Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Εγώ θα σταθώ στο γεγονός ότι οι Αλβανίδες δεν τόσο φεμινίστριες όσο οι συνχρονες Ελλεινιδες με τις ξυνισμενες φάτσες και προφανώς το ξινησμενο μουνι τους . Και όντας πριγκίπισσες της μαμάς και του μπαμπά δεν κάνουν για πολλά . Είναι μη μου απτου .
Την ελληνίδα την γλεντάς από το 18 μέχρι τα 25 που γαμιεται ασύστολα μετά κρασαρει ο εγκέφαλος
φιλε λογικα μιλάνε τα πιστευω σου και οχι οι εμπειριες σου..
Μια χαρα και οι Ελληνιδες πηδιουνται ασυστολα και μετα τα 25 και στην τελική ζητάνε να το δωσουν εκει που πιστευουν
ειτε θα εχεις σωμα, ειτε ομορφια ειτε λεφτα!
Μηπως εμεις δεν σκεφτομαστε ετσι; Εδω αλλοι συναγωνιστες ανεβαζουν φωτο απο τις μουναρες τις γυναικες τους και αλλοι σχολιαζουν αρνητικα λες και μπορουν να τις φανε! Αλλος χτες σχολιασε αρνητικα την μασατζου απο την Αθηνα που ειναι η μοναδικη αξιολογη του χωρου σε ολη την ελλαδα επειδη λεει εχει δυο κιλα παραπανω..
Λοιπον χειρότεροι ειναι οι αντρες απο ολες τις γυναικες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γενικά αν βγεις με αλβανιδα η γεωργιανη υπάρχουν θετικά vibes στην ατμόσφαιρα, εγώ έχω άλλο σεβασμό δεν τις βρίζω τόσο εύκολα ενώ με τις ελλεινιδες δεν έχεις τι να κουβεντιασεις θα έλεγα οι ελλεινιδες είναι πιο χαμηλού πολιτισμικό επιπέδου οι αλβανιδες έχουν μεγάλη δίψα να μάθουν πως είναι η ζωή στην Αγγλία την Αμερική γενικά είναι πιο περίεργες να μάθουν για εξωτερικό οι ελλεινιδες στη κοσμαρα τους ζώα εντελως???

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.332
Πόντοι
3.786
Πάντως στο τεστ DNA που της έκαναν βγήκε 70% Ελληνίδα.
Και εμάς στους Έλληνες αν γίνει κανα τεστ DNA να δεις τι γέλιο έχει να πέσει με τους Ελληναράδες που είναι ρατσιστές.Έχουμε τόσες προσμίξεις ανά τους αιώνες με κατακτητές αλλά και από κτήσεις του Μ.Αλεξάνδρου.Εγώ προτιμώ τις Μεσόγειες,όπως Ελληνίδες και Αλβανίδες,για το ταπεραμέντο τους,και ας γίνονται μπαρούτι καμιά φορά.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Γίνονται μπαρούτι και στο κρεβάτι όμως

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι καλές οι Αλβανίδες όπως και όλες οι άλλες καλές ξένες την έχουν κάνει ,όσες λίγες καλές αλβανιδες έχουν μείνει εδώ ανυπομονούν να φύγουν, στο Πασοκιστάν μόνο Ελλεεινίδες και Πακιστανοί θα μείνουν στο τελος

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οι καλές οι Αλβανίδες όπως και όλες οι άλλες καλές ξένες την έχουν κάνει ,όσες λίγες καλές αλβανιδες έχουν μείνει εδώ ανυπομονούν να φύγουν, στο Πασοκιστάν μόνο Ελλεεινίδες και Πακιστανοί θα μείνουν στο τελος
Δεν ισχυει αυτο που λες.. Αρκετες με παιδια εμειναν εδω. Επίσης ξερω ατομα που πηγαν αλλου και ξαναγυρισαν πισω.
Επίσης το θεμα γλωσσας ειναι δυσκολο, απο αλβανικα να μαθεις ελληνικα μετα δεν μαθαινεις και αλλη γλωσσα ευκολα..
Επίσης στην Ελλάδα η δουλεια του εργατη πληρωνεται καλυτερα απο οτι στο εξωτερικο (αν προσθεσεις και τα μαυρα) αλλες δουλειες ειναι αυτές που χρυσοπληρωνουν στο εξωτερικο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Και εμάς στους Έλληνες αν γίνει κανα τεστ DNA να δεις τι γέλιο έχει να πέσει με τους Ελληναράδες που είναι ρατσιστές.Έχουμε τόσες προσμίξεις ανά τους αιώνες με κατακτητές αλλά και από κτήσεις του Μ.Αλεξάνδρου.Εγώ προτιμώ τις Μεσόγειες,όπως Ελληνίδες και Αλβανίδες,για το ταπεραμέντο τους,και ας γίνονται μπαρούτι καμιά φορά.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Γίνονται μπαρούτι και στο κρεβάτι όμως
Έχουν γίνει, ως επί το πλείστον καθαρό είναι. Δεν έζησαν και παντρεύτηκαν ποτέ Έλληνες με ξένους. Αμαρτία να παντρεύεσαι αλλόθρησκο για τους Ορθόδοξους και οι κατακτητές γενικώς ήταν αλλόθρησκοι. :thumbsup:

Αλβανία όμως ήταν για χιλιάδες χρόνια κατοικημένη από Έλληνες, τί έγιναν εξαερώθηκαν;
Και οι ίδιοι το λένε πως βγάζουν πολλοί ελληνικό DNA στα τεστ..

Όπως και να έχει είναι καυλιάρες οι Αλβανίδες και εμένα μου αρέσουν.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγώ θα σταθώ στο γεγονός ότι οι Αλβανίδες δεν τόσο φεμινίστριες όσο οι συνχρονες Ελλεινιδες με τις ξυνισμενες φάτσες και προφανώς το ξινησμενο μουνι τους . Και όντας πριγκίπισσες της μαμάς και του μπαμπά δεν κάνουν για πολλά . Είναι μη μου απτου .
Την ελληνίδα την γλεντάς από το 18 μέχρι τα 25 που γαμιεται ασύστολα μετά κρασαρει ο εγκέφαλος
Και οι νεες αλβανιδες τα ίδια είναι και χειρότερα. Οι αλβανιδες της δεκαετίας του 90 και του 2000 ξεχάστετες.

Οι μόνες στην Ελλάδα από αλλοδαπές που ίσως ακόμα κρατάνε τα προσχήματα είναι κάποιες αρμενιες, ρωσσοποντιες και γενικότερα καυκάσιες αλλά εκεί κάνουν γάμους μεταξύ τους και δεν κουνιούνται στους άνδρες τους διαφορετικα έχει ξυλίκι και φτύσιμο από τα σόγια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν ισχυει αυτο που λες.. Αρκετες με παιδια εμειναν εδω. Επίσης ξερω ατομα που πηγαν αλλου και ξαναγυρισαν πισω.
Επίσης το θεμα γλωσσας ειναι δυσκολο, απο αλβανικα να μαθεις ελληνικα μετα δεν μαθαινεις και αλλη γλωσσα ευκολα..
Επίσης στην Ελλάδα η δουλεια του εργατη πληρωνεται καλυτερα απο οτι στο εξωτερικο (αν προσθεσεις και τα μαυρα) αλλες δουλειες ειναι αυτές που χρυσοπληρωνουν στο εξωτερικο
Σκόπευα να σου απαντήσω σοβαρά αλλά έγραψες ότι η Ελλάδα πληρώνει καλύτερα τον εργάτη οπότε κατάλαβα ότι μάλλον κάνεις πλάκα..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Έχουν γίνει, ως επί το πλείστον καθαρό είναι. Δεν έζησαν και παντρεύτηκαν ποτέ Έλληνες με ξένους. Αμαρτία να παντρεύεσαι αλλόθρησκο για τους Ορθόδοξους και οι κατακτητές γενικώς ήταν αλλόθρησκοι. :thumbsup:

Αλβανία όμως ήταν για χιλιάδες χρόνια κατοικημένη από Έλληνες, τί έγιναν εξαερώθηκαν;
Και οι ίδιοι το λένε πως βγάζουν πολλοί ελληνικό DNA στα τεστ..

Όπως και να έχει είναι καυλιάρες οι Αλβανίδες και εμένα μου αρέσουν.
Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί εχουν σλαβικό Dna. Κανένας από τους δύο λαούς δεν έχει μείνει φυλετικά ίδιος με τους προγόνους του. Η Φουρειρα βγαίνει 70% Ελληνίδα διότι δεν υπάρχει refrence για Αλβανία. Όπως αρκετοί Έλληνες βγαίνουν Ιταλοί. Η εταιρία που έκανε τεστ είναι η My heritage. Σε όλους τα ίδια βγάζει και γενικά δεν θεωρείτε από τις καλές εταιρίες για test dna.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Σκόπευα να σου απαντήσω σοβαρά αλλά έγραψες ότι η Ελλάδα πληρώνει καλύτερα τον εργάτη οπότε κατάλαβα ότι μάλλον κάνεις πλάκα..
εγραψα καλυτερα.
Αν πας Ολλανδια Γερμανια Σουηδια Γαλλια Αγγλια και μιλάς οπως μιλούσαν οι Αλβανοι οταν ηρθαν και οπως μιλάνε οι Πακιστανοι τωρα δεν θα βρεις δουλεια ουτε με το κυαλι.
Για ανειδικευτο προσωπικο η Ελλάδα πληρωνει μια χαρα σε σχεση με τα εξοδα σου και επισης υπαρχουν και τα μαυρα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί εχουν σλαβικό Dna. Κανένας από τους δύο λαούς δεν έχει μείνει φυλετικά ίδιος με τους προγόνους του. Η Φουρειρα βγαίνει 70% Ελληνίδα διότι δεν υπάρχει refence για Αλβανία. Όπως αρκετοί Έλληνες βγαίνουν Ιταλοί. Η εταιρία που έκανε τεστ είναι η My heritage. Σε όλους τα ίδια βγάζει και γενικά δεν θεωρείτε από τις καλές εταιρίες για test dna.

Δεν είναι έτσι. Και ελληνικότατο DNA υπάρχει κ το έχουμε. Όσο για τους Αλβανούς, πολλοί λένε (ακαδημαϊκοί όχι μαλάκες) πως στην πραγματικότητα είναι Υπερδουνάβιοι οι οποίοι κατέβηκαν γύρω στο 1000μΧ τους οποίους χρησιμοποίησαν σαν μισθοφόρους οι Οθωμανοί. Έχουν γλωσσικές ομοιότητες με άλλους αυτής της περιοχής.
Και βγάζει και νόημα γιατί οι Ιλλύριοι ήταν (α) φίλιος λαός με τους οποίους συμμαχήσαμε πολλές φορές (β) δεν υπάρχει καμμία αναφορά στην ύπαρξή τους για αιώνες από κανέναν ιστορικό από τον 4ο αιώνα μΧ..
Ενώ τα shqiptar (λόγχη / δηλαδή μισθοφόρος στην γλώσσα τους - γιατί να ονομάσουν τους εαυτούς τους έτσι κ όχι Ιλλύριους) ήταν ένας βάρβαρος λαός που είχε μένος εναντίον μας.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ φίλο Έλληνα κουμουνιστή που πάει κάθε χρόνο διακοπές στην Αλβανία σε 5 αστερο ξενοδοχείο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
εγραψα καλυτερα.
Αν πας Ολλανδια Γερμανια Σουηδια Γαλλια Αγγλια και μιλάς οπως μιλούσαν οι Αλβανοι οταν ηρθαν και οπως μιλάνε οι Πακιστανοι τωρα δεν θα βρεις δουλεια ουτε με το κυαλι.
Για ανειδικευτο προσωπικο η Ελλάδα πληρωνει μια χαρα σε σχεση με τα εξοδα σου και επισης υπαρχουν και τα μαυρα

Ισχύει, το κόστος ζωής είναι πολύ μεγάλο σε αυτές τις χώρες. Αν πας εκεί χωρίς τίποτα στο τέλος σου μένουν τα ίδια πάνω κάτω και κάνεις και χάλια ζωή με λίγες κ κακές παρέες, σαν παρακατιανός στην ουσία με κάτι τελειωμένους από Πακιστάν, Μπαγλαντές και Αφρική.
Φιλαράκι αυτά μου είπε, γύρισε πίσω, έφυγε από Αθήνα και πήγε στο χωριό καταγωγής του.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν είναι έτσι. Και ελληνικότατο DNA υπάρχει κ το έχουμε. Όσο για τους Αλβανούς, πολλοί λένε (ακαδημαϊκοί όχι μαλάκες) πως στην πραγματικότητα είναι Υπερδουνάβιοι οι οποίοι κατέβηκαν γύρω στο 1000μΧ τους οποίους χρησιμοποίησαν σαν μισθοφόρους οι Οθωμανοί.
Και βγάζει και νόημα γιατί οι Ιλλύριοι ήταν (α) φίλιος λαός με τους οποίους συμμαχήσαμε πολλές φορές (β) δεν υπάρχει καμμία αναφορά στην ύπαρξή τους για αιώνες από κανέναν ιστορικό από τον 4ο αιώνα μΧ..

Εγώ σου μιλάω επιστημονικα τώρα. Είμαι στο χώρο της γενετικής πάνω από 6-7 χρόνια. Αλβανοί και Έλληνες είναι αναμιγμενοι με Σλάβους του μεσαίωνα. Σε όλα τα γενετικα τεστ πλοταρουν πιο πάνω από τα ακαδημαϊκά samples των μυκηναιων και των μινοιτων.Για να στο πω απλά. Οι σημερινοί ελληνες της ενδοχώρας είναι λίγο πιο Southern shifted από Γιουγκοσλαβους και Βουλγαρους.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Εγώ σου μιλάω επιστημονικα τώρα. Είμαι στο χώρο της γενετικής πάνω από 6-7 χρόνια. Αλβανοί και Έλληνες είναι αναμιγμενοι με Σλάβους του μεσαίωνα. Σε όλα τα γενετικα τεστ πλοταρουν πιο πάνω από τα ακαδημαϊκά samples των μυκηναιων και των μινοιτων.Για να στο πω απλά. Οι σημερινοί ελληνες της ενδοχώρας είναι λίγο πιο Southern shifted από Γιουγκοσλαβους και Βουλγαρους.
Τα δείγματα αυτά είναι από ποικίλες εποχές και περιοχές όπως αναφέρει κ μέσα.
Από Μυκηναϊκή εποχή, Ελληνιστική και σύγχρονη. Αναλόγως τις περιοχές, αν μου πας Ήπειρο ναι. Σε πολλές άλλες όχι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εγραψα καλυτερα.
Η αλβανική διασπορά είναι σε όλες τις χώρες που αναφέρεις και φεύγοντας από Ελλάδα δεν πάνε στο ξεκάρφωτο οπότε έχουνε δυνατότητα προσαρμογής μέσω συγγενών εκεί γιατί σε αυτούς παίζουν ακόμα οι οικογενειακοί δεσμοί αν και εγώ προσωπικά ειδικά στην Αγγλία που είναι λίγο πιο χαλαρή στο θέμα της γλώσσας ξέρω πολλούς που πήγαν και τα κατάφεραν χωρίς βοήθεια συγγενών και μπήκανε σε θέσεις αντίστοιχες με αυτές που είχαν εδώ στην ελλαδα με πολύ καλύτερα φυσικά λεφτά και σαφώς καλύτερες συνθήκες

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τα δείγματα αυτά είναι από ποικίλες εποχές και περιοχές όπως αναφέρει κ μέσα.
Από Μυκηναϊκή εποχή, Ελληνιστική και σύγχρονη. Αναλόγως τις περιοχές, αν μου πας Ήπειρο ναι. Σε πολλές άλλες όχι.
Έχουμε δείγματα από Μυκηναικη, Μινωική και κλασσική περίοδο.

Κανένα μέρος της Ελλάδας ή ελληνικός πληθυσμός σήμερα δεν είναι γενετικα κοντά πάνω σε αυτά τα δείγματα.

Ηπειρωτική Ελλάδα=βαλκανια. Δηλαδή Έλληνες που αναμιχθηκαν με Σλάβους εισβολείς του μεσαίωνα. Ακόμα και οι μισές απλοομαδες στην ηπειρωτική Ελλάδα έχουν σλαβική καταγωγή(R1a,I2a).

Τα νησιά και η Κύπρος δεν έχουν πολύ σλαβικό dna. Αλλά έχουν ανατολίτικο και λεβαντισιο dna. Που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν τα χρόνια της ρωμαϊκής και βυζαντινής αυτοκρατορίας υπήρξαν μετακινήσεις στα νησιά από την Ανατολή και τον Λεβαντο.

Πόντιοι/Καππαδοκες είναι ιθαγενείς λαοί κατά κυρία βάση που εξξεληνιστικαν.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
φιλε λογικα μιλάνε τα πιστευω σου και οχι οι εμπειριες σου..
Μια χαρα και οι Ελληνιδες πηδιουνται ασυστολα και μετα τα 25 και στην τελική ζητάνε να το δωσουν εκει που πιστευουν
ειτε θα εχεις σωμα, ειτε ομορφια ειτε λεφτα!
Μηπως εμεις δεν σκεφτομαστε ετσι; Εδω αλλοι συναγωνιστες ανεβαζουν φωτο απο τις μουναρες τις γυναικες τους και αλλοι σχολιαζουν αρνητικα λες και μπορουν να τις φανε! Αλλος χτες σχολιασε αρνητικα την μασατζου απο την Αθηνα που ειναι η μοναδικη αξιολογη του χωρου σε ολη την ελλαδα επειδη λεει εχει δυο κιλα παραπανω..
Λοιπον χειρότεροι ειναι οι αντρες απο ολες τις γυναικες
Οι γυναίκες γενικά σε πουλάνε ποιο εύκολα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Η αλβανική διασπορά είναι σε όλες τις χώρες που αναφέρεις και φεύγοντας από Ελλάδα δεν πάνε στο ξεκάρφωτο οπότε έχουνε δυνατότητα προσαρμογής μέσω συγγενών εκεί γιατί σε αυτούς παίζουν ακόμα οι οικογενειακοί δεσμοί αν και εγώ προσωπικά ειδικά στην Αγγλία που είναι λίγο πιο χαλαρή στο θέμα της γλώσσας ξέρω πολλούς που πήγαν και τα κατάφεραν χωρίς βοήθεια συγγενών και μπήκανε σε θέσεις αντίστοιχες με αυτές που είχαν εδώ στην ελλαδα με πολύ καλύτερα φυσικά λεφτά και σαφώς καλύτερες συνθήκες
Φυσικά τα αγγλικά είναι αγγλικά τα ξέρουν σχεδόν όλοι..
Γερμανικά η Σουηδικά θέλεις καιρό για να τα μάθεις..
Φυσικά δεν θα μαλώσουμε για αυτό! Άσε που άλλο είναι το τοπίκ ?

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Έχουμε δείγματα από Μυκηναικη, Μινωική και κλασσική περίοδο.

Κανένα μέρος της Ελλάδας ή ελληνικός πληθυσμός σήμερα δεν είναι γενετικα κοντά πάνω σε αυτά τα δείγματα.

Ηπειρωτική Ελλάδα=βαλκανια. Δηλαδή Έλληνες που αναμιχθηκαν με Σλάβους εισβολείς του μεσαίωνα. Ακόμα και οι μισές απλοομαδες στην ηπειρωτική Ελλάδα έχουν σλαβική καταγωγή(R1a,I2a).

Τα νησιά και η Κύπρος δεν έχουν πολύ σλαβικό dna. Αλλά έχουν ανατολίτικο και λεβαντισιο dna. Που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν τα χρόνια της ρωμαϊκής και βυζαντινής αυτοκρατορίας υπήρξαν μετακινήσεις στα νησιά από την Ανατολή και τον Λεβαντο.

Πόντιοι/Καππαδοκες είναι ιθαγενείς λαοί κατά κυρία βάση που εξξεληνιστικαν.
Ποιά εποχή είχαμε εισβολή των "Σλάβων" και συμβίωση με Έλληνες; Για τους Βούλγαρους λες που εισέβαλαν στον ελληνικό χώρο για σύνολο 40 ετών και πήραν πούλο από Μέγα Βασίλειο;
Για τους Κύπριους είναι πασίγνωστο και οι ίδιοι το λένε πως είναι mix.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom