Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές τύπε. Θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν επειδή φαίνεσαι γνώστης και ότι έχεις επιτυχία με τις γυναίκες εκτός αγοραίου.
ελα να σου δανεισω το αμαξι να κανεις εφε επειδη ομως εχει μια βλαβιτσα κοιτα να την φτιαξεις γιατι εχει κοκκινησει ολο το ταμπλο. :confused: :confused: :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε βλαμένο τι μαλακίες γράφεις εκεί πέρα...
α. έχεις ήδη ξεφτιλιστεί στα μάτια ΣΟΥ.
β. τα ρούχα, τα ξεσουάρ και οι τρόποι ή τα έχεις/τα αποκτάς σιγά σιγά, ή είσαι σαν τον καράβλαχο που ήρθε στην αθήνα και έβαλε για πρωτη φορά κουστούμι. άσε που οι γκόμενες για τις οποίες μιλάς το σαπάκι των 30 ετών το κόβουνε από χιλιόμετρα κι ας γράφει και bugatti (το σαπάκι, όχι το vintage)
γ. αυτοί που έχουν χρήμα είναι συνήθως με κινητα των 300 ευρω.
δ. festina και seiko...είσαι για γέλια

γενικότερα και πέρα από τις βλακείες που γράφεις, συνειδητοποιείς ότι ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου με τέτοιες αηδίες?
επίσης καταλαβαίνεις ότι κατά 99% θα ξεφτιλιστείς γενικότερα?
Ρε κοντουλη γιατι τρελενεσαι?επειδη αναλυω τροπους τουμπαρισματος των 9αριων?ναι ρε αφου διψανε για χρημα και αποκατασταση ας την πατησουν τι σε κοφτει?
Ολοι αυτοι οι μηχανισμοι ειναι αποτελεσμα επιβιωσης του αντρα.
Β.μαλακα μια ωραια μοστρα και η 9αρα θα νομιζει οτι εισαι λεφτας.
Σιγα μην ξερει να ξεχωρισει τη μπεμπα τη 5αρα αν ειναι 15ετιας η 5ετιας,εγω με τη μπεμπα 15ετιας εριξα την μπαριστα την ανοιξη με τη μέθοδο της πουτανοποιησης και εσυ χοροπηδαγες σαν κατσικι απο τα νευρα σου.
Γ.μαλακιες σου ειπα οι γκομενες αυτες θελουν μοστρα,προτιμουν ιφον 6 απο σαμσουνγκ s20 ultra
Δ.αν εχει λεφτα ας παρει ομεγκα αν και οι γκομενες αμφιβαλω αν ξερουν να το ξεχωρίζουν,ενα σεικο η φεστινα τους ακουγεται καλα.

Σου ειπα κοντουλη σπαζεσαι επειδη εξαπατονται οι σπονσορετες?
Γιατι τοσα νευρακια?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
καλά εδώ δίνεις ρεσιτάλ...
θα "αναδείξω" μόνο την αλυσίδα τη χοντρή τη χρυσή στο λαιμό. έπος.
επίσης θα ήθελα να δω τι θα κάνεις αν σου πει πάμε σε καμια σπονδή, ιθάκή, βαρούλκο κλπ...

βλάκα, αυτά που λες ειναι ο ξεφτιλισμός του αρσενικού, η ισοπέδωση της προσωπικότητας.
είσαι αλήθεια 32?
δεν είναι κακό να μην έχεις λεφτά. σε όποια αρέσεις και όποια σε θέλει, αν άλλες ψάχνουν λεφτάδες στ'αρχίδια σου.
κακό είναι να κάνεις τον καραγκιόζη και να προσποιείσαι. ΗΛΙΘΙΕ.

είσαι φτωχός, μεσαίος, μικρομεσαίος, δούλεψε να βγάλεις. προσπάθησε. κανείς δεν κατακρίνει (ή δεν θα έπρεπε)
την ιταλίδα απ'την κυψέλη μην παριστάνεις μόνο ΓΕΛΟΙΕ...
Αν μου λεγε για ταξιδι ενω με ηξερε μονο μια μερα καταλαβαινεις οτι ποσο ευκολα το δινει για το χρημα.
Χααχχαχαχαχα
Μονος σου αυτοαναιρησε.
Αυτη η μεθοδος ειναι η μεθοδος της ισοσταθμισης των πλουσιων και των φτωχων.
Ενας που δεν εχει χρημα κανει μια ωραια μοστρα με λιγα λεφτα το παιζει ματσο εξαπατα και του καθονται οι 9αρες.
Η μπαρίστα πως μου κατσε ρε χαζοβιολη και της εδωσα 120 κας χωρις να χαλασω κατι παραπανω.
Συγκεκριμενα εφαρμοσα μεθοδο πουτανοποιησης με ταυτόχρονη μεθοδο της ισοσταθμισης η αλλιως ψευτοαναδειξης πλουτου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
χαζούλη δεν έχω νευράκια.
απλά ακόμα κι από έναν ηλίθιο σαν και σένα θα περίμενα να είναι πιο άντρας.
να συμπεριφέρεται σα να έχει παντελόνια, κι όχι να μας ξεφτυλίζει.

γύρνα στο λεόντιο αγόρι μου...
Δεν ειναι αυτο απλα σπαζεσαι που θα σου μπουν στον ανταγωνισμο και μικρομεσαίοι εισοδηματικα.
Ποια παντελονια μου τσαμπουνας ρε χαζουλη?επειδη κοροιδευει ενας αντρας ενα ψωνακι που κοιτα να αποκατασταθει δεν φορα παντελόνια?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ποιο ταξίδι ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, εστιατόρια είναι αυτά στην αθήνα...
γαμώ το φελέκι μου που μιλάω μαζί σου
Τι εστιατόρια ειναι αυτα?σιγα που θα την πηγαινα,εξαλλου τωρα ειναι της μοδας τα σουσαδικα και τα κινεζικα και πιο οικονομικα.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Συγκεκριμενα εφαρμοσα μεθοδο πουτανοποιησης με ταυτόχρονη μεθοδο της ισοσταθμισης η αλλιως ψευτοαναδειξης πλουτου.

Δάσκαλε, με μέθοδο ελαχίστων τετραγώνων κάνουμε τίποτα? ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Λιγο πολύ η γκομενα σνομπ κλασσικη ινστα 9αρα και κανεις ερωτηση με τι ασχολείται,εκει χτυζουμε παιδιο,εκει θελει μυαλο να φερθεις ως εξελιξη της καριερας,ουσιαστικα αυτο την ενδιαφερει,πουτσακια σαν του προμοτορα βρισκει και στη λαικη,εξελιξη θελει,χρημα γνωριμια καλη ζωη...εε αυτο ακριβως θα κανετε θα το παιξετε η μεντορας η οτι εχετε γνωστους να την γνωρισετε η οτι εχετε δικια σας εταιρεια να την προσλαβεται κλπ κλπ θελει καλη αντιληψη και χτυσιμο εξελιξης της καριερας της αυτο την ενδιαφερει.
Βασικά αυτό είναι mentoring, και ο εντυπωσιασμός παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά πρέπει να υπάρχει και μία βάση (χρήμα, στάτους, διασυνδέσεις, εμπειρία για καθοδήγηση κλπ).

Σωστά το κατάλαβες ότι image και εντυπωσιασμός παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά λάθος νομίζεις ότι αυτά επιτυγχάνονται με εύκολους εντυπωσιασμούς.

Ο εντυπωσιασμός είναι μία σειρά από τεχνικές που σκοπό έχουν να καλύψουν το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που θέλεις να δείχνεις και σε αυτό που είσαι πραγματικά. Αλλά αν το χάσμα είναι μεγάλο δεν καλύπτεται. Εκτός αν καταφεύγεις στην εξαπάτηση που μία έξυπνη γκόμενα θα το καταλάβει.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εφοσον φτιαχνουμε την εξωτερικη εικονα μας το δεύτερο βημα ειναι να να εντυπωσιασουμε.
Εφοσον παμε σ αυτα τα ιν μαγαζια με τις ινστα μοντελες στη μπαρα η οπουδηποτε αλλου πρεπει να εφαρμοσουμε τους εξης μηχανισμους.
Αρχικα παιζει ρολο η ηλικια μας,αν ειμαστε εως 30 καλο ειναι να το παιξουμε παιδια πλουσιων και επιτυχημένων γονεων,αν ειμαστε πανω απο 30 μπορουμε να το παιξουμε αυτοδημιουργητοι.
Εγω ως 32 το παιζω αυτοδημιουργητος και επιτυχημενος.
Λοιπον παμε στη μπαρα η οπου αλλου και παιρνουμε η μπουκαλα η ενα ποτο ιν,επισης στοχευουμε την 9αρα και βασικα κοβουμε κινηση ανταγωνισμου,εντος 20 λετπων αν ειναι οκ και πρασινο το φως εκει αν εχουμε μπουκαλα παμε και της λεμε μου επιτρεπετται και της βαζετε ποτο η αλλιως παιρνετε ενα ποτο απο το μπαρμαν και τις το πατε,εκει παιζεται με τις καταστασεις,οτι το ποτο αυτο θα τις αρεσε κλπ κλπ.
Το κύρος να φαινεται η αλυσιδα το ρολοι το κινητο κλπ...δεν θα μπειτε να πειτε οτι ειστε πλουσιοι αφηστε το να υποψιαστει η να φανει ενω εσεις δεν θα αφηνετε να υπαρξει παυση για τουλαχιστον ενα 20λεπτο με το βημα με το ποτο...
Λιγο πολύ η γκομενα σνομπ κλασσικη ινστα 9αρα και κανεις ερωτηση με τι ασχολείται,εκει χτυζουμε παιδιο,εκει θελει μυαλο να φερθεις ως εξελιξη της καριερας,ουσιαστικα αυτο την ενδιαφερει,πουτσακια σαν του προμοτορα βρισκει και στη λαικη,εξελιξη θελει,χρημα γνωριμια καλη ζωη...εε αυτο ακριβως θα κανετε θα το παιξετε η μεντορας η οτι εχετε γνωστους να την γνωρισετε η οτι εχετε δικια σας εταιρεια να την προσλαβεται κλπ κλπ θελει καλη αντιληψη και χτυσιμο εξελιξης της καριερας της αυτο την ενδιαφερει.
Στο 30 λεπτο πρωτου φύγετε μην καθισετε πολυ να νομισει οτι εχετε δουλειες και οχι απλετο χρονο να δαπανατε στα μπαρακια της δινεται μια καρτα με το προφιλ σας το καμουφλαρισμενο,π.χ ονομα επωνυμο αριθμο τηλεφωνου επισης κοιταχτε καιβτα προφιλ σας στα σοσιαλ να λενε τα ιδια.
Κατα 90% θα σας παρει τηλεφωνο η γκομενα θα το σηκωσετε και θα κλεισετε ραντεβου σε εστιατοριο αλλα οχι τηννιδια μετα την επομενη καλυτερα.
Στο δευτερο ραντεβου στο ρεστοραν η γκομενα ηρθε οικιοθελλως εκει θα ανοιχτητε συναισθηματικα κλπ θα το παιξετε οτι δυσκολο να γινει και να εχετε επαφη να την ενημερωσεις οταν βρεθει η ευκαιρια και θαβτο πατε στο σεξουαλικο πολυ πιθανο να γουσταρει κιολας η απλα να το δωσει για να προωθηθει,οπως και να εχει το θεμα ειναι να το δωσει.

Φίλε ωραία τα λες.
Πες τα και στον από κάτω που δεν θέλει να ακούσει για γκόμενες και μια που βρήκε πριν 4 χρόνια τελικά δεν τη γάμησε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι?? γκομενα?????

Εγω εχω παθει το εξης δεν μπορω να δω ερωτικα εξω γκομενες,εχω συνδεσει το σεξ μονο με μπουρδελο και αγοραιο ερωτα.
Βρηκα γκομενα απο αλλη πολη να πηδηξω πριν κανα 3 χρονια και τελικά δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να αφησω τον αγοραιο ερωτα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Ρε μαλάκα, τα λες και παραέξω αυτά ή είναι κώδικας μόνο για τον Αρουραίο και τον Πεταλούδα;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τι εστιατόρια ειναι αυτα?σιγα που θα την πηγαινα,εξαλλου τωρα ειναι της μοδας τα σουσαδικα και τα κινεζικα και πιο οικονομικα.

:2funny::2funny::2funny:
Μη σε πιάνουν κότσο οι γκόμενες Ζανούλη.
Πήγαινέ τες για φαλάφελ που είναι και σήμα κατατεθέν του Bou.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φίλε ωραία τα λες.
Πες τα και στον από κάτω που δεν θέλει να ακούσει για γκόμενες και μια που βρήκε πριν 4 χρόνια τελικά δεν τη γάμησε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σκυλε γιατι απορεις?ισχυει αυτο που ειπα.
Προτιμω των αγοραιο ερωτα απο τις εξωτερικες.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχω εμπειρια και τροπους πεσιματος.
Ναι θεωρω χαμενο χρονο να ασχολούμαι με εξωτερικες γκομενες και γ αυτο πηγαινω αποκλειστικα στους οικους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βασικά αυτό είναι mentoring, και ο εντυπωσιασμός παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά πρέπει να υπάρχει και μία βάση (χρήμα, στάτους, διασυνδέσεις, εμπειρία για καθοδήγηση κλπ).

Σωστά το κατάλαβες ότι image και εντυπωσιασμός παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά λάθος νομίζεις ότι αυτά επιτυγχάνονται με εύκολους εντυπωσιασμούς.

Ο εντυπωσιασμός είναι μία σειρά από τεχνικές που σκοπό έχουν να καλύψουν το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που θέλεις να δείχνεις και σε αυτό που είσαι πραγματικά. Αλλά αν το χάσμα είναι μεγάλο δεν καλύπτεται. Εκτός αν καταφεύγεις στην εξαπάτηση που μία έξυπνη γκόμενα θα το καταλάβει.
Απο τις 9αρες και πανω δεν λεω οτι ειναι χαζες αλλα η αποκατασταση και η εξέλιξη τις εχουν κανει να μην μπορουν να σκεφτουν λογικα.
Εχω παιξει παιχνιδι μ αυτη τη κατηγορια και απο τα πολλα στραπατσα εχω μαθει πως λειτουργουν,επισης ειχα και φιλη τέτοιου ειδους και τα μαθαινα απο πρωτο χερι πως σκέφτονται γι αυτο και ανακαλυψα τους μηχανισμους.
Συμπερασμα τετοιες γκομενες δεν ειναι για σχεση ποσο μαλλον για γαμο.
Εγω δεν θελω να πεισω κανενα,οποιος ομως θελει να χτυπησει τετοια κατηγορια ας το κανει πραξη.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Σκυλε γιατι απορεις?ισχυει αυτο που ειπα.
Προτιμω των αγοραιο ερωτα απο τις εξωτερικες.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχω εμπειρια και τροπους πεσιματος.
Ναι θεωρω χαμενο χρονο να ασχολούμαι με εξωτερικες γκομενες και γ αυτο πηγαινω αποκλειστικα στους οικους.

Ναι μαλάκα, έχεις τρόπο.
Φοράς καδένα ράπερ, ρολόι sfiko και κάθεσαι στην μπάρα ζητώντας μπουκάλι.
Εγγύηση επιτυχίας να γυρνάς στις γκόμενες με το μπουκάλι για να τις κεράσεις.
Καμία δεν θα σε κόψει για weirdo.
Τουλάχιστον θα κάνεις μια γνωριμία.
Με ηπατοχειρουργό.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206

Παλιότερα είχα φιλαράκι που ήταν πάνω από 50....έβαφε τα μαλλιά του και το έπαιζε το πολύ 35.....ήταν άφραγκος αλλά το έπαιζε ζάμπλουτος.......και οι γκόμενες το έχαφταν το παραμύθι........Ο τρόπος του ήταν το μπλα μπλα..........Ήξερε να μιλάει για θέματα ιστορικά κοινωνικά κλπ....αλλά μιλούσε ακατάπαυστα.......Εγώ βασικά τον βαριόμουν.....Είχε και έναν κολλητό πολύ μικρότερό του αλλά χαμηλών τόνων και προσπαθούσε να φανεί πιο ωραίος πιο έξυπνος και πιο μάγκας από αυτόν για να νιώθει νέος..........Εν τω μεταξύ το άλλο το παλικάρι μια χαρά άτομο.............Πάνω απ όλα η φιγούρα...το εφέ....η εικόνα....κι ας είναι και ψεύτικη.............

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ζαν για ρωτα τον κλοντ ποιος μαντρας ειναι ο λιγοτερος κλεφτης για αγορα αυτοκινητου? :confused: :confused: :confused:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα το παίξεις large θα σε πάει και αυτή σε large μαγαζιά και θα σε ξετινάξει.Τι θα πεις ξέχασα το πορτοφόλι μου?
Γενικά δεν είναι καλό να δείχνεις οικονομικά καλύτερος από όσο είσαι.Μόνο την προσοχή των πορτοφολάδων τραβάς έτσι.
Εγώ έχω ένα πορτοφόλι της πούτσα των 5 ευρώ,κουβαλάω όμως μερικές φορές και 3000 ευρώ μέσα.Το ίδιο και με τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να είναι κανονικά αλλιώς δίνεις στόχο στους κλεφταράδες που καραδοκούν να σε ψειρίσουν.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Γράψε κανά βιβλίο με αυτές τις μεθόδους να μεταλαμπαδεύσεις αυτές τις γνώσεις και στους υπόλοιπους. Πόσες μεθόδους ξέρεις/έχεις φτιάξει?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Εφοσον φτιαχνουμε την εξωτερικη εικονα μας το δεύτερο βημα ειναι να να εντυπωσιασουμε.
Εφοσον παμε σ αυτα τα ιν μαγαζια με τις ινστα μοντελες στη μπαρα η οπουδηποτε αλλου πρεπει να εφαρμοσουμε τους εξης μηχανισμους.
Αρχικα παιζει ρολο η ηλικια μας,αν ειμαστε εως 30 καλο ειναι να το παιξουμε παιδια πλουσιων και επιτυχημένων γονεων,αν ειμαστε πανω απο 30 μπορουμε να το παιξουμε αυτοδημιουργητοι.
Εγω ως 32 το παιζω αυτοδημιουργητος και επιτυχημενος.
Λοιπον παμε στη μπαρα η οπου αλλου και παιρνουμε η μπουκαλα η ενα ποτο ιν,επισης στοχευουμε την 9αρα και βασικα κοβουμε κινηση ανταγωνισμου,εντος 20 λετπων αν ειναι οκ και πρασινο το φως εκει αν εχουμε μπουκαλα παμε και της λεμε μου επιτρεπετται και της βαζετε ποτο η αλλιως παιρνετε ενα ποτο απο το μπαρμαν και τις το πατε,εκει παιζεται με τις καταστασεις,οτι το ποτο αυτο θα τις αρεσε κλπ κλπ.
Το κύρος να φαινεται η αλυσιδα το ρολοι το κινητο κλπ...δεν θα μπειτε να πειτε οτι ειστε πλουσιοι αφηστε το να υποψιαστει η να φανει ενω εσεις δεν θα αφηνετε να υπαρξει παυση για τουλαχιστον ενα 20λεπτο με το βημα με το ποτο...
Στο 30 λεπτο πρωτου φύγετε μην καθισετε πολυ να νομισει οτι εχετε δουλειες και οχι απλετο χρονο να δαπανατε στα μπαρακια της δινεται μια καρτα με το προφιλ σας το καμουφλαρισμενο,π.χ ονομα επωνυμο αριθμο τηλεφωνου επισης κοιταχτε καιβτα προφιλ σας στα σοσιαλ να λενε τα ιδια.
Κατα 90% θα σας παρει τηλεφωνο η γκομενα θα το σηκωσετε και θα κλεισετε ραντεβου σε εστιατοριο αλλα οχι τηννιδια μετα την επομενη καλυτερα.
Στο δευτερο ραντεβου στο ρεστοραν η γκομενα ηρθε οικιοθελλως εκει θα ανοιχτητε συναισθηματικα κλπ θα το παιξετε οτι δυσκολο να γινει και να εχετε επαφη να την ενημερωσεις οταν βρεθει η ευκαιρια και θαβτο πατε στο σεξουαλικο πολυ πιθανο να γουσταρει κιολας η απλα να το δωσει για να προωθηθει,οπως και να εχει το θεμα ειναι να το δωσει.
Τυπάρα Ζαν εντάξει πες το μηλαράκι και το ρολόι το βουτάς καταδρομικά απ' τους σκούρους στο Μοναστηράκι, με το μπουκάλι που βάζεις ποτό όμως αν δοκιμάσει και καταλάβει ότι είναι από τα ρεζερβέ τραπέζια που τα γεμίζουν με νερό τι γίνεται :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom