Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Σλάβους και Γερμανούς έχει και τέτοιους σε Ελλάδα και Βαλκάνια.. Έχω ακούσει ότι στι μήλο έχει πολλούς κατοίκους γερμανικής καταγωγης απογόνους νορμανδων που έκαναν πιρατειες
Άκουσες μια μαλακία και την έδεσες με τις άλλες μαζί… στην Δήλο γεννήθηκε ο Απόλλωνας σύμφωνα με την μυθολογία και θέλω να μου πεις αν και αυτός ήταν απόγονος Νορμανδών που ήταν ξανθός…..

Είχαμε τους ανεμβολίαστους ψεκ έχουμε και τους ημιμαθείς ιστοριοδίφες γαμώ το κέρατό μου το τράγιο…

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.744
Πόντοι
746
Για αυτό γκρεμίζεται τα σπίτια των Ελλήνων στα χωριά που ανέφερες!!!
Επειδή έχετε αναγνωρίσει Ελληνική μειονότητα!!!
Δεν ξέρεις καν τι λέει η χώρα σου. Γιατί βρε μπουφέ άμα αναγνωριστεί Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία και μάλιστα στα σύνορα δεν θα μπορείς να έχεις βλέψεις για Τσαμουρια και τις βλακιες που έχεις μέσα στο αρρωστημένο σου μυαλό!!!
γεια στο στομα σου.επισης να θυμηθουνε τι παθανε εκει το 1944-1945 οι αλβανογενεις τσαμηδες.μετα την φυγη,ιταλων και γερμανων,αυτο το κομπλεξ το κοθβαλανε ακομη μεσα τους.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.744
Πόντοι
746
Η Αλβανία έχει ελληνικά μακεδονικα και Σέρβομοντενεγροκα χωριά, όλα αναγνωρισμενα και προστατευμενα από το κράτος. Η Θεσπρωτία πχ που είχε αλβαμοω να χωριά τι έγιναν αυτά? Τα μακεδονικά χωριά στη βόρεια Ελλάδα τι έγιναν?

Δεν απαντάς όμως, σέβεστε τα ανθρώπινα δικαιώματα;;;
Με το έτσι θέλω γκρεμισατε τα σπίτια με μια γελοία δικαιολογία, λες.και σε όλη την Αλβανία δεν υπάρχουν αυθαίρετα...
Μόνο αυθαίρετα υπάρχουν, δεν είχατε εσείς τίτλους ιδιοκτησίας γιατί μην ξεχνάς μέχρι πρόσφατα είχατε κουνουνισμο και κακα τα ψέματα απαγορεύεται η ιδιοκτησία, το κράτος σας έδινε ένα σπίτι να μείνετε!!!

Δεν υπάρχει Τουρκοφωνη μειονότητα, αλλά Έλληνες με διαφορετικό θρήσκευμα και διαφορετική γλώσσα επειδή ρο Ελληνικό κράτος έχει κάνει τεράστια λάθη με τους Μουλσουμανους της Θράκης!!!
Η Θεσπρωτία όσο και να θες είναι Ελληνική και πότε μα ποτέ δεν θα γίνει Τσαμουρια και δυστυχώς για σένα δεν υπάρχουν Αλβανοφωνα χωριά!!!
η Θεσπρωτια οχι μονο ειναι ελληνικη,αλλα γλεντησε για τα καλα τους αλβανοτσαμηδες εγληματιες πολεμου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
εχω κανει αδερφε δεν ισχυει αυτο που λες. και δεν ειναι ολες οι περιοχες της ελλαδας ιδιες ετσι και αλλιως

σε ερευνες σε πελοποννησιακους πλυθησμους εχουν βρεθει πολυ χαμηλε σλαβικες προσμιξεις πχ
Λογικό.. Εδώ εγώ ξέρω άτομο με ισπανικό επώνυμο από χωριό Πελοποννήσου που είναι απόγονος Καταλανών μισθοφόρων του 14ου αιώνα.
Δεν λέμε αν έχει 5% ή 10% ξένο DNA μία μερίδα του πληθυσμού.

Εγώ λεώ για τα φασιστερά πιο πάνω, που αποδείχθηκαν Αλβανοί, που λένε πως οι Έλληνες οι σημερινοί είναι Σλάβοι. Είναι ηλιθιότητα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ναι αλλά το θέμα το αντιμετώπισαν μόνον αυτοί. Και στους παππουδες μου μοιράστηκε γη, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Δούλεψαν σκληρά, πρόκοψαν, ενσωματώθηκαν γρήγορα. Πουθενά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα όπως αυτό που είχαν οι Πόντιοι στην Κοζα΄νη. Και στη Β. Ελλάδα γενικά.
Οι Πόντιοι ήρθαν Β. Ελλάδα όχι γιατί τους άρεσαν τα βουνά, αλλά γιατί συνέπεσε η Γενοκτονία των Ποντίων με το τέλος του Ελληνοβουλγαρικού πολέμου που βρήκε τα βόρεια σύνορα μας κατακρεουργημένα και ολόκληρα χωριά εγκαταλελειμένα ή καμμένα από τις λεηλασίες των Βουλγάρων.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι Πόντιοι ήρθαν Β. Ελλάδα όχι γιατί τους άρεσαν τα βουνά, αλλά γιατί συνέπεσε η Γενοκτονία των Ποντίων με το τέλος του Ελληνοβουλγαρικού πολέμου που βρήκε τα βόρεια σύνορα μας κατακρεουργημένα και ολόκληρα χωριά εγκαταλελειμένα ή καμμένα από τις λεηλασίες των Βουλγάρων.
Η Κοζα΄νη απελευθερώθηκε το 1912 από τους Τούρκους. Στον Α' Βαλκανικό. Το ίδιο και η Φλώρινα. Η συμπεριφορά των ντόπιων απέναντι στους Ποντίους δεν έχει καμία σχεση με τον Β' Βαλκανικό. Έτσι κι αλλιώς η ανταλλαγή πληθυσμών έγινε το 1922.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πουτανάρες... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

-640-0-5b2e7cef52c9b.jpg

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Λογικό.. Εδώ εγώ ξέρω άτομο με ισπανικό επώνυμο από χωριό Πελοποννήσου που είναι απόγονος Καταλανών μισθοφόρων του 14ου αιώνα.
Δεν λέμε αν έχει 5% ή 10% ξένο DNA μία μερίδα του πληθυσμού.

Εγώ λεώ για τα φασιστερά πιο πάνω, που αποδείχθηκαν Αλβανοί, που λένε πως οι Έλληνες οι σημερινοί είναι Σλάβοι. Είναι ηλιθιότητα.
Ρε χαζουλιακα. Επειδή εσύ δεν μπορείς να αποδεχτείς την γενετική σου φταίω εγώ? Και ποιον αποκαλεις αριστερό ρε μπετοβλακα? Σε όλη μου την ζωή ψηφίζω κεντροδεξιά, δεξιά και ακροδεξιά κόμματα. Εδω ρε μπουλη δεν γνώρισες τις σκλαβηνίες. Δεν γνώριζες ότι οι σλαβοι κατείχαν την ηπειρωτική Ελλάδα για δύο ολόκληρους αιώνες. Θα γνωρίζεις θέματα που αφορούν την γενετική?

Και αφού δεν πιστεύεις ούτε την επιστήμη ούτε την ιστορία πες μας για τα τοπωνύμια που τα περισσότερα είναι σλαβικής προέλευσης. Πως έγινε αυτό και γιατι ο Μεταξάς και οι Χουντικοι έκαναν προσπάθειες να τα εξαφανίσουν.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786

Η μουνάρα που είχε κερδίσει το 2ο από τα συνολικά 6 GNTM που έχουν γίνει

Mike ath

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2019
Like
255
Πόντοι
21
Η Κωνσταντίνα από το yourangels είναι η Φαίδρα η πορνοσταρ και είναι αλβανιδα ξέρει κάποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom