Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Η αρχαιοελληνικη μυτη ειναι λεπτορινικη.Αυτες του Ρουβα και του αλλου που ποσταρες ειναι υπερλεπτορινικες και γαμψιζουν ελαφρως.Τετοιες μυτες εχουν οι Διναρικοι και δυτικοασιατες Αρμενοειδεις.

Οι μεσογειακοι εχουν τις λεγομενες ισιες και λεπτορινικες μυτες.

1641162295163.png

1641162405195.png
Τι μου θύμησες τώρα. Ήξερα μια γκόμενα που μας είχε ζαλίσει με την ανατομία της αντρικής μύτης. Βιολόγος τότε, τώρα γιατρός. Ωραίος τύπε.
Πολλά από τα οποία γράφεις αναφέρονται σχετικά και στο βιβλίο του Β. Ραφαηλίδη:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τι μου θύμησες τώρα. Ήξερα μια γκόμενα που μας είχε ζαλίσει με την ανατομία της αντρικής μύτης. Βιολόγος τότε, τώρα γιατρός. Ωραίος τύπε.
Πολλά από τα οποία γράφεις αναφέρονται σχετικά και στο βιβλίο του Β. Ραφαηλίδη:

Kαι τι ακριβως ελεγε?Η μυτη ειναι βασικο χαρακτηριστικο του πρσωπου για φυλετικη ταξινομηση.Ειναι απο τα πρωτα πραγματα που κοιτας μαζι με κεφαλι και σχημα προσωπου.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Οι Αλβανίδες σε ποια σημεία του σώματος νικούν τις Ελληνίδες? Για να σας δω λεβεντόπαιδα...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Οι Αλβανίδες σε ποια σημεία του σώματος νικούν τις Ελληνίδες? Για να σας δω λεβεντόπαιδα...
Δεν ξέρω που τις νικούν,αλλά έρχονται σε ισοπαλία στις πεταχτές κωλάρες

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Δεν ξέρω που τις νικούν,αλλά έρχονται σε ισοπαλία στις πεταχτές κωλάρες
Αν εννοείς ότι τα σιλικονούχα οπίσθια πολλών Ελληνίδων είναι άξια σύγκρισης με τα φυσικά οπίσθια των περισσότερων Αλβανίδων τότε ίσως έχουμε ισοπαλία. Στα πέναλτι ποιες νικούν όμως?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Αν εννοείς ότι τα σιλικονούχα οπίσθια πολλών Ελληνίδων είναι άξια σύγκρισης με τα φυσικά οπίσθια των περισσότερων Αλβανίδων τότε ίσως έχουμε ισοπαλία. Στα πέναλτι ποιες νικούν όμως?
Δε μιλάω για τις διάσημες Ελληνίδες που βάζουν πρόσθετα.Ελληνίδες και Αλβανίδες τις βάζουν κάτω για πλάκα τις υπόλοιπες με τις κωλάρες τους

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Δε μιλάω για τις διάσημες Ελληνίδες που βάζουν πρόσθετα.Ελληνίδες και Αλβανίδες τις βάζουν κάτω για πλάκα τις υπόλοιπες με τις κωλάρες τους
Οι μαύρες και οι λατίνες έχουν τα πρωτεία των οπισθίων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Οι μαύρες και οι λατίνες έχουν τα πρωτεία των οπισθίων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά....
Στις λατίνες και αν πέφτει πρόσθετο στα κωλομάγουλα.Έχω πάρει Περουβιανή πανέμορφη με μικρό φυσικό κωλαράκι.Στις μαύρες εξαρτάται τη φυλή.Έχω πάει με Κενυάτισσα μουνάρα,η οποία είχε όμως μικρό κωλαράκι.Κάποιες μαύρες όντως έχουν κωλάρες αντάξιες των αλβανικών και ελληνικών

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
599
Πόντοι
81
Ερώτηση προς προβληματισμό. Αξίζει το ρίσκο να παντρευτεί κάνεις Αλβανίδα με προξενιό? Σκοπός η οικογένεια. Η άποψη μου είναι ότι αξίζει το ρίσκο, γιατί οι Ελληνίδες έχουν χάσει τη μπάλα τ τελευταία χρόνια.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ερώτηση προς προβληματισμό. Αξίζει το ρίσκο να παντρευτεί κάνεις Αλβανίδα με προξενιό? Σκοπός η οικογένεια. Η άποψη μου είναι ότι αξίζει το ρίσκο, γιατί οι Ελληνίδες έχουν χάσει τη μπάλα τ τελευταία χρόνια.

Το προξενιό γενικότερα είναι μια καλή λύση ΑΛΛΑ όπως ίσχυε παλαιότερα . Τουτέστιν να είναι η νύφη παρθένα , “ μουγκή “και να πέφτει και προίκα [ είτε σπίτι , είτε έτοιμη και στρωμένη δουλειά ,είτε μετρητό κτλ ] Και εάν μετά τον γάμο είναι μουφα η δουλειά , τον λόγο να τον παίρνουν οι καραμπίνες και τα λεγόμενα εγκλήματα τιμής . Ήξεραν οι παλιοί τι έκαναν [ καλύτερα οπισθοδρομικός , και πατριαρχικός παρά θύμα και μαλάκας ]

Τον είδαμε και τον τωρινό πολιτισμό – εξέλιξη . Τουτέστιν , να την φορτώνεται ο κακομοίρης ,ενώ την έχει πάρει όλο το τρίτο σώμα στρατού ,από τα 15 της , και ενώ δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει κτλ και να του πουλάει τρέλα , να τον κερατώνει , να την πληρώνει , να μην ξέρει να βράσει ούτε ένα αυγό ,και να του βγάζει και εκατό μέτρα γλώσσα

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
599
Πόντοι
81
Το προξενιό γενικότερα είναι μια καλή λύση ΑΛΛΑ όπως ίσχυε παλαιότερα . Τουτέστιν να είναι η νύφη παρθένα , “ μουγκή “και να πέφτει και προίκα [ είτε σπίτι , είτε έτοιμη και στρωμένη δουλειά ,είτε μετρητό κτλ ] Και εάν μετά τον γάμο είναι μουφα η δουλειά , τον λόγο να τον παίρνουν οι καραμπίνες και τα λεγόμενα εγκλήματα τιμής . Ήξεραν οι παλιοί τι έκαναν [ καλύτερα οπισθοδρομικός , και πατριαρχικός παρά θύμα και μαλάκας ]

Τον είδαμε και τον τωρινό πολιτισμό – εξέλιξη . Τουτέστιν , να την φορτώνεται ο κακομοίρης ,ενώ την έχει πάρει όλο το τρίτο σώμα στρατού ,από τα 15 της , και ενώ δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει κτλ και να του πουλάει τρέλα , να τον κερατώνει , να την πληρώνει , να μην ξέρει να βράσει ούτε ένα αυγό ,και να του βγάζει και εκατό μέτρα γλώσσα
Συμφωνω με τις απόψεις σου.
Δυστυχώς έχουμε ανάγει τις Ελληνίδες άνω του μετρίου εμφανισιακά, ως μορφή θεότητας. Οι κάτω του μετρίου είναι μια μέση λύση, γεμάτη κόμπλεξ και απωθημένα. Τη νύφη την πληρώνουν τ καλά παιδιά, που θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Βέβαια κι οι αλβανίδες ξέρουν τι παίζει πλέον στην Ελλάδα, ψάχνουν γαμπρό για άρμεγμα, με την ψυχολογία του " κύριε αφού σταθηκες ανίκανος να βρεις Ελληνίδα, τώρα θα ανεχτείς εμένα"...Φαύλος κύκλος η φάση.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Συμφωνω με τις απόψεις σου.
Δυστυχώς έχουμε ανάγει τις Ελληνίδες άνω του μετρίου εμφανισιακά, ως μορφή θεότητας. Οι κάτω του μετρίου είναι μια μέση λύση, γεμάτη κόμπλεξ και απωθημένα. Τη νύφη την πληρώνουν τ καλά παιδιά, που θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Βέβαια κι οι αλβανίδες ξέρουν τι παίζει πλέον στην Ελλάδα, ψάχνουν γαμπρό για άρμεγμα, με την ψυχολογία του " κύριε αφού σταθηκες ανίκανος να βρεις Ελληνίδα, τώρα θα ανεχτείς εμένα"...Φαύλος κύκλος η φάση.
Αυτά τα σκέφτονται οι Αλβανίδες που έχουν κόμπλεξ.Οι ακομπλεξάριστες,που συνήθως έχουν μεγαλώσει εδώ ή και γεννηθεί,θεωρούν τον εαυτό τους ισάξιο.Όπως και να έχει,μακάρι όλοι να έχουν τύχη,είτε με Ελληνίδα είτε με Αλβανίδα είτε με Ουζμπέκα κοκ
Τώρα για τις μεσαιωνικές αντιλήψεις που έγραψε ο προηγούμενος με όπλα και άλλα κουλά λες και είμαστε στη Μάνη και στην Κρήτη του ‘50 τι να πρωτοπώ;Ευτυχώς οι περισσότεροι είμαστε πιο πολιτισμένοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Το οτι αναφερεις τα σλαβικα ονοματα της Εδεσσας (Μποντεν), της Φλωρινας (Λεριν) δεν τα κανει αυτοματως σλαβικα "χωριά", και η Θεσσαλονικη λεγεται Σολουν στα σλαβικα αλλά αυτο δεν την κανει σλαβικη. Μην λες μαλακιες λοιπον. Και στην πολη της Φλωρινας δεν υπαρχουν καν πολλοι σλαβοφωνοι
Για να μην μπερδεύεστε...σλαβόφωνοι υπάρχουν αλλά έχουν ελληνική εθνική συνείδηση.Κατι μπερδεμένοι σκοπιανοψυχοι είναι σε ποσοστό νικοτίνης στα τσιγάρα .Υπήρχαν σλαβόφωνοι Μακεδονομάχοι οι οποίοι ήταν τρομεροί για τους αντιπάλους τους σε σημείο που αποκαλούνταν "γραικομανοι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom