους στην χωρα τους ειναι και οτι θελουνε κανουν,και της απανταω οτι κι εγω στην χωρα μου ειμαι και οτι θελω λεω και μου απανταει ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΒΛΑΧΕ και φορτωνω και της λεω αντε γαμισου μωρη κωλοαλβανιδα να πας στην κωλοχωρα σου γαμω την αλβανια σας και τι μου κανει???μου πεταει στα μουτρα το νερο που ειχε στο μπουκαλακι και με μισος μαλιστα εε και εγω της χωνω ενα κλωτσιδι κΑΙ αμετρητα μπινελικια κΑΙ να μην πολυλογω αφου μου εβρισε την μανα και μου ειπε οτι δεν ειμαι στην χωρα μου της εχωσα 3 κλωτσιδια και εκεινη ολο το νερο στα μουτρα,βεβαια το μετανιωσα που δεν της εσπασα το κεφαλι να την αφησω αναισθητη κατω και να λενε μετα οι ειδησεις για ρατσισμο στους αλβανους εργατες αδελφια τους που λενε κΑΙ οι ξεφτιλες οι αριστεριστες.και καποια στιγμη αυτο το παραμυθι με τους αλβανους πρεπει να τελειωσει, η μονη χωρα στον πλανητη που πηγε ο μπους και τον υπεχθηκανε σαν μεσσια,μιλαμε για τοσο αμορφωτοι και φανατισμενοι στην ιδεα της μεγαλης κωλοαλβανιας που μεχρι και η κωλογρια βγηκε και τον φιλαγε!!!για πειτε μου ειδατε μισο αλβανο εκει στα κωλοτιρανα να διαδηλωνει κατα του μπους???ειδατε???κατα τ αλλα βγαινουν οι αρχιμαλακες "αντιεξουσιαστες" και γραφουνε "αλβανοι εργατες αδελφια μας" και "ειμαστε ολοι αλβανοι" να τους χαιρονται λοιπον τους "αδερφους "τους αλλα και οι υπολοιποι που φωναζουνε "δεν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε" κανουνε λαθος οχι γιατι ο αλβανος δεν θα γινει ελληνας αλλα γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γινει ΕΛΛΗΝΑΣ Κι ειναι υπερηφανος που ειναι αλβανος και στην τελικη ισως καλα να κανει σε αντιθεση με μερικους "ελληνες" που καινε την ελληνικη σημαια και μισουνε καθε τι ελληνικο...
ειμαι σε ενα περιπτερο στην πλατεια και διαβαζω τα εξωφυλλα των εφημεριδων που ειχανε ως θεμα την αποθεωση που γνωρισε στα τιρανα ο παγκοσμιος τρομοκρατης μπους,διαβαζω και μονολογω " αρε κωλοαλβανοι τον αγαπατε πολυ τον μπους εε?"και ητανεδιπλα μια βρωμιαρα χοντρη και μου ζηταει το λογο,γιατι βριζεις μου λεει της απανταω εμεις εδω δεν γουσταρουμε τους αμερικανους ουτε τον μπους της λεω,να προσεχεις μου λεει γιατι ακουνε κι αλλοι αλβανοι,και για τον μπους στην χωρα τους ειναι και οτι θελουνε κανουν,και της απανταω οτι κι εγω στην χωρα μου ειμαι και οτι θελω λεω και μου απανταει ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΒΛΑΧΕ και φορτωνω και της λεω αντε γαμισου μωρη κωλοαλβανιδα να πας στην κωλοχωρα σου γαμω την αλβανια σας και τι μου κανει???μου πεταει στα μουτρα το νερο που ειχε στο μπουκαλακι και με μισος μαλιστα εε και εγω της χωνω ενα κλωτσιδι κΑΙ αμετρητα μπινελικια κΑΙ να μην πολυλογω αφου μου εβρισε την μανα και μου ειπε οτι δεν ειμαι στην χωρα μου της εχωσα 3 κλωτσιδια και εκεινη ολο το νερο στα μουτρα,βεβαια το μετανιωσα που δεν της εσπασα το κεφαλι να την αφησω αναισθητη κατω και να λενε μετα οι ειδησεις για ρατσισμο στους αλβανους εργατες αδελφια τους που λενε κΑΙ οι ξεφτιλες οι αριστεριστες.και καποια στιγμη αυτο το παραμυθι με τους αλβανους πρεπει να τελειωσει, η μονη χωρα στον πλανητη που πηγε ο μπους και τον υπεχθηκανε σαν μεσσια,μιλαμε για τοσο αμορφωτοι και φανατισμενοι στην ιδεα της μεγαλης κωλοαλβανιας που μεχρι και η κωλογρια βγηκε και τον φιλαγε!!!για πειτε μου ειδατε μισο αλβανο εκει στα κωλοτιρανα να διαδηλωνει κατα του μπους???ειδατε???κατα τ αλλα βγαινουν οι αρχιμαλακες "αντιεξουσιαστες" και γραφουνε "αλβανοι εργατες αδελφια μας" και "ειμαστε ολοι αλβανοι" να τους χαιρονται λοιπον τους "αδερφους "τους αλλα και οι υπολοιποι που φωναζουνε "δεν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε" κανουνε λαθος οχι γιατι ο αλβανος δεν θα γινει ελληνας αλλα γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γινει ΕΛΛΗΝΑΣ Κι ειναι υπερηφανος που ειναι αλβανος και στην τελικη ισως καλα να κανει σε αντιθεση με μερικους "ελληνες" που καινε την ελληνικη σημαια και μισουνε καθε τι ελληνικο...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι αλβανοί θέλουν να ελληνοποιηθούν πλήρωσ,οι περισσότεροι το παίζουν ότι θέλουν,εισπράττουν τα ωφέλη και μας τηυν λένε κιόλας..είναι τέτοια η φάρα τους και ι τρόπος ζωής τους 50 χρόνια τώρα που δεν αλλάζουν με τίποτα....ίσως η δεύτερη ή η τρίτη γενιά ενσωματοθούν....
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από ένα λαό που επί 50 χρόνια έζησε χωρίς θρησκεία (άρα χωρίς ηθικούς φραγμούς), κυβερνήθηκε από το πιο στυγνό "κουμμουνιστικό" καθεστώς μαζί μ'αυτό της Β. Κορέας, όπου βασίλευε ο τρόμος, ο βούρδουλας, τα καταναγκαστικά έργα, η φτώχεια, και για να επιζήσεις έπρεπε να ήσουν άσος στο ψέμα, τη συκοφαντία και την ρουφιανιά, τί περιμένετε....Και τα ίδια ισχύουν λίγο-πολύ για όλους τους καταγόμενους από το πρώην ανατολικό μπλοκ....
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μια που το ειπες στην αγγλια λενε οτι ειναι ελληνες και κΑνουν οτι κανουν ως "ελληνες" καΙ εκτος αυτου αλλοι λενε οτι ειναι προσφυγες απο το κοσοβο(ακουσον ακουσον!!!!!!) και απολαμβανουν επιδοματων και διαμονης,μου τα εχει πει ελληνας που σπουδαζε εκει,για αυτο δεν μας χωνευουν οι αγγλιδες,ακομα και μερικες πουτανες αλβανιδες λενε ψεματα οτι ειναι απο την ρωσια αλλα η αλβανικη ασχημοφατσα κανει μπαμ,και να ηταν μονο αυτα...
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε σορυ αλλα το ανατολικο μπλοκ περιλαμβανε για παραδειγμα την πολωνια την τσεχια την σλοβακια,δεν μιλαμε για σοβιετικη ενωση καν,εχουνε αυτες οι χωρες καμια σχεση με τους αλβανους δηλαδη?????αν ειναι δυνατον δηλαδη που ισχυουν και τα ιδια και για αυτους.Από ένα λαό που επί 50 χρόνια έζησε χωρίς θρησκεία (άρα χωρίς ηθικούς φραγμούς), κυβερνήθηκε από το πιο στυγνό "κουμμουνιστικό" καθεστώς μαζί μ'αυτό της Β. Κορέας, όπου βασίλευε ο τρόμος, ο βούρδουλας, τα καταναγκαστικά έργα, η φτώχεια, και για να επιζήσεις έπρεπε να ήσουν άσος στο ψέμα, τη συκοφαντία και την ρουφιανιά, τί περιμένετε....Και τα ίδια ισχύουν λίγο-πολύ για όλους τους καταγόμενους από το πρώην ανατολικό μπλοκ....
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καθότι η Νεοελληνική Ιστορία ήταν ένα από τα αντικείμενα των σπουδών μου, θα αναφέρω ένα περιστατικό που δείχνει το ποιόν ενός λαού, που δεν έχει προσφέρει τίποτα στον παγκόσμιο πολιτισμό. Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ μισαλλόδοξος και εθνικιστής, αλλά αυτά που θα πω δεν είναι από τα βιβλία του Λιακό ούτε από το στόμα του ʼδωνι...είναι γραμμένα χρόνια τώρα από μεγάλους επιστήμονες ιστορικούς: Το 1770 έγιναν τα λεγόμενα "Ορλωφικά", μια αποτυχημένη απόπειρα επανάστασης, κυρίως στην Πελοπόννησο, που υποκινήθηκε από τους αδελφούς Ορλώφ, με την κάλυψη αρχικά της Ρωσίας. Οι Τούρκοι, για να καταπνίξουν την επανάσταση, κάλεσαν μερικές χιλιάδες τουρκαλβανούς άτακτους. Αφού κατεστάλη η επανάσταση, οι τουρκαλβανοί αντί να αποσυρθούν, άρχισαν να λεηλατούν και να σφάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμη και Τούρκους. Ο σουλτάνος, μη μπορώντας να τους αντιμετωπίσει, καθώς είχε ήδη ανοιχτά μέτωπα με τη Ρωσία, έδωσε αμνηστεία στους Έλληνες οπλαρχηγούς (μεταξύ των οποίων και ο πατέρας και οι θείοι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη), με αντάλλαγμα την εξόντωση των ατάκτων τουρκαλβανών, που πλέον απειλούσαν την ίδια την Οθωμανική εξουσία στην Πελοπόννησο. Πράγματι, έτσι έγινε και έγινε και αφού εξοντώθηκαν όλοι τους, με τα κεφάλια τους οι Τούρκοι έφτιαξαν έναν "πύργο" έξω από την Τροπολιτσά (σημερινή Τρίπολη), που σωζόταν μέχρι και το 1821.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Οι αλβανικοί πλυθυσμοί της βαλκανικής το 2020 θα έχουν ξεπεράσει τον ελληνικό.
Για να μην αναφέρω την διαφορά στον μέσο όρο ηλικίας τους...
Όπως στρώνει κανείς κοιμάται
"Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μηδε λεβέντες Όσσα
Ραγιάδες έχεις, Μάννα Γη, σκυφτούς για το χαράτσι"
Για να μην αναφέρω την διαφορά στον μέσο όρο ηλικίας τους...
Όπως στρώνει κανείς κοιμάται
"Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μηδε λεβέντες Όσσα
Ραγιάδες έχεις, Μάννα Γη, σκυφτούς για το χαράτσι"
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε Constantly, πράγματι έχεις δίκιο! Σκόπευα να το αναφέρω συμπληρωματικά. Όντως λαοί, όπως οι Πολωνοί, οι Τσέχοι, οι ΣΛοβάκοι, οι Ούγγροι με υψηλό πολιτισμικό επίπεδο και μεγάλη προσφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό αποτελούν τις εξαιρέσεις και τους βλέπουμε σήμερα να πρωτοπορούν σε θέματα ανάπτυξης.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Οι Αλβανοί πάντοτε ήταν γλύφτες των μεγάλων δυνάμεων. Οθωμανοί, φασίστες Ιταλοί και Ναζί Γερμανοί, Σοβιετοκινέζοι και τώρα Αμερικάνοι. Αν πάντως κάποτε φύγει το αμερικανικό νταβατζιλίκι στο κόσοβο, προβέπω να μπαίνουν στα τίρανα οι Σέρβοι και να τους παίρνουν το σκαλπ, αλά μικρασιατική καταστροφή 1922 σε εμάς.
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα θα θυμάστε εικόνες από την είσοδο στο Κόσοβο της Ειρηνευτικής Δύναμης..Υπάρχει λοιπόν βίντεο από ρεπορτάζ (το θυμάμαι πολύ καλά) που δείχνει την διέλευση Leopard 2 του γερμανικού στρατού από αλβανικό χωριό, και αλβανούς να χαιρετούν ναζιστικά τους γερμανούς στρατιώτες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 422
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K