Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Aν δεν ηταν οι Αλβανιδες πουτανες, θα ειχαμε περασει πιο δυσκολα σε θεματα σεξ. Τωρα που τα Αλβανακια μουνακια 2ης γενιάς εχουν βγει στο κλαρί ακόμα καλυτερα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ε ναι ρε συ, "ηρθαν οι ξενοι να μας παρουν τα καλα μας".
Αν δεν πηγαιναν οι Ποντιοι στην επαρχια της βορειου Ελλαδος να ξες οτι θα ειχε πολυ ερημια.Οι περισοστεροι μικρασιατες πηγανε αθηνα και θεσσαλονικη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εχω αντιθετη αποψη.Εχω δει περισσοτερες ομορφες Γεωργιανες παρα Αρμενισες.Οι Αρμενισες μοιαζουν με τις Ποντιες(ως και γενετικα παρομοιοι λαοι).Ειναι αρκετα μελαχρινες και αρκετες φορες εχουν μεγαλες και γαμψες μυτες που προσωπικα δεν μου αρεσει σε γυναικα.Αλλα να ξες οτι ειναι νοικουρες και αρκετα τιμιες σε οτι αφορα οικογενεια κτλ.Ειναι κλασσικες ανατολιτισες που θελουν να περιποιουνται τον ανδρα και να τον εχουνε στα ωπα ωπα.
Δες εδω μια έρευνα στην Αμερική... καλα τώρα θα μου πεις μόνο για την Καρντασιαν;

Screenshot_20220105-002226_Samsung Internet.jpg

Έχω δει εγώ Αρμενισσες να τις πιεις στο ποτήρι... πρέπει να είναι λίγο ξενερουά στο γαμησι όμως.
Δε βγάζουν την καύλα που βγάζουν οι Σλαβες.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δες εδω μια έρευνα στην Αμερική... καλα τώρα θα μου πεις μόνο για την Καρντασιαν;
Για γαμησι και πουτσετο οι αρμενισες ειναι TOP.Αλλα σε θεμα ομορφιας προσωπου προτιμω Γεωργιανες.Ειναι ασπρουλιαρες και εχουν μαυρο σκουρο μαλλι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το θεμα ειναι οτι δεν ηρθανε μονο Ποντιοι.Απλα οι Ποντιοι ως περισσοτερο χωριατες(με την καλη εννοια) και λογο του οτι ζουσανε σε αγροτικες και βουνισιες πεδιαδες εγκατασταθηκαν κυριως στην επαρχια της βορειου Ελλαδος.Οι περισσοτεροι προσφυγες που ηρθανε στην Ελλαδα δεν ηταν οι Ποντιοι αλλα οι Θρακιωτες και οι Μικρασιατες απο την Κωσταντινουπολη,την Σμυρνη,την Καππαδοκια κτλ.Οι οποιοι γεμισανε τα αστικα κεντρα και τις μεγαλες πολεις.
Ναι αλλά το θέμα το αντιμετώπισαν μόνον αυτοί. Και στους παππουδες μου μοιράστηκε γη, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Δούλεψαν σκληρά, πρόκοψαν, ενσωματώθηκαν γρήγορα. Πουθενά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα όπως αυτό που είχαν οι Πόντιοι στην Κοζα΄νη. Και στη Β. Ελλάδα γενικά.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ναι αλλά το θέμα το αντιμετώπισαν μόνον αυτοί. Και στους παππουδες μου μοιράστηκε γη, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Δούλεψαν σκληρά, πρόκοψαν, ενσωματώθηκαν γρήγορα. Πουθενά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα όπως αυτό που είχαν οι Πόντιοι στην Κοζα΄νη. Και στη Β. Ελλάδα γενικά.
Aπο που ηταν ο παππους σου?Οι Ποντιοι ηταν πιο οργανομενοι και ειχαν πολυ δυνατη κουλτουρα και παραδοσεις και αυτο ενοχλουσε καποιους.Επισης ξανα λεω οτι οι περισσοτεροι Ποντιοι πηγανε στην επαρχια της βορειου Ελλαδος.Στην Θεσσαλονικη οι Ποντιοι ειναι λιγοτεροι σε συγκριση με Θρακιωτες,Καππαδοκες,Μικρασιατες απο Κωσταντινουπολη,Σμυρνη κτλ.Η θεσσαλονικη αν δεν πηγαιναν αυτοι θα ηταν νεκρη πολη.Αφου οι Εβραιοι την εκαναν για Αουσβιτς και Νταχαου.Οι βουλγαροι,Τουρκοι και οι αλλοι την κοπανησαν πισω στις χωρες τους.Μονο λιγους ντοπιους ειχε.Αν δεν γινοτανε η μικρασιατικη καταστροφη το δημογραφικο θα ηταν πολυ χαμηλο στην βορεια Ελλαδα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τι γιατι? Γιατι ειναι ποντιοι.

Οπως το παοκι που εσπαγε αυτοκινητα με αθηναικες πινακιδες και τον ρωτησαν γιατι και ελεγε "μα εισαι μαλακας? επειδη εχει αθηναικες πινακιδες!"

:buck2::buck2::buck2:
παντως αυτο με τα σπασιματα ειναι "προνομιο" ολων των ανεγκεφαλων οπαδων...:confused:
....προπερσι δεν εκαψαν ενα βανακι μπαογκ-τσηδων οι αεγκ-τσηδες?

ο Ποντιος ειναι μια πολυ παρεξηγημενη και αμφιλεγομενη εννοια ,ιδιως στη Θεσσαλονικη.
....οι μισοι απο αυτους που δηλωνουν Ποντιοι ,εχουν ριζες απο Καυκασο....:confused::confused::confused:

η πλακα ειναι οτι το παιζουν εθνικιστικη εμπροσθοφυλακη και ειναι ρατσιστες προς τους Πακιστανους,τους νεγρους κλπ...

...πολλες φορες ακομη και σε συμπατριωτες τους,συΓΚαυκασιους....:headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aπο που ηταν ο παππους σου?Οι Ποντιοι ηταν πιο οργανομενοι και ειχαν πολυ δυνατη κουλτουρα και παραδοσεις και αυτο ενοχλουσε καποιους.Επισης ξανα λεω οτι οι περισσοτεροι Ποντιοι πηγανε στην επαρχια της βορειου Ελλαδος.Στην Θεσσαλονικη οι Ποντιοι ειναι λιγοτεροι σε συγκριση με Θρακιωτες,Καππαδοκες,Μικρασιατες απο Κωσταντινουπολη,Σμυρνη κτλ.Η θεσσαλονικη αν δεν πηγαιναν αυτοι θα ηταν νεκρη πολη.Αφου οι Εβραιοι την εκαναν για Αουσβιτς και Νταχαου.Οι βουλγαροι,Τουρκοι και οι αλλοι την κοπανησαν πισω στις χωρες τους.Μονο λιγους ντοπιους ειχε.Αν δεν γινοτανε η μικρασιατικη καταστροφη το δημογραφικο θα ηταν πολυ χαμηλο στην βορεια Ελλαδα.
Ανατολική Ρωμυλία. Και μόνον μεταξύ μας, όταν θέλουμε να πούμε κάποιον ξεροκέφαλο, λέμε αυτός είναι βουλγάρικο κεφάλι. Από τους ντόπιους κανένα θέμα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
:buck2::buck2::buck2:
παντως αυτο με τα σπασιματα ειναι "προνομιο" ολων των ανεγκεφαλων οπαδων...:confused:
....προπερσι δεν εκαψαν ενα βανακι μπαογκ-τσηδων οι αεγκ-τσηδες?

ο Ποντιος ειναι μια πολυ παρεξηγημενη και αμφιλεγομενη εννοια ,ιδιως στη Θεσσαλονικη.
....οι μισοι απο αυτους που δηλωνουν Ποντιοι ,εχουν ριζες απο Καυκασο....:confused::confused::confused:

η πλακα ειναι οτι το παιζουν εθνικιστικη εμπροσθοφυλακη και ειναι ρατσιστες προς τους Πακιστανους,τους νεγρους κλπ...

...πολλες φορες ακομη και σε συμπατριωτες τους,συΓΚαυκασιους....:headbaning1::headbaning1:
Οι Ρωσσοποντιοι ειναι χειροτεροι απο τους κανονικους Ποντιους προς τους ξενους.Και οι λογοι εχουν να κανουν με το οτι ειναι πιο Χριστιανοι και θρησκοι απο τους προηγουμενους οι οποιοι εχουν και αυτοι πλεον ενσωματωθει στην νεοελληνικη κοινωνια και εχουν γινει Γραικυλοι.Καμια σχεση οι Ποντιοι που ηρθανε εδω το 20-30 με τους σημερινους φλωρους βουτηρομπεμπεδες(τα παιδια τους με λιγα λογια) που αρκετοι απο αυτους ειναι νεοπλουτοι και το παιζουν ιστορια ενω στην Τουρκια ετρωγαν τα δαχτυλα τους απο την πεινα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Ξεχάσατε τις κόντρες Κοζάνη-Πτολεμαΐδα και Πύργος-Αμαλιάδα.Βλέπω πάντως στις νεότερες γενιές,από 40 και κάτω,οι κόντρες αυτές,όπως και Πόντιων-ντόπιων να αμβλύνονται.Η πιο παράξενη κόντρα πάντως ήταν αρχικά μεταξύ Πόντιων και Καππαδοκών,σπάνια έκαναν γάμους μεταξύ τους

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ανατολική Ρωμυλία. Και μόνον μεταξύ μας, όταν θέλουμε να πούμε κάποιον ξεροκέφαλο, λέμε αυτός είναι βουλγάρικο κεφάλι. Από τους ντόπιους κανένα θέμα.
Θρακιωτης με λιγα λογια.Παιζει πολυ γαμος με Ποντιους.Αλλα νομιζω οτι οι Θρακιωτες ειναι σαφεστατα πιο κοντα σε κουλτουρα και παραδοσεις με τους ντοπιους παρα με τους Ποντιους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θρακιωτης με λιγα λογια.Παιζει πολυ γαμος με Ποντιους.Αλλα νομιζω οτι οι Θρακιωτες ειναι σαφεστατα πιο κοντα σε κουλτουρα και παραδοσεις με τους ντοπιους παρα με τους Ποντιους.
Βορειοθρακιωτης. Και έχει σημασία ο διαχωρισμός που κάνω. Οι φορεσιές μας, οι χοροί, τα τραγούδια μας είναι τελείως ξένα με την κατά τοπους παράδοση. Μεγάλο μέρος μας εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλία πχ. Καραγκούνηδες, Βλαχοι, Σαρακατσάνοι κυρίως και φυσικά αρκετοί ντόπιοι. Οι Πόντιοι ειχαν και εναν Πυριχιο. Αν σου βαλω δικούς μας να χορεύουν Τσεστο θα νομίζεις οτι χορεύουν Βούλγαροι.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Βορειοθρακιωτης. Και έχει σημασία ο διαχωρισμός που κάνω. Οι φορεσιές μας, οι χοροί, τα τραγούδια μας είναι τελείως ξένα με την κατά τοπους παράδοση. Μεγάλο μέρος μας εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλία πχ. Καραγκούνηδες, Βλαχοι, Σαρακατσάνοι κυρίως και φυσικά αρκετοί ντόπιοι. Οι Πόντιοι ειχαν και εναν Πυριχιο. Αν σου βαλω δικούς μας να χορεύουν Τσεστο θα νομίζεις οτι χορεύουν Βούλγαροι.
Επειδη εχω δει αρκετα γενετικα αποτελεσματα φιλε μου απο ανατολικη Ρωμηλια και Θρακη θα σου πω τι παιζει.Ειναι Ελληνες της ενδοχωρας και γενικοτερα της ηπειρωτικης Ελλαδας(κατα κυρια βαση Θεσσαλια,Μακεδονια,Ηπειρος) οι οποιοι μετακινηθηκαν προς τα εκει επι Οθωμανικων χρονων για δουλεια και καλυτερη ζωη.Πολλες φορες τους μετακινουσαν και οι Αυτοκρατοτες για να συνεισφέρουν σε παραγωγη,εργασια κτλ.Το ιδιο λιγο πολυ και με τους μικρασιατες απο την Σμυρνη και την Κωσταντινουπολη.Ειναι Ελλαδιτες κατα κυρια βαση και αυτο φαινεται και απο τα γενετικα τους αποτελεσματα και τις απλοομαδες που κουβαλανε.Κατα την περιοδο της Οθωμανικης αυτοκρατοτιας υπηρξαν μετακινησεις απο τους Ελλαδιτες προς την Θρακη και προς τα παραλια της μικρας ασιας.Οι θρακιωτες γενετικα ειναι ιδιοι με τους βορειοελλαδιτες.Τωρα για καποια ηθη και παραδοσεις που λες.Ειναι πολυ φυσιολογικο αφου ειχαν γειτονες Βουλγαρες και Σλαβους.Οποτε μην σε παραξενευει.Το ιδιο και για τους Ποντιους με τους Λαζους.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Επειδη εχω δει αρκετα γενετικα αποτελεσματα φιλε μου απο ανατολικη Ρωμηλια και Θρακη θα σου πω τι παιζει.Ειναι Ελληνες της ενδοχωρας και γενικοτερα της ηπειρωτικης Ελλαδας(κατα κυρια βαση Θεσσαλια,Μακεδονια,Ηπειρος) οι οποιοι μετακινηθηκαν προς τα εκει επι Οθωμανικων χρονων για δουλεια και καλυτερη ζωη.Πολλες φορες τους μετακινουσαν και οι Αυτοκρατοτες για να συνεισφέρουν σε παραγωγη,εργασια κτλ.Το ιδιο λιγο πολυ και με τους μικρασιατες απο την Σμυρνη και την Κωσταντινουπολη.Ειναι Ελλαδιτες κατα κυρια βαση και αυτο φαινεται και απο τα γενετικα τους αποτελεσματα και τις απλοομαδες που κουβαλανε.Κατα την περιοδο της Οθωμανικης αυτοκρατοτιας υπηρξαν μετακινησεις απο τους Ελλαδιτες προς την Θρακη και προς τα παραλια της μικρας ασιας.Οι θρακιωτες γενετικα ειναι ιδιοι με τους βορειοελλαδιτες.Τωρα για καποια ηθη και παραδοσεις που λες.Ειναι πολυ φυσιολογικο αφου ειχαν γειτονες Βουλγαρες και Σλαβους.Οποτε μην σε παραξενευει.Το ιδιο και για τους Ποντιους με τους Λαζους.
Για τους Πόντιους και τους Καππαδόκες που ήρθαν κατά τη Μικρασιατική καταστροφή τι γνώμη έχεις γενετικά;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Για τους Πόντιους και τους Καππαδόκες τι γνώμη έχεις γενετικά;
Οι Καππαδοκες ειναι απογονοι Χιττιτων και Χετταιων στο μεγαλυτερο κομματι τους.Κυριως bronze age anatolians με κατι αλλες προσμιξεις που εγιναν κατα το Iron age.Σε γενικες γραμμες αρκετα συντηρητικο ethnic group.

Ποντιοι λιγο πολυ τα ιδια με τους Καππαδοκες.Απλα οι Ποντιοι εχουν και το καυκασιο(colchian-laz) mix.Ο Ποντος πριν τον εξεληνισουν οι αρχαιοι Ελληνες κατοικουνταν απο ντοπιες βαρβαρες φυλες.Καυκασιες και αλλες ανατολιτικες φυλες.Οποτε εχεις εξελληνισμο και αργοτερα εκχριστιανισμο απο ρωμαικη και βυζαντινη αυτοκρατορια.

Ειναι αρκετα κοντα γενετικα οι Ποντιοι με τους Καππαδοκες οπως και με τους Αρμενιους.Αυτοι οι 3 λαοι εχουν παρομοια genetics.

Και το καλο ειναι οτι κανενας τους δεν ηρθε σε επαφη με Τουρκους.Σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο και η θρησκεια φυσικα για να τα λεμε και οπως εχουν τα πραγματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οχι, εμενα δε με παραξενεύει. Ότι ειναι για τους Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας ο τσάμικος είναι για μας ο τσεστος. Μεγαλωσα σε πανηγύρια και γιορτές χορεύοντας αυτούς τους χορούς και τους έχω μέσα μου, όπως εχουν οι νησιώτες και οι Κρητικοί τους δικούς τους. Για τους ντόπιους ήταν ξένοι και σαν ακουσμα και σαν κουλτούρα. Το να έχουμε εμείς βουλγαρικές επιρροές στη μουσική μας και οι Βουλγαροι δικές μας, ήταν απολύτως λογικό, λογω συμβιωσης στην ιδια περιοχή. Όπως οι Πόντιοι και οι Λαζοί που ανέφερες.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οχι, εμενα δε με παραξενεύει. Ότι ειναι για τους Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας ο τσάμικος είναι για μας ο τσεστος. Μεγαλωσα σε πανηγύρια και γιορτές χορεύοντας αυτούς τους χορούς και τους έχω μέσα μου, όπως εχουν οι νησιώτες και οι Κρητικοί τους δικούς τους. Για τους ντόπιους ήταν ξένοι και σαν ακουσμα και σαν κουλτούρα. Το να έχουμε εμείς βουλγαρικές επιρροές στη μουσική μας και οι Βουλγαροι δικές μας, ήταν απολύτως λογικό, λογω συμβιωσης στην ιδια περιοχή. Όπως οι Πόντιοι και οι Λαζοί που ανέφερες.
Mα ολοι οι λαοι στην ανθρωποτητα ετσι ειναι.Οποιος ζουσε πλαι στον αλλο επαιρνε τις επιρροες του.Εδω ολοκληρη Ελλαδα πηρε την αλβανικη φουστανελα και την εκανε παραδοσιακο εθιμο.Τσαμικο και πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Mα ολοι οι λαοι στην ανθρωποτητα ετσι ειναι.Οποιος ζουσε πλαι στον αλλο επαιρνε τις επιρροες του.Εδω ολοκληρη Ελλαδα πηρε την αλβανικη φουστανελα και την εκανε παραδοσιακο εθιμο.Τσαμικο και πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω.
Αυτό πιστεύω να το παραδέχονται όλοι.Η κατεξοχήν παραδοσιακή ενδυμασία μας ήταν των αρχαίων Ελλήνων

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Σχετικό με το νήμα (σόρρυ που διακόπτω τη ροή της ενδιαφέρουσας συζήτησης )είχα γνωρίσει μια Αλβανίδα εδώ Αθήνα απο dating site χωρισμένη με παιδιά. Μου κατσε απο το πρώτο ραντεβού. Σιγά σιγά άρχισε να μου πετάει σπόντες να δεν έχω λεφτά αυτό το μήνα, να τα παιδιά πρέπει να πληρώσω φροντιστήριο, ε σαυτό το σημείο την πήρα μια τελευταία φορά και τη σούταρα ευγενικά γιατί έψαχνε μαλάκα να πληρώνει (τι μου θυμίζει άραγε ποιες άλλες το κάνουν αυτό λες και βγήκαν απο την ίδια σχολή). Πάντως καλό κρεββάτι κάνουν το έχουν (Κατά τάλλα δε βλέπω μεγάλες διαφορές με τις ελληνίδες).

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτό πιστεύω να το παραδέχονται όλοι.Η κατεξοχήν παραδοσιακή ενδυμασία μας ήταν των αρχαίων Ελλήνων
Υπάρχουν πολλές εκδοχές για την φουστανέλα.Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αλβανικής η βλάχικης προέλευσης. Άλλοι λένε ότι είναι αρχαίο ελληνικό. Πάντως είναι διαδεδομενο στα Βαλκάνια και μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom