Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.139
Πόντοι
6.236
Καλησπέρα μάγκες. Ανοίγω αυτό το θέμα με αλβανιδες γκόμενές. Θέλω να ακούσω απόψεις αν είναι εύκολες για σεξ, για σχέσεις κτλ. Μια φορά τα είχε ένας φίλος με παντρεμένη κ μου έλεγε ότι στο κρεβάτι είναι πολύ δυνατές διτικες, σε έχουν για πάσα. Πολλές δίνουν και aanal.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι πολύ πιο όμορφες πιο γυμνασμενες και αν σε συμπαθησουν πιο καλά παιδιά από τα σίχαματα τις ελλεινιδες.. Σπάνιο να τις βρεις όμως έχουν φύγει πολλοί Αλβανοί από ελλαντα και δεν έχουνε μείνει ούτε οι μισοί εδώ.. Εγώ ξέρω αλβανιδα που την έκανε Αγγλία με το αγόρι της.. Γενικά δύσκολο να βρεις αλβανιδα ενώ οι ελλεινιδες είναι μιλιουνια..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γενικά αν η αλβανιδα είμαι καλοντυμένη κια στολισμένη,τα σίχαματα οι ελλεινιολες δεν έχουν καμία ελπίδα μπροστά τους.. Οι αλβαμιδες μπορούν και τις πατάνε στα ίσια τις ελλεινιδες σαν ομορφιά.. Ήξερα αλβανιδα 22χρονω.μου.ακι που δούλευε σε βενζινάδικο αλλά γυμνασμένη έβαζε αέρα στα λάστιχα.. Αυτή αν την δεις καλοντυμένη θα τραβάς μαλακια.. Απλά δεν έχουν τα φράγκα των ελλεινοδων Γι να Πάρου. Ακριβα ρούχα να κάνουν. Ακριβές διακοπές,να πάνε κάθε εβδομάδα κομμωτήριο και στα μαγαζιά όπως τα σίχαματα οι ελλεινιδες, αΥτο είναι το παράπονο των αλβανιδων που έχω ακούσει..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Είναι πολύ πιο όμορφες πιο γυμνασμενες και αν σε συμπαθησουν πιο καλά παιδιά από τα σίχαματα τις ελλεινιδες.. Σπάνιο να τις βρεις όμως έχουν φύγει πολλοί Αλβανοί από ελλαντα και δεν έχουνε μείνει ούτε οι μισοί εδώ.. Εγώ ξέρω αλβανιδα που την έκανε Αγγλία με το αγόρι της.. Γενικά δύσκολο να βρεις αλβανιδα ενώ οι ελλεινιδες είναι μιλιουνια..
Ελμπασαν η παραεξω.?

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.139
Πόντοι
6.236
Σε αλβανίδες προτιμώ τις άνω των 35. Σε κάνουν να νιώθεις αρσενικό. + Ότι θεωρώ πολύ σέξυ τις αλβανικές βρισιές.
Αυτές που μένουν χρόνια Ελλάδα νομίζω βρίζουν σαν ελληνιδες.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Σε αλβανίδες προτιμώ τις άνω των 35. Σε κάνουν να νιώθεις αρσενικό. + Ότι θεωρώ πολύ σέξυ τις αλβανικές βρισιές.

Ελμπασαν η παραεξω.?
Τι να κλασουνε τα σίχαματα οι ελλεινιδες μπροστά στην αλβανική ομορφια❤️??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ξέρετε πόσες χορεύτριες σε μπουζούκια βιντεοκλίπ τραγουδιστές είναι αλβανιδες και βορειοπιροτισες.. Όσες βλέπετε στα κλαμπ να χορεύουν καλά, αλβανιδες είναι.. Οι ελλεινιδες δεν ξέρουν να χορευουν

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Όσες έχω γνωρίσει ήταν γυναικάρες! Μια από αυτές (η πιο όμορφη γκόμενα που είχα ποτέ) θα μπορούσε να είναι και η γυναίκα της ζωής μου αλλά ήμουν μικρός τότε. Μιλάμε θα μπορούσα να τη γαμαω κάθε μέρα δύο φορές μέχρι να γίνει gilf. Τόσο μουναρος ήταν. Και κυρία παίδες, κυρία και δυνατή στις δυσκολίες της ζωής της! Να είναι καλά το κορίτσι όπου είναι!

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Επίσης να σημειώσω ότι το καλύτερο μακράν τσιμπούκι το έχω ζήσει με Αλβανίδα!
Τι μπουκώματα, τι φτυσιματα, τι να πιάνει την πούτσα μου και να την τινάζει στη μάπα της...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Εγω ειχα σχεση με αλβανιδα και αν και αποφευγω τις σχεσεις (θελω να ειμαι ελευθερος και να μην μου ζαλιζουν ταρχιδια) μπορω να πω οτι πολυ λιγες ελληνιδες με εκαναν να νιωσω ετσι!

Η συγκεκριμενη βεβαια ηταν απο επαρχια και ειχε μαθει αλλιως, ηταν ταπεινη γυναικα.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους , εάν είσαι σωστός ,και τίμιος απέναντι τους , και δεν κάνεις μαλακίες πουστιές κτλ γίνονται χαλί να τις πατήσεις , σε βάζουν κορώνα στο κεφάλι τους , και δεν παίζει με την καμία , το να σε πουλήσουν , να μην σε σεβαστούν κτλ . Στην αντίθετη περίπτωση απλά θα σε ξεσκίσουν .

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Ειχα σχεση με δυο κοριτσια απο την Αλβανια, πολυ εργατικες πολυ ανοιχτες, τιμιες μπαρουτι στο σεξ!
Ηταν πολυ της οικογενειας και ηταν η μοναδικη φορα στην Ελλάδα που εβγαινα με κοπελα εξω και εδινα μαχη για να κερασω..
Αν δεν ειχαν παιδια (γιατι και οι δυο ηταν χωρισμενες) θα τις παντρευομουν χωρις δευτερη σκεψη..

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
την τεμπελιά και τον ωχαδερφισμού του Ελληναρά την μεταφράζουμε ώς ¨Ο Αλβαναράς μου τρώει την δουλειά" ???. Έλεος...
Μήπως βλέπεις πολύ vice τύπε

Kikko

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Αυγ 2018
Κριτικές
27
Like
1.885
Πόντοι
1.071
Έχει νά προτείνει κάποιος αλβανίδα σε μπουρδέλο που νά αξίζει?
Εκτός από Αντριάνα στη χωμάτινου.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Εγώ θα σταθώ στο γεγονός ότι οι Αλβανίδες δεν τόσο φεμινίστριες όσο οι συνχρονες Ελλεινιδες με τις ξυνισμενες φάτσες και προφανώς το ξινησμενο μουνι τους . Και όντας πριγκίπισσες της μαμάς και του μπαμπά δεν κάνουν για πολλά . Είναι μη μου απτου .
Την ελληνίδα την γλεντάς από το 18 μέχρι τα 25 που γαμιεται ασύστολα μετά κρασαρει ο εγκέφαλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom