Οι χαρτες ειναι μια χαρα.Τα τωπονυμια επισης δεν μενουν ετσι ευκολα.Κανενας λαος δεν ερχεται απο το πουθενα και επιβαλει ετσι ηρεμα και ομορφα τα δικα του τοπωνυμια.Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα αλλαξαν οι Ελληνες να επαναφερουν τα αρχαιοελληνικα???Τα περισσοτετα τοπωνυμια ηταν Σλαβικα και μετα ακολουθουσαν αρκετα Αρβανιτικα.Φυσικα οπως προεγραψα τα αλλαξε ο Μεταξας και σε εναν βαθμο οι Χουντικοι.Αλλα και παλι τα τοπωνυμια ειναι παρα πολλα και ακομα και σημερα τα βλεπεις στον ελλαδικο χωρο.Ιδιως στα χωρια τα περισσοτερα ονοματα ειναι σλαβικης προελευσης.
Απο κει και περα δεν με ενδιαφερει να σε πεισω ουτε να σε κανω να αλλαξεις γνωμη.Εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου,αν και θα επρεπε να με ευχαριστεις που σου παραδιδω δωρεαν μαθηματα γενετικης ακομα και ιστοριας.Απλα ξανα λεω δεν εισαι σε θεση να μπορεις να αμφισβητησεις την γενετικη ουτε και φυσικα την ιστορια του ελλαδικου χωρου.Τωρα οσο αφορα την γενετικη υπαρχουν χιλιαδες δειγματα τοσο απο τους αρχαιους Ελληνες οσο και απο τους σημερινους.Οποτε ο καθενας βλεπει και κρινει.
Επισης μεσα στην χρονια ερχονται δειγματα απο Ρωμαικη Αυτοκρατορια και Βυζαντιο.Και απο εκει τα λιγα νεα που εχουμε δειχνουν οτι οι Ελληνες αρχισαν σιγα σιγα να χανουν το dna που ειχαν τα κλασσικα και ελληνιστικα χρονια και αρχιζαν να ερχονται σε επαφη με λαους της ανατολης και του λεβαντου.Πραγμα που τους εκανε περισσοτερο δυτικοασιατες.Οποτε ακομα και οι Σλαβοι να μην ερχοντουσαν παλι η γενετικη συνιστώσα του ελλαδικου πληθυσμου δεν θα ηταν ακριβως η ιδια.
Ντροπή σου ρε Ζαίε να λες τέτοιες μαλακίες.
Ποιά μαθήματα μου κάνεις που πέταξες ένα "χρωμόσωμα" και μου κάνεις υποδείξεις.
Τύπε εγώ ΕΙΜΑΙ επιστήμονας και καταλαβαίνω πότε κάποιος αερολογεί.
ΠΟΤΕ μου δεν θα τολμούσα να επιδείξω χάρτη από reddit. Που είναι οι ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ σου πηγές που στηρίζουν αυτά που λες.
Και ΑΝ φέρεις (χο χο) ποιοί τις έκαναν; Τί δείγματα πήραν;
Να σου φέρω εγώ δύο να σε σβήσω;
Ποιοί Έλληνες ήρθαν σε "επαφη με λαους της ανατολης και του λεβαντου". Ποιούς, πότε; Σε ποιές περιοχές; Στον Ελλαδικό χώρο; Είσαι σοβαρός;
Και λες έτσι μπακαλίστηκα "Κανενας λαος δεν ερχεται απο το πουθενα και επιβαλει ετσι ηρεμα και ομορφα τα δικα του τοπωνυμια.Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα αλλαξαν οι Ελληνες να επαναφερουν τα αρχαιοελληνικα".
Έχεις καμμία ιδέα από ιστορία και γλωσσολογία;
Μπαρμπούτσαλα αλλού.