Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγώ έχω μπερδευτεί με τους Ρουμάνους (όχι τους Ρομά Ρουμάνους).Είναι Διναρική φυλή,έχει Σλαβικές επιρροές,τι περίπου;Στη Wikipedia τους αναφέρει ως Romance peoples,λατινογενείς δηλαδή.Η γλώσσα είναι σίγουρα λατινογενής,φυλετικά όμως;
Οι λεγομενοι Βλαχοι/Αρουμανοι.

Ειναι στην ουσια Δακο-Θρακες αλλα και αυτοι οπως και ολοι στα βαλκανια εκαναν επιμειξιες με σλαβους.Στο βαλκανιο group και αυτοι παρεα με βουλγαρους,γιουγκοσλαβους,αλβανους,Ελληνες, κτλ.Ανθρωπολογικα παιζει πολυ Διναρικος,Αλπικος,Pontid/North Pontid,Gorid,Danubian-Batlid κτλ.

Διναρικος Ρουμανος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Μα και τα χαρακτηριστικά μας έχουν αλλάξει.Η αρχαιοελληνική μύτη,που έχει ο Ρουβάς για παράδειγμα,τείνει προς εξαφάνιση.Φαίνεται πως στους απομονωμένους Παξούς από όπου κατάγεται δεν είχαν χωθεί τόσο οι Ιταλοί όσο στην Κέρκυρα
Εδώ η Κέρκυρα κατά των Μεσαίωνα είχε γίνει φέουδο τσιγγάνων. Μοιάζουν με τσιγγάνους οι Κερκυραίοι;

Και ο άλλος λέει πως οι Έλληνες είναι Σλάβοι επειδή κατοίκησαν περιοχές του Ελλαδικού χώρου οι Βούλγαροι για λίγες δεκαετίες και θέλει να μας πείσει πως Έλληνες παντρευόντουσαν Βούλγαρους.

Οι ίδιες οι πηγές που έδειξε λένε πως ζούσαν σε δικές τους κοινότητες, τους διέλυσε ο Νικηφόρος και τους έστειλε είτε στα ανατολικά σύνορα είτε βόρεια των δικών μας.

Μόνος του αυτοαναιρείται κ κάθεσαι κ του κάνεις Like σε όλα τα ποστ που γράφει χαζομάρες. Διάβασες τις πηγές που παρέθεσαι τί λένε;

Τον χάρτη που πέταξε, ποιός τον έφτιαξε; Μία μαλακία ήταν που βρήκε στο διαδίκτυο που αποτελεί και την πηγή γνώσης του.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οι χαρτες ειναι μια χαρα.Τα τωπονυμια επισης δεν μενουν ετσι ευκολα.Κανενας λαος δεν ερχεται απο το πουθενα και επιβαλει ετσι ηρεμα και ομορφα τα δικα του τοπωνυμια.Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα αλλαξαν οι Ελληνες να επαναφερουν τα αρχαιοελληνικα???Τα περισσοτετα τοπωνυμια ηταν Σλαβικα και μετα ακολουθουσαν αρκετα Αρβανιτικα.Φυσικα οπως προεγραψα τα αλλαξε ο Μεταξας και σε εναν βαθμο οι Χουντικοι.Αλλα και παλι τα τοπωνυμια ειναι παρα πολλα και ακομα και σημερα τα βλεπεις στον ελλαδικο χωρο.Ιδιως στα χωρια τα περισσοτερα ονοματα ειναι σλαβικης προελευσης.

Απο κει και περα δεν με ενδιαφερει να σε πεισω ουτε να σε κανω να αλλαξεις γνωμη.Εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου,αν και θα επρεπε να με ευχαριστεις που σου παραδιδω δωρεαν μαθηματα γενετικης ακομα και ιστοριας.Απλα ξανα λεω δεν εισαι σε θεση να μπορεις να αμφισβητησεις την γενετικη ουτε και φυσικα την ιστορια του ελλαδικου χωρου.Τωρα οσο αφορα την γενετικη υπαρχουν χιλιαδες δειγματα τοσο απο τους αρχαιους Ελληνες οσο και απο τους σημερινους.Οποτε ο καθενας βλεπει και κρινει.

Επισης μεσα στην χρονια ερχονται δειγματα απο Ρωμαικη Αυτοκρατορια και Βυζαντιο.Και απο εκει τα λιγα νεα που εχουμε δειχνουν οτι οι Ελληνες αρχισαν σιγα σιγα να χανουν το dna που ειχαν τα κλασσικα και ελληνιστικα χρονια και αρχιζαν να ερχονται σε επαφη με λαους της ανατολης και του λεβαντου.Πραγμα που τους εκανε περισσοτερο δυτικοασιατες.Οποτε ακομα και οι Σλαβοι να μην ερχοντουσαν παλι η γενετικη συνιστώσα του ελλαδικου πληθυσμου δεν θα ηταν ακριβως η ιδια.
Ντροπή σου ρε Ζαίε να λες τέτοιες μαλακίες.

Ποιά μαθήματα μου κάνεις που πέταξες ένα "χρωμόσωμα" και μου κάνεις υποδείξεις.
Τύπε εγώ ΕΙΜΑΙ επιστήμονας και καταλαβαίνω πότε κάποιος αερολογεί.
ΠΟΤΕ μου δεν θα τολμούσα να επιδείξω χάρτη από reddit. Που είναι οι ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ σου πηγές που στηρίζουν αυτά που λες.
Και ΑΝ φέρεις (χο χο) ποιοί τις έκαναν; Τί δείγματα πήραν;

Να σου φέρω εγώ δύο να σε σβήσω;

Ποιοί Έλληνες ήρθαν σε "επαφη με λαους της ανατολης και του λεβαντου". Ποιούς, πότε; Σε ποιές περιοχές; Στον Ελλαδικό χώρο; Είσαι σοβαρός;

Και λες έτσι μπακαλίστηκα "Κανενας λαος δεν ερχεται απο το πουθενα και επιβαλει ετσι ηρεμα και ομορφα τα δικα του τοπωνυμια.Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα αλλαξαν οι Ελληνες να επαναφερουν τα αρχαιοελληνικα".

Έχεις καμμία ιδέα από ιστορία και γλωσσολογία;

Μπαρμπούτσαλα αλλού.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οι μελαχρινοι Διναρικοι Αλβανοι ειναι απογονοι ιλλυριων.Οι ασπρουλιαρηδες με τα ανοιχτα μαλλια και χρωματα ειναι σλαβοι.Οπως και στην Ελλαδα οι περισσοτεροι με πολυ ανοιχτο χρωμα δερματος,ανοιχτα ματια και μαλλια προς το καστανοξανθο η ξανθο ειναι επισης σλαβοι.

Επιστήμονα :2funny: οι Δωριείς είχαν πιο ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά. Πολλές φορές ξανθά και ανοιχτόχρωμα μάτια. Μήπως ήταν Σλάβοι;

Ρε μην δίνετε προσοχή στον τύπο, ο άνθρωπος είναι τέρας παραπληροφόρησης.

Και να ξέρετε τα αγάλματα παρουσίαζαν το ΙΔΑΝΙΚΟ που πολλές φορές είχε να κάνει με τον αντικατοπτρισμό του πνεύματος. Δεν υπάρχει λαός που να έχει ΜΙΑ μύτη.
Σκανδιναβία που ήταν από τους τελευταίους που προσμίχθηκαν έχουν όλοι μία μύτη; ΕΛΕΟΣ
Αν είναι δυνατόν, καρμπόν βγαίνουμε;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ντροπή σου ρε Ζαίε να λες τέτοιες μαλακίες.

Ποιά μαθήματα μου κάνεις που πέταξες ένα "χρωμόσωμα" και μου κάνεις υποδείξεις.
Τύπε εγώ ΕΙΜΑΙ επιστήμονας και καταλαβαίνω πότε κάποιος αερολογεί.
ΠΟΤΕ μου δεν θα τολμούσα να επιδείξω χάρτη από reddit. Που είναι οι ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ σου πηγές που στηρίζουν αυτά που λες.
Και ΑΝ φέρεις (χο χο) ποιοί τις έκαναν; Τί δείγματα πήραν;

Να σου φέρω εγώ δύο να σε σβήσω;

Ποιοί Έλληνες ήρθαν σε "επαφη με λαους της ανατολης και του λεβαντου". Ποιούς, πότε; Σε ποιές περιοχές; Στον Ελλαδικό χώρο; Είσαι σοβαρός;

Και λες έτσι μπακαλίστηκα "Κανενας λαος δεν ερχεται απο το πουθενα και επιβαλει ετσι ηρεμα και ομορφα τα δικα του τοπωνυμια.Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα αλλαξαν οι Ελληνες να επαναφερουν τα αρχαιοελληνικα".

Έχεις καμμία ιδέα από ιστορία και γλωσσολογία;

Μπαρμπούτσαλα αλλού.
Eισαι τσοπανης και δεν εχεις ιδεα απο γενετικη.Δεν χρειαζεται να ασχοληθω περισσοτερο μαζι σου.Φυσικα δεν εχεις ιδεα ουτε απο ιστορια,διαφορετικα θα γνωριζες οτι οι Σλαβοι εγκατασταθηκαν σε ολη την ηπειρωτικη Ελλαδα.

Επισης πανιβλακα δεν εχει να κανει με την πολιτικη οι αποψεις μου.Δεν ειμαι συριζαιος και στις τελευταιες εκλογες ψηφισα ακροδεξιο κομμα.Οποτε πισω στην στανη σου να αρμεξεις τα πρατα αμορφωτε γιδοβοσκε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Μα και τα χαρακτηριστικά μας έχουν αλλάξει.Η αρχαιοελληνική μύτη,που έχει ο Ρουβάς για παράδειγμα,τείνει προς εξαφάνιση.
Οι αρχαιοι καλλιτεχνες (οι γλυπτες πχ.) δεν θα επαιρναν τον Κατμαν της εποχης για Μοντελο αλλα τον Μαρτακη. Για να απεικονισουν τα τέλεια χαρακτηριστικα οπως αυτοι εκριναν τοτε. Όμως αν παρατηρησει καποιος τα αγαλματα των αρχαιων φιλοσοφων της εποχης ή καποια αλλα ιστορικα προσωπα μοιαζουν αρκετα με τους νεοελληνες.:)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εδώ η Κέρκυρα κατά των Μεσαίωνα είχε γίνει φέουδο τσιγγάνων. Μοιάζουν με τσιγγάνους οι Κερκυραίοι;

Και ο άλλος λέει πως οι Έλληνες είναι Σλάβοι επειδή κατοίκησαν περιοχές του Ελλαδικού χώρου οι Βούλγαροι για λίγες δεκαετίες και θέλει να μας πείσει πως Έλληνες παντρευόντουσαν Βούλγαρους.

Οι ίδιες οι πηγές που έδειξε λένε πως ζούσαν σε δικές τους κοινότητες, τους διέλυσε ο Νικηφόρος και τους έστειλε είτε στα ανατολικά σύνορα είτε βόρεια των δικών μας.

Μόνος του αυτοαναιρείται κ κάθεσαι κ του κάνεις Like σε όλα τα ποστ που γράφει χαζομάρες. Διάβασες τις πηγές που παρέθεσαι τί λένε;

Τον χάρτη που πέταξε, ποιός τον έφτιαξε; Μία μαλακία ήταν που βρήκε στο διαδίκτυο που αποτελεί και την πηγή γνώσης του.
Στην Αρκαδία στα βουνά Σλάβοι ειναι.. Αν δεις τριπολιτσοτη σαν ρωσοουκρανοι είναι.. Κορινθία πχ αλ αλβανοφερνουνε Είναι αρβανίτες.. Μη πω για ροδιτες που μοιάζουν Σα λιβανεζοι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εμένα η πρώην μου αλβαν9δα είχε καταγωγή από ένα χωριό στις πρεσεπες..τξ λέγανε λούμπα, αγάπη στα σλαβικα δηλαδή,όχι ντουα που είναι το αγάπη στα αλβανικά, ειχε δηλαδή το μακεδονικό όνομα της. Η κοπέλα ήταν άσπρη Σα ρωσοουκρανη, ειχε δηλαδή καταγωγή από τα μακεδονικά χωριά της Αλβανίας.. Φυσικά ένιωθε αλβανιδα..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εμένα η πρώην μου αλβαν9δα είχε καταγωγή από ένα χωριό στις πρεσεπες..τξ λέγανε λούμπα, αγάπη στα σλαβικα δηλαδή,όχι ντουα που είναι το αγάπη στα αλβανικά, ειχε δηλαδή το μακεδονικό όνομα της. Η κοπέλα ήταν άσπρη Σα ρωσοουκρανη, ειχε δηλαδή καταγωγή από τα μακεδονικά χωριά της Αλβανίας.. Φυσικά ένιωθε αλβανιδα..
Καλύτερα οι ασπρουλιαρες με τα σλαβικα χαρακτηριστικά πάρα μελαμψες γυφτοπουλες. Η γυναίκα πρεπει να είναι άσπρη στο δέρμα και όχι μελαμψη.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Βορεια μακεδονια;;;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.330
Πόντοι
3.786
Στη κοριτσα και στις πρεσπες έχει πολλούς μακεδονες
Μάστορα εδώ θα τα χαλάσουμε.Διευκρίνισε τι εννοείς Μακεδόνες.Μακεδόνας είμαι εγώ που μιλάω ελληνικά.Οι Σκοπιανοί είναι πρώτα ξαδελφάκια των Βουλγάρων.Δε θέλω να το παίξω μακεδονομάχος,αλλά μη βάζουμε και αυτογκόλ

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Μάστορα εδώ θα τα χαλάσουμε.Διευκρίνισε τι εννοείς Μακεδόνες.Μακεδόνας είμαι εγώ που μιλάω ελληνικά.Οι Σκοπιανοί είναι πρώτα ξαδελφάκια των Βουλγάρων.Δε θέλω να το παίξω μακεδονομάχος,αλλά μη βάζουμε και αυτογκόλ

Ρε φίλε ακόμα να καταλάβεις πως είναι ζαίοι και γράφουν μαλακίες για να προκαλούν;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Στη κοριτσα και στις πρεσπες έχει πολλούς μακεδονες
Ρε σκιπεταρι, για ποιους Μακεδόνες μιλάς πανάσχετε τύπε, στην επαρχία Κορυτσάς έχει μερικά σλαβοφωνα χωριά όπως έχει και στην Ελληνική επικράτεια. Σαλτα και γαμησου μαλάκα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε σκιπεταρι, για ποιους Μακεδόνες μιλάς πανάσχετε τύπε, στην επαρχία Κορυτσάς έχει μερικά σλαβοφωνα χωριά όπως έχει και στην Ελληνική επικράτεια. Σαλτα και γαμησου μαλάκα
Σλανοφωνα τυπε τι εννοείς από ποια χώρα ακριβώς? Γιατί Σλάβοι είναι και οι πολωνοι.. Στη βόρεια ελλαδα έχει πάρα πολλά μακεδονικά χωρια.. Λεριν Φλώρινα βοντεςς η Έδεσσα κισελο βοντεν το ξινό νερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ε αυτο σου λεει
Αλβανος ειναι ο ανθρωπος, Μακεδονες τους ξερει τους Σκοπιανους, γιατι απορεις?

Και για να το αναψω λιγο
Οι κατοικοι των σλαβοφωνων χωριων στην βορεια Ελλαδα, τι εννοουν οταν λενε "θα παμε ταξιδι προς τα μεσα"?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εσύ είσαι πόντιος που μένεις στη βόρεια Ελλάδα, όχι Μακεδόνας.. Οι μακεδονες είναι λαος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σλανοφωνα τυπε τι εννοείς από ποια χώρα ακριβώς? Γιατί Σλάβοι είναι και οι πολωνοι.. Στη βόρεια ελλαδα έχει πάρα πολλά μακεδονικά χωρια.. Λεριν Φλώρινα βοντεςς η Έδεσσα κισελο βοντεν το ξινό νερο
Το οτι αναφερεις τα σλαβικα ονοματα της Εδεσσας (Μποντεν), της Φλωρινας (Λεριν) δεν τα κανει αυτοματως σλαβικα "χωριά", και η Θεσσαλονικη λεγεται Σολουν στα σλαβικα αλλά αυτο δεν την κανει σλαβικη. Μην λες μαλακιες λοιπον. Και στην πολη της Φλωρινας δεν υπαρχουν καν πολλοι σλαβοφωνοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom